CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sowaa wrote:Tuli trzymamy kciuki dawaj znać jak tylko będzie wynik.
Ale.ale ja bym w tym cyklu z checia zaszła w ciążę. .... Miałam dwa pecherzyki dominujące wiec szansa ku temu jest ale czy los będzie skory to się okaże
Więc trzymam kciuki.
pabelka88, Sowaa, tulipanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pabelka, ale zdradź potem kogo typowałaś! Rozsyłaj nam fluidki, dobra w tym jesteś
asienka_wisienka, masz rację! Nie testuję, czekam na CiebieAle wynik też będziesz miała w piątek od razu? Trzymam kciuki za nas obie, ale w razie czego będę się cieszyć jak chociaż Ty uratujesz nam honor ;)P Jeszcze 4 dni i po wszystkim
tulipanna, pięknie!
Arizona_R, jak tam się czujesz?
No właśnie, Paolaaa gdzie jesteś????Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 19:14
-
mam pytanie, z dwóch dominujących pęcherzyków po Clo i ovitrelle na pęknięcie, gin powiedział dziś, że na prawym jajniku jest torbiel - czyli pęcherzyk nie pękł, a w drugim, że jest zapadnięty pęcherzyk, nie może stwierdzić czy była owu, czy nie (byłam u innego gina, bo mojej dr dziś nie było) w takim razie, co oznacza ten zapadnięty pęcherzyk?
-
natalica06 wrote:mam pytanie, z dwóch dominujących pęcherzyków po Clo i ovitrelle na pęknięcie, gin powiedział dziś, że na prawym jajniku jest torbiel - czyli pęcherzyk nie pękł, a w drugim, że jest zapadnięty pęcherzyk, nie może stwierdzić czy była owu, czy nie (byłam u innego gina, bo mojej dr dziś nie było) w takim razie, co oznacza ten zapadnięty pęcherzyk?
-
nick nieaktualnyPeggy, myślę ze wynik bedzie tego samego dnia. Pojadę rano do Diagnostyki to po południu powinnam miec. Ostatnio pobranie miałam o 7 rano a wynik o 16stej, wiec liczę ze to u nich standard. A wyniki mozna pobrac przez internet, wiec bede prwnie sprawdzać co pol godziny czy juz są. Oczywiście liczę, ze obydwie "zazielenimy" ale powiem szczerze, ze jakos nie czuję, zeby to był mój cykl.
W sumie to mozna powiedziec, ze juz tylko 3 dni musimy wytrzymac. Lepiej brzmi a dzisiaj to juz sie nie liczy. Na pewno nie ruszę sie juz dzisiaj do labu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 19:43
-
nick nieaktualnyPeggyOlsen wrote:Pabelka, ale zdradź potem kogo typowałaś! Rozsyłaj nam fluidki, dobra w tym jesteś
asienka_wisienka, masz rację! Nie testuję, czekam na CiebieAle wynik też będziesz miała w piątek od razu? Trzymam kciuki za nas obie, ale w razie czego będę się cieszyć jak chociaż Ty uratujesz nam honor ;)P Jeszcze 4 dni i po wszystkim
tulipanna, pięknie!
Arizona_R, jak tam się czujesz?
No właśnie, Paolaaa gdzie jesteś????
Dziękuje całkiem przyzwoicie, póki co obywa się bez większych ekscesów:)
Będę trzymać za Was kciuki:) -
michasia-K wrote:mam tak samo!Dwa pęcherzyki dominujące
Więc trzymam kciuki.
Na samym clo urosły Ci dwa pecherzyki ? Miałaś juz owu, dostałaś cos na pęknięcie, Czy dopiero wszystko przed tobą ?
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Natalica06 szkoda ze nie wiesz ile miały twoje pecherzyki....
Ja raz miałam wzrost pęcherzyka ale przy 20mm sie zapadł, nie było w ogole płynu w zatoce, progesteron tez niziutkie i jak sie okazało owu nie było, czasem sie tak dIeje. Mi sie tak najprawdopodobniej zrobiło po zbyt dużej dawcę ibupromu załatwiłam sobie nim cała owulacje kilka cykli temu. To oczywiscie takie moje domniemanie ale mam ku temu powody. Teraz w okresie okoloowulacyjnym nie biorę proszków przeciwbólowych.
-
natalica06 wrote:mam pytanie, z dwóch dominujących pęcherzyków po Clo i ovitrelle na pęknięcie, gin powiedział dziś, że na prawym jajniku jest torbiel - czyli pęcherzyk nie pękł, a w drugim, że jest zapadnięty pęcherzyk, nie może stwierdzić czy była owu, czy nie (byłam u innego gina, bo mojej dr dziś nie było) w takim razie, co oznacza ten zapadnięty pęcherzyk?
-
tulipanna wrote:Sowo, zaciskam kciuki za Twoje dwa jajka! Niezła KUra z Ciebie jak tyle wysiedziałaś
Tyle zastrzyków poszło żeby je wychodować , to mam tez nadzieje ze to bedą złote jajka
-
Moje pecherzyki były duże i dostałam ovitrelle, wiec to raczej nie chodziło ze przestał rosnąć. No nic musze żyć w niewiedzy, dzięki za odp. Gin tak dziwnie powiedział, że zapadnięty i pękł ale nie ma pewności czy kom. Jajowa się wydostala chyba chodziło o to ze nie było widać tego płynu, ale w sumie trochę późno od piątku ewentualnie soboty żeby był jeszcze widoczny. Tak się dziś dowiedziałam z tego monitoringu ze nic nie wiem i nic z niego nie wynika ehhhh