CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
megimeg wrote:Dziewczyny,
od tyg. brzuch ewidentnie bolał na @, wczoraj zrobiłam test - negatyw, dostałam plamienia typowe przedokresowe myślalam, że się rozkręci a dziś praktycznie nic, cóż może się dziać? o co chodzi?
Cykl po clo, biore norprolac+euthyrox -
pabelka88 wrote:chciała bym mieć tę nadzieję którą miałam na początku naszej walki! ponad 3 lata temu...
z cyklu na cykl patrząc na niepowodzenie które chciało by się powiedzieć-jak zwykle -mnie dotyka,mam coraz mniej motywacji i nadziei...czasem sobie myślę po co? po co iui? skoro itak G to pomoże,po co ten stres,to napięcie? na szczęście resztki,wręcz okruchy wiary mi zostały i to mnie trzyma w przekonaniu że i mnie w końcu się uda...
kochane koleżanki nie udzielam się tu ,ani nigdzie indziej już ale do wszystkich Was mam ogromną prośbę żebyście w swoich modlitwach czasem wspomniały o mnie,bo być może jedno błaganie nie wystarcza...
Tulinko wiesz że Cię kocham!!!! serce mi się cieszy z Twojego szczęścia! jesteś nie powtarzalna!!!! za wszystkie dobre i mniej rady bardzo,bardzo dziękuję!!!!!!!
Aszkanajwyższy czas!!!!!! wiem że wcale jakoś szczególnie nie liczyłaś na iui! dzięki temu że Ci się udało gdzieś w moim serduchu pojawiła się już dawno wygaśnięta iskierka!!! tak się cieszę!!!
kochane znane mi i mniej znane zaciążajcie ,dawajcie nadzieję i wiarę!!!!!!
Obyśmy staraczki doświadczyły ( ja poraz 2) tego cudu na który tak niecierpliwie czekamy!!!
buziak i pamiętać tu o mnie! (: -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPeggy, trzymaj się, pamiętaj że mamy testować razem w piątek:) Ja się tylko dlatego trzymam, bo obiecałam, że będziemy testować razem. Wiesz, razem zawsze raźniej:) jak to się mówi "w kupie siła", hihi! Mi zdecydowanie lepiej wychodzi niemyślenie o tym w weekend. Zwykle mam weekendy tak mocno zajęte, że nie mam czasu myśleć o tym co nie trzeba. Natomiast jak przychodzi tydzień to myślę i przeglądam bez przerwy forum w pracy, w domu, kombinuję jakie tu jeszcze suplementy zacząć brać aby w końcu się udało, generalnie cuda na kiju.
-
nick nieaktualnyPabelka, ja słyszałam, że Ty jakieś dobre fluidki wysyłasz? Podobno jak przypominasz o zrobieniu testu to wychodzi pozytywny:) Czy ja też mogę trochę tych fluidków prosić? Może byś tak przypomniała mi i Peggy w piątek, że mamy na betę iść?
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
Tuli trzymamy kciuki dawaj znać jak tylko będzie wynik.
Ale.ale ja bym w tym cyklu z checia zaszła w ciążę. .... Miałam dwa pecherzyki dominujące wiec szansa ku temu jest ale czy los będzie skory to się okaże
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
asienka_wisienka wrote:Pabelka, ja słyszałam, że Ty jakieś dobre fluidki wysyłasz? Podobno jak przypominasz o zrobieniu testu to wychodzi pozytywny:) Czy ja też mogę trochę tych fluidków prosić? Może byś tak przypomniała mi i Peggy w piątek, że mamy na betę iść?
<uwielbia Władczą Pabelkę>
pabelka88, asienka_wisienka lubią tę wiadomość
-
a kto wywoła moją @
???? nie mam siły znów się opychać chemią na wywołanie i czekam jeszcze hihi
a ja trzymam kciuki za pozytywy!01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO- -
bo to jest tak że mam przeczucia! szkoda tylko ze co do mnie sie to nie sprawdza! hehe! bo ja to co miesiac czuje ze mi sie udalo!
teraz tez mam przeczucie co do jednej z Was! ale ciiii nie powiem glosno! napiszę eska Tulisi ,i zobaczymy czy się sprawdzi! hehe jaj tak to będę Wam tu wrozyla! oby tylko jak naj czesciej!
oczywiscie więcej w tym żartu jak powagi! tak czy innaczej ciaza wisi w powietrzu! :-*
powodzenia-lovciam!tulipanna lubi tę wiadomość
-
pisałam to już na tym forum setki razy,i napiszę jeszcze raz-do dziewczyn którym w tym cyklu się nie udalo PO BURZY ZAWSZE WYCHODZI SŁOŃCE pamiętajcie kochane!
koleżanka, Sowaa lubią tę wiadomość