X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka pomyślałam to samo o Tuli na widok jej bety :-) Tuli także wiesz....:-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • PeggyOlsen Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli, co powiesz na bliźniaki :D?

Sowaa, kciuki są!!

dd33bf3125525685d704e02b1b3d1bc6.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowaa wrote:
    Aszka pomyślałam to samo o Tuli na widok jej bety :-) Tuli także wiesz....:-)
    po odstawieniu clo tak moze byc, ale tylko sie cieszyc podwojne szczescie :)

• megimeg Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3mam Tulipanna!
    no to pojde 12 dc o ile bedzie miejsce;)
    szukałam karteczki od gina i jak zwykle posiałam eh ;/

Asienka- to moje pierwsze mieszkanie w dodatku deweloperskie wiec całe do zrobienia i nonstop intensywnie mysle nad wystrojem, juz sama nie wiem co chce ;)

oar83e3k7nkpecth.png
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megimeg tez miałam okazje 6 lat temu stać sie posiadaczem pierwszego wymarzonego mieszkania- deweloperka.
    Jeżeli moge to Ci poradzę, ze wydawało mi sie ze urządziłam je ful wypas a po roku sie okazało ze to mi przeszkadza, to mi nie pasuje. Daj sobie szanse jak możesz zamieszkaj na minimum wykończeniu a zobaczysz ze pomysły przyjdą same.

Co do stosowania clo ja miałam podwójna dawkę i brałam 2 tabletki raz dziennie, rano.
    Na monit pierwszy idę z reguły 7-9 dc u mnie ma to tego typu zastosowanie, ze jak po clo słabo rosną pecherzyki to gin mówi ze moze mi jeszcze dodać inny lek. A jak widac u mnie uwo ostatnio bardzo późno przychodzi ale grunt ze przychodzi.

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dokładnie to samo bym Ci poradziła co Sowaa. Trzy lata temu kupiliśmy, tez deweloperskie i tak jak Ci napisałam, ciagle cos zmieniam. Ja miałam takie samo podejście, urządzić na full wypas a teraz i tak zrobiłabym wszystko inaczej. Wydaliśmy na wykończenie 70 metrów około 80-90 tys, jak na nasze budżety to bardzo duzo, a teraz i tak inaczej bym je urządziła. Wiec bawię sie w takie miejscowe zmiany jak zmiany koloru ścian, dodanie gdzieś tapety, stara cegła, dechy na ścianie... Bo na to moge sobie pozwolić. Na większe zmiany mnie niestety nie stać. A i szkoda niszczyć cos co było kupione dobrej jakości z założeniem, ze bedzie na lata.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 20:50

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggyOlsen wrote:
    Tuli, co powiesz na bliźniaki :D?

Sowaa, kciuki są!!
    W przedostatnim cyklu mówiłam, że "zmarnowałam" dwa jajka, byłam wściekła, drugi raz trafiły mi się dwa..i nic z tego nie wyszło...ile teraz było nie wiem, bo nie byłam na monicie przecież..
    Ale cieszyłabym się bardzo. W piątek się wszystko rozstrzygnie :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megimeg wrote:
    3mam Tulipanna!
    no to pojde 12 dc o ile bedzie miejsce;)
    szukałam karteczki od gina i jak zwykle posiałam eh ;/

Asienka- to moje pierwsze mieszkanie w dodatku deweloperskie wiec całe do zrobienia i nonstop intensywnie mysle nad wystrojem, juz sama nie wiem co chce ;)
    Ale_ale tu też intensywnie dom z mężem remontowała i wyremontowali przy okazji dzidziusia :P Takie roboty chyba sprzyjają, tak z moich obserwacji, albo może to ruch...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • megimeg Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka, Sowaa tak właśnie myślę, ze dopiero jak tam się wprowadzimy ogarne co gdzie i jak bym chciała, ale łazienke i kuchnie no muszę zrobić, w łazience nie wiem czy prysznic czy wanne i oczywiscie od razu myslę - a gdzie ja dziecko wykąpie w tym płaskim brodziku? ;) mój "konkubent" :D w ogole nie mysli o takich rzeczach ;D

Tulipanna piekna beta!

Sowaa 3 mam kciuki zatem za II kreseczki

oar83e3k7nkpecth.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, u mnie cień cienia drugiej kreski na sikańcu!!!! Aaaaaaaaaaaaa!!!! Myślicie, ze to moze jeszcze ovitrelle dawać znac o sobie i fałszować test?

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ile dni po ovi jestes?? niesmiało gratuluje :*

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megimeg wrote:
    Asienka, Sowaa tak właśnie myślę, ze dopiero jak tam się wprowadzimy ogarne co gdzie i jak bym chciała, ale łazienke i kuchnie no muszę zrobić, w łazience nie wiem czy prysznic czy wanne i oczywiscie od razu myslę - a gdzie ja dziecko wykąpie w tym płaskim brodziku? ;) mój "konkubent" :D w ogole nie mysli o takich rzeczach ;D

Tulipanna piekna beta!

Sowaa 3 mam kciuki zatem za II kreseczki
    WANNE!!! Chrzanic prysznic! pomysl gdzie Ty sie położysz zeby odpoczac i jak kiepsko pod prysznicem goli sie nogi :P zawsze miałam wanne a teraz prysznic i żałuje bardzo.

lipa lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanko OF zaznacza 10dpo i wyznaczył owu w poniedziałek a ja w poniedziałek miałam juz pobierana krew i wyniki był jak dla F. lutealnej wiec jakby po owu. Liczę, ze owu była w niedziele, czyli według mnie 11dpo. Nie wiem jeszcze czy sie cieszyć, bo obawiam sie ze to jeszcze efekt ovitrelle. Od zastrzyku minęło 12 dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mamy i wannę i prysznic i z wanny przez 3 lata korzystałam raz - wylegiwałam sie w niej dzien przed slubem :) za to nie wyobrażam sobie łazienki bez prysznica. Zdecydowanie wygodniej mi golić nogi pod prysznicem z tym ze mamy taki bez brodzika i niezamknięty czyli ma 3 ściany a z jednej otwarta przestrzeń wiec jest bardzo duzo miejsca i mozna na podłodze usiąść

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 06:54

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asienka_wisienka wrote:
    A my mamy i wannę i prysznic i z wanny przez 3 lata korzystałam raz - wylegiwałam sie w niej dzien przed slubem :) za to nie wyobrażam sobie łazienki bez prysznica. Zdecydowanie wygodniej mi golić nogi pod prysznicem z tym ze mamy taki bez brodzika i niezamknięty czyli ma 3 ściany a z jednej otwarta przestrzeń wiec jest bardzo duzo miejsca i mozna na podłodze usiąść
    noooo, ale w mieszkaniu deweloperskim raczej nie ma miejsca na taaaki prysznic :P Taki to i ja bym chciała mieć :P
    Jeśli minęło 12 dni to ja myślę, że po cichutku możesz się cieszyć :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez mam mieszkanie deweloperskie, wiec jak sie chce to da sie:) mieliśmy do wyboru garderobę kosztem mniejszej łazienki i wybraliśmy jednak większa łazienke. Połączyliśmy kibelek z łazienka i garderobą i mamy teraz około 10 m2 łazienki. Zmieścił sie kibelek, spory prysznic, wanna i toaletka. No ale wiadomo wszystko kwestia potrzeb. Ja bym teraz na pewno wanny nie robiła ale patrzę z perspektywy poki co małżeństwa bez dzieci.
    Jeszcze nie chce sie tak pewnie cieszyć, bo jakos nie wierze ze juz sie udało, jeszcze w cyklu przy FSH 20,5.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 08:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megimeg, jesli moge Ci cos doradzić to zrób w kuchni granitowe blaty. Nie są najtańsze ale super komfort użytkowania. Mozna na nich kroić, postawić gorący garnek, lepić pierogi, no generalnie sa niezniszczalne. Nie bawisz sie w żadne podkładki pod garnki, mozna myć je gorącą wodą, nawet wrzątkiem. Mowi sie, ze pierwsze mieszkanie robi sie dla wroga, drugie na sprzedaz a trzecie dopiero dla siebie. Te blaty to byłaby pierwsza rzecz, którą "przenioslabym" do takiego docelowego mieszkania lub domu jesli bedzie mnie kiedyś na niego stać.

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia a robiłas AMH przy takim fsh? Wiesz, to nie jest dobry wynik fsh. Obys w tej ciąży była..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam ale jeszcze czekam na wynik. We wtorek powinien byc. Dlatego wlasnie jeszcze sie nie cieszę:/ wiem, ze niedobry, strasznie sie nim podłamałam jak go odebralam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 08:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie jest Peggy? Spi jeszcze? Kochana, wstawaj i testuj. Czekam na twoje 2 krechy:)

‹‹ 921 922 923 924 925 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ