X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny:)
    Szczególnie ciepło witam te które mnie pamiętają:P
    Przesyłam trochę dobrej energii:)

pabelka88, aszka, Asiasia lubią tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 34 dc beta 2174,0 mIU/ml;) a progesteron 52,59 ;)

pabelka88, Mambella, lipa, aszka, Arizona_R, Sowaa, Amberla lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipana:) Gratuluje, bardzo się cieszę:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    U mnie 34 dc beta 2174,0 mIU/ml;) a progesteron 52,59 ;)
    swietnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    Cześć Dziewczyny:)
    Szczególnie ciepło witam te które mnie pamiętają:P
    Przesyłam trochę dobrej energii:)
    czesc :)

• michasia-K Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowaa wrote:
    Tuli trzymamy kciuki dawaj znać jak tylko będzie wynik.
    Ale.ale ja bym w tym cyklu z checia zaszła w ciążę. .... Miałam dwa pecherzyki dominujące wiec szansa ku temu jest ale czy los będzie skory to się okaże :-)
    mam tak samo!Dwa pęcherzyki dominujące :)
    Więc trzymam kciuki.

pabelka88, Sowaa, tulipanna lubią tę wiadomość

klz915nmlia8kvj4.png

m3sx43r8weulaext.png

• michasia-K Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arizona_R, tulipanna! GRATULUJE!
    mam nadzieję, że będziemy następne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 18:43

klz915nmlia8kvj4.png

m3sx43r8weulaext.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michasia-K wrote:
    arizona_R, tulipanna! GRATULUJE!
    mam nadzieję, że będziemy następne :)
    życzę Wam tych wzdęć:P a co!

• PeggyOlsen Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelka, ale zdradź potem kogo typowałaś! Rozsyłaj nam fluidki, dobra w tym jesteś :)

asienka_wisienka, masz rację! Nie testuję, czekam na Ciebie :) Ale wynik też będziesz miała w piątek od razu? Trzymam kciuki za nas obie, ale w razie czego będę się cieszyć jak chociaż Ty uratujesz nam honor ;)P Jeszcze 4 dni i po wszystkim ;)

tulipanna, pięknie!

Arizona_R, jak tam się czujesz?

No właśnie, Paolaaa gdzie jesteś????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 19:14

dd33bf3125525685d704e02b1b3d1bc6.png

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie, z dwóch dominujących pęcherzyków po Clo i ovitrelle na pęknięcie, gin powiedział dziś, że na prawym jajniku jest torbiel - czyli pęcherzyk nie pękł, a w drugim, że jest zapadnięty pęcherzyk, nie może stwierdzić czy była owu, czy nie (byłam u innego gina, bo mojej dr dziś nie było) w takim razie, co oznacza ten zapadnięty pęcherzyk?

201602111680.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalica06 wrote:
    mam pytanie, z dwóch dominujących pęcherzyków po Clo i ovitrelle na pęknięcie, gin powiedział dziś, że na prawym jajniku jest torbiel - czyli pęcherzyk nie pękł, a w drugim, że jest zapadnięty pęcherzyk, nie może stwierdzić czy była owu, czy nie (byłam u innego gina, bo mojej dr dziś nie było) w takim razie, co oznacza ten zapadnięty pęcherzyk?
    a jaką wielkość i ile czasu temu miał ten teraz zapadnięty?

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peggy, myślę ze wynik bedzie tego samego dnia. Pojadę rano do Diagnostyki to po południu powinnam miec. Ostatnio pobranie miałam o 7 rano a wynik o 16stej, wiec liczę ze to u nich standard. A wyniki mozna pobrac przez internet, wiec bede prwnie sprawdzać co pol godziny czy juz są. Oczywiście liczę, ze obydwie "zazielenimy" ale powiem szczerze, ze jakos nie czuję, zeby to był mój cykl.
    W sumie to mozna powiedziec, ze juz tylko 3 dni musimy wytrzymac. Lepiej brzmi a dzisiaj to juz sie nie liczy. Na pewno nie ruszę sie juz dzisiaj do labu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 19:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggyOlsen wrote:
    Pabelka, ale zdradź potem kogo typowałaś! Rozsyłaj nam fluidki, dobra w tym jesteś :)

asienka_wisienka, masz rację! Nie testuję, czekam na Ciebie :) Ale wynik też będziesz miała w piątek od razu? Trzymam kciuki za nas obie, ale w razie czego będę się cieszyć jak chociaż Ty uratujesz nam honor ;)P Jeszcze 4 dni i po wszystkim ;)

tulipanna, pięknie!

Arizona_R, jak tam się czujesz?

No właśnie, Paolaaa gdzie jesteś????

Dziękuje całkiem przyzwoicie, póki co obywa się bez większych ekscesów:)
    Będę trzymać za Was kciuki:)

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nie wiem ile miał ale teoretyczna owulacja miała być piatek/sobota i nie wiem czy to ze się zapada tzn. Że była owu czy że nie bylo

201602111680.png
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michasia-K wrote:
    mam tak samo!Dwa pęcherzyki dominujące :)
    Więc trzymam kciuki.

Na samym clo urosły Ci dwa pecherzyki ? Miałaś juz owu, dostałaś cos na pęknięcie, Czy dopiero wszystko przed tobą ?

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalica06 szkoda ze nie wiesz ile miały twoje pecherzyki....
    Ja raz miałam wzrost pęcherzyka ale przy 20mm sie zapadł, nie było w ogole płynu w zatoce, progesteron tez niziutkie i jak sie okazało owu nie było, czasem sie tak dIeje. Mi sie tak najprawdopodobniej zrobiło po zbyt dużej dawcę ibupromu załatwiłam sobie nim cała owulacje kilka cykli temu. To oczywiscie takie moje domniemanie ale mam ku temu powody. Teraz w okresie okoloowulacyjnym nie biorę proszków przeciwbólowych.

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalica06 wrote:
    Jak gin mówi, że pęcherzyk zapada się, to znaczy, że raczej nie pękł i luteinizuje się, wchłania.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowo, zaciskam kciuki za Twoje dwa jajka! Niezła KUra z Ciebie jak tyle wysiedziałaś :P

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Sowo, zaciskam kciuki za Twoje dwa jajka! Niezła KUra z Ciebie jak tyle wysiedziałaś :P

Tyle zastrzyków poszło żeby je wychodować , to mam tez nadzieje ze to bedą złote jajka :-)

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje pecherzyki były duże i dostałam ovitrelle, wiec to raczej nie chodziło ze przestał rosnąć. No nic musze żyć w niewiedzy, dzięki za odp. Gin tak dziwnie powiedział, że zapadnięty i pękł ale nie ma pewności czy kom. Jajowa się wydostala chyba chodziło o to ze nie było widać tego płynu, ale w sumie trochę późno od piątku ewentualnie soboty żeby był jeszcze widoczny. Tak się dziś dowiedziałam z tego monitoringu ze nic nie wiem i nic z niego nie wynika ehhhh

201602111680.png
‹‹ 917 918 919 920 921 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ