X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka pomyślałam to samo o Tuli na widok jej bety :-) Tuli także wiesz....:-)

aszka lubi tę wiadomość

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • PeggyOlsen Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli, co powiesz na bliźniaki :D?

Sowaa, kciuki są!!

dd33bf3125525685d704e02b1b3d1bc6.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowaa wrote:
    Aszka pomyślałam to samo o Tuli na widok jej bety :-) Tuli także wiesz....:-)
    po odstawieniu clo tak moze byc, ale tylko sie cieszyc podwojne szczescie :)

• megimeg Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3mam Tulipanna!
    no to pojde 12 dc o ile bedzie miejsce;)
    szukałam karteczki od gina i jak zwykle posiałam eh ;/

Asienka- to moje pierwsze mieszkanie w dodatku deweloperskie wiec całe do zrobienia i nonstop intensywnie mysle nad wystrojem, juz sama nie wiem co chce ;)

oar83e3k7nkpecth.png
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megimeg tez miałam okazje 6 lat temu stać sie posiadaczem pierwszego wymarzonego mieszkania- deweloperka.
    Jeżeli moge to Ci poradzę, ze wydawało mi sie ze urządziłam je ful wypas a po roku sie okazało ze to mi przeszkadza, to mi nie pasuje. Daj sobie szanse jak możesz zamieszkaj na minimum wykończeniu a zobaczysz ze pomysły przyjdą same.

Co do stosowania clo ja miałam podwójna dawkę i brałam 2 tabletki raz dziennie, rano.
    Na monit pierwszy idę z reguły 7-9 dc u mnie ma to tego typu zastosowanie, ze jak po clo słabo rosną pecherzyki to gin mówi ze moze mi jeszcze dodać inny lek. A jak widac u mnie uwo ostatnio bardzo późno przychodzi ale grunt ze przychodzi.

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dokładnie to samo bym Ci poradziła co Sowaa. Trzy lata temu kupiliśmy, tez deweloperskie i tak jak Ci napisałam, ciagle cos zmieniam. Ja miałam takie samo podejście, urządzić na full wypas a teraz i tak zrobiłabym wszystko inaczej. Wydaliśmy na wykończenie 70 metrów około 80-90 tys, jak na nasze budżety to bardzo duzo, a teraz i tak inaczej bym je urządziła. Wiec bawię sie w takie miejscowe zmiany jak zmiany koloru ścian, dodanie gdzieś tapety, stara cegła, dechy na ścianie... Bo na to moge sobie pozwolić. Na większe zmiany mnie niestety nie stać. A i szkoda niszczyć cos co było kupione dobrej jakości z założeniem, ze bedzie na lata.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 20:50

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggyOlsen wrote:
    Tuli, co powiesz na bliźniaki :D?

Sowaa, kciuki są!!
    W przedostatnim cyklu mówiłam, że "zmarnowałam" dwa jajka, byłam wściekła, drugi raz trafiły mi się dwa..i nic z tego nie wyszło...ile teraz było nie wiem, bo nie byłam na monicie przecież..
    Ale cieszyłabym się bardzo. W piątek się wszystko rozstrzygnie :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megimeg wrote:
    3mam Tulipanna!
    no to pojde 12 dc o ile bedzie miejsce;)
    szukałam karteczki od gina i jak zwykle posiałam eh ;/

Asienka- to moje pierwsze mieszkanie w dodatku deweloperskie wiec całe do zrobienia i nonstop intensywnie mysle nad wystrojem, juz sama nie wiem co chce ;)
    Ale_ale tu też intensywnie dom z mężem remontowała i wyremontowali przy okazji dzidziusia :P Takie roboty chyba sprzyjają, tak z moich obserwacji, albo może to ruch...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • megimeg Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka, Sowaa tak właśnie myślę, ze dopiero jak tam się wprowadzimy ogarne co gdzie i jak bym chciała, ale łazienke i kuchnie no muszę zrobić, w łazience nie wiem czy prysznic czy wanne i oczywiscie od razu myslę - a gdzie ja dziecko wykąpie w tym płaskim brodziku? ;) mój "konkubent" :D w ogole nie mysli o takich rzeczach ;D

Tulipanna piekna beta!

Sowaa 3 mam kciuki zatem za II kreseczki

oar83e3k7nkpecth.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, u mnie cień cienia drugiej kreski na sikańcu!!!! Aaaaaaaaaaaaa!!!! Myślicie, ze to moze jeszcze ovitrelle dawać znac o sobie i fałszować test?

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ile dni po ovi jestes?? niesmiało gratuluje :*

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megimeg wrote:
    Asienka, Sowaa tak właśnie myślę, ze dopiero jak tam się wprowadzimy ogarne co gdzie i jak bym chciała, ale łazienke i kuchnie no muszę zrobić, w łazience nie wiem czy prysznic czy wanne i oczywiscie od razu myslę - a gdzie ja dziecko wykąpie w tym płaskim brodziku? ;) mój "konkubent" :D w ogole nie mysli o takich rzeczach ;D

Tulipanna piekna beta!

Sowaa 3 mam kciuki zatem za II kreseczki
    WANNE!!! Chrzanic prysznic! pomysl gdzie Ty sie położysz zeby odpoczac i jak kiepsko pod prysznicem goli sie nogi :P zawsze miałam wanne a teraz prysznic i żałuje bardzo.

lipa lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanko OF zaznacza 10dpo i wyznaczył owu w poniedziałek a ja w poniedziałek miałam juz pobierana krew i wyniki był jak dla F. lutealnej wiec jakby po owu. Liczę, ze owu była w niedziele, czyli według mnie 11dpo. Nie wiem jeszcze czy sie cieszyć, bo obawiam sie ze to jeszcze efekt ovitrelle. Od zastrzyku minęło 12 dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mamy i wannę i prysznic i z wanny przez 3 lata korzystałam raz - wylegiwałam sie w niej dzien przed slubem :) za to nie wyobrażam sobie łazienki bez prysznica. Zdecydowanie wygodniej mi golić nogi pod prysznicem z tym ze mamy taki bez brodzika i niezamknięty czyli ma 3 ściany a z jednej otwarta przestrzeń wiec jest bardzo duzo miejsca i mozna na podłodze usiąść

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 06:54

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asienka_wisienka wrote:
    A my mamy i wannę i prysznic i z wanny przez 3 lata korzystałam raz - wylegiwałam sie w niej dzien przed slubem :) za to nie wyobrażam sobie łazienki bez prysznica. Zdecydowanie wygodniej mi golić nogi pod prysznicem z tym ze mamy taki bez brodzika i niezamknięty czyli ma 3 ściany a z jednej otwarta przestrzeń wiec jest bardzo duzo miejsca i mozna na podłodze usiąść
    noooo, ale w mieszkaniu deweloperskim raczej nie ma miejsca na taaaki prysznic :P Taki to i ja bym chciała mieć :P
    Jeśli minęło 12 dni to ja myślę, że po cichutku możesz się cieszyć :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez mam mieszkanie deweloperskie, wiec jak sie chce to da sie:) mieliśmy do wyboru garderobę kosztem mniejszej łazienki i wybraliśmy jednak większa łazienke. Połączyliśmy kibelek z łazienka i garderobą i mamy teraz około 10 m2 łazienki. Zmieścił sie kibelek, spory prysznic, wanna i toaletka. No ale wiadomo wszystko kwestia potrzeb. Ja bym teraz na pewno wanny nie robiła ale patrzę z perspektywy poki co małżeństwa bez dzieci.
    Jeszcze nie chce sie tak pewnie cieszyć, bo jakos nie wierze ze juz sie udało, jeszcze w cyklu przy FSH 20,5.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 08:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megimeg, jesli moge Ci cos doradzić to zrób w kuchni granitowe blaty. Nie są najtańsze ale super komfort użytkowania. Mozna na nich kroić, postawić gorący garnek, lepić pierogi, no generalnie sa niezniszczalne. Nie bawisz sie w żadne podkładki pod garnki, mozna myć je gorącą wodą, nawet wrzątkiem. Mowi sie, ze pierwsze mieszkanie robi sie dla wroga, drugie na sprzedaz a trzecie dopiero dla siebie. Te blaty to byłaby pierwsza rzecz, którą "przenioslabym" do takiego docelowego mieszkania lub domu jesli bedzie mnie kiedyś na niego stać.

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia a robiłas AMH przy takim fsh? Wiesz, to nie jest dobry wynik fsh. Obys w tej ciąży była..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam ale jeszcze czekam na wynik. We wtorek powinien byc. Dlatego wlasnie jeszcze sie nie cieszę:/ wiem, ze niedobry, strasznie sie nim podłamałam jak go odebralam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 08:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie jest Peggy? Spi jeszcze? Kochana, wstawaj i testuj. Czekam na twoje 2 krechy:)

‹‹ 921 922 923 924 925 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ