CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMirabelka30 wrote:hej;) dziewczyny mam pytanie odnośnie estradiolu. Jaki powinien być jego prawidłowy poziom 7 dpo?? odrazu powiem że nie mam norm;)
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny.
Napiszcie mi proszę czy przy clo owulacja przychodzi szybciej czy raczej tak jak zawsze bez stymulacji ?
Nadchodzi dlugi weekend i cholernie mnie to denerwuje bo nie mam pewności ze zrobia mi IUI a gdyby clo jednak wpływu nie miało to nie mam powodu do stresu bo w poniedziałek mój doktorek jest już po urlopie i możemy dzialac. A tak siedze jak na szpilkach i się stresuje ...I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
aszka wrote:po co badałas estradiol 7 dni po?Estradiolu nie beda sie 7 dni po, tylko albo do 2-5 d.c, albo w trakcie owulacji.
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/prawda-o-progesteronie,6618.html -
Ja mam dostać okresu w niedzielę/ poniedziałek więc jeszcze czas.
A najlepsze jest to, że zawsze w trakcie brania luteiny bolał mnie brzuch, a teraz nic, kompletnie nic.
Więc myślę, że w tym cyklu nic nie bedzie.
jedyne nadzieję jest taka, że Tulipanna też nie miała żadnych objawów, a teraz piękny suwaczek
jedyne co to mam piersi takie fajne i widać zylki -
nick nieaktualnytulipanna wrote:Nie masz racji! Patrz chociazby na to:
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/prawda-o-progesteronie,6618.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 22:55
-
nick nieaktualny
-
Asiasia wrote:mhm dziekuje... ja mam brac 1X2
Tulipannna pisala kiedys ze rano miedzy 6 a 10 ale nie wiem czy to sie tylko do niej odnosilo czy do ogolu?
Asiasia lubi tę wiadomość
-
Witam, ja od dzisiaj (2cd) zaczynam pierwszy cykl z Clo, mam brać po 1 tabletce przez 5 dni. Mam nadzieję, że będzie dobrze, bliźniakami nie pogardzę. Pytanie czy jest tu ktoś kto stara się o rodzeństwo? Ja mam córkę która ma 15 lat, już długo się staraliśmy, nie dawno mąż zrobił badania nasienia i u niego ok - dopiero po mój gin zapisał mi Clo, nie chciał mnie faszerować lekami bo była możliwość, że problem leży po stronie męża. Także trzymam za was/nas wszystkie kciuki i do dzieła!
-
nick nieaktualnyPeggyOlsen wrote:asienka, ale dzień pechowy! Już się lepiej czujesz? Zrób sobie coś miłego albo zjedz coś pysznego
To co sikamy 4tego dla sportu
?
muszynka, mi clo przyspieszyło owulację o 4 dni
Tak, już lepiej. Co prawda wyglądam jakby mnie ktoś ostro pobił pałką baseballową , mam wielkiego siniora na pół łydki:) Tak ciepło a ja musze w długich spodniach zapitalać. W sumie możemy zrobić sikańca jutro, mam w domu kilka testów, nawet takich o czułości 10, zobaczymy... Ale u mnie to raczej złudne nadzieje, czuje się jak na @. Zrobię z Tobą raczej tak dla towarzystwa, bo u mnie to raczej więcej niż pewne, że jedna kreska będzie. No i mam nadzieję, że nie zapomnę z rana o tym teście, bo jutro święto więc pewnie pośpię dłużej a ile razy już zdarzyło mi się odruchowo zamiast do pojemniczka nasikać do kibelka to tylko ja wiem.
-
asienka_wisienka, to chyba dobrze, że czujesz się jak na okres
Objawy @ i ciąży są bardzo podobne. Ja z kolei czuję się jak zaraz po @, czyli piersi w ogóle nie powiększone i niebolesne, spokój i cisza w środku. No ale ja się nastawiam na lipiec, więc na luzie do tego podchodzę. To nie zapomnij jutro, odezwij się rano co tam wyszło
-
nick nieaktualnymegimeg wrote:asienka - kurde, tak ciepło u Ciebie? u nas nad morzem dziś dopiero pogoda rano mnie zaskoczyła i ciepłe powietrze
Ja tez sie czułam jak na okres i dostałam okresale 3 mam za Was kciuki Dziewczyny!