CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPeggyOlsen wrote:asienka_wisienka, to chyba dobrze, że czujesz się jak na okres
Objawy @ i ciąży są bardzo podobne. Ja z kolei czuję się jak zaraz po @, czyli piersi w ogóle nie powiększone i niebolesne, spokój i cisza w środku. No ale ja się nastawiam na lipiec, więc na luzie do tego podchodzę. To nie zapomnij jutro, odezwij się rano co tam wyszło
-
Monia - no u mnie tez bylo ok jak bralam rano i wieczorem a bierzesz tez przez 5 dni? kiedy masz monit? ja nie wiem czy lepiej 15dc czy 12 isc do gina
Asienka - zazdraszczam takiej pogody, jak u nas sie nie zmieni to też dziś smigam na rower juppiii
-
nick nieaktualny
-
Megimeg biorę od 3 do 7 dnia cyklu po dwie tabletki. Pierwszy cykl brałam po 1 tabletce ale nie zadziałało. Na monitoring wybieram się 11dc. bo mój gin tak przyjmuje. Zresztą owulacja po clo występuje u mnie 13 dnia cyklu (dwa razy clo zadziałało i dwa razy 13dc owu byla). Żeby sprawdzić czy pecherzyk pękł pójdę 17dc albo nie pójdę w ogóle bo mam już tego wszystkiego DOŚĆ03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
nick nieaktualnymoniaaa_1988 wrote:Megimeg biorę od 3 do 7 dnia cyklu po dwie tabletki. Pierwszy cykl brałam po 1 tabletce ale nie zadziałało. Na monitoring wybieram się 11dc. bo mój gin tak przyjmuje. Zresztą owulacja po clo występuje u mnie 13 dnia cyklu (dwa razy clo zadziałało i dwa razy 13dc owu byla). Żeby sprawdzić czy pecherzyk pękł pójdę 17dc albo nie pójdę w ogóle bo mam już tego wszystkiego DOŚĆ
Heeeej, nie załamujemy się tutaj na tym forum. Uszy do góry! -
Hej ja właśnie lykam clo od poniedziałku jeszcze do piątku potem mam monitoring w poniedziałek. W tamtym cyklu miałam pęcherzyk 24mm ale niestety nie udalo sie niewiem dlaczego
nadzieja juz prawie stracona 6 cykl na clo:(
-
Moniaa - nie załamuj się, walcz - na pewno sie uda!
Ja dopiero zaczełam więc poki co się nie niecierpliwię, zwłaszcza, ze jeszcze remont mieszkania przede mna wiec na spokojnie.
Mi clo kazal brac od 5 do 9 dc, a ostatnio owulka byla pozno bo 18-19dc i teraz nie wiem.
Kamila - pewnie tak będzie, że jak nie zadziała 1 tab. to zwiekszy dawke. Mi od razu z grubej rury pocisnął, że dwie.
Sylka a pęcherzyk pekł? Gin mi mowił, że nie zawsze pęcherzyk i to nawet pęknięty to ciaża bo może być pusty w środku i tej komórki jajowej nie ma, ale z czego to wynika to nie wiem.
-
nick nieaktualnyMegimeg, to jak masz remont to na pewno szybciutko zajdziesz. Zajmiesz myśli remontem i ni sie obejrzysz a bedziesz w ciąży. To wlasnie takim co ciagle o tym myślą i analizują wszystkie objawy najtrudniej zaciążyć a ty bedziesz miała teraz inne rzeczy na głowie. Kurcze, tez musze sie czymś zając. Kolejny remont - mąż by mnie chyba za drzwi wystawił gdyby to usłyszał. Ja ciagle cos zmieniam, przebudowuje, przemalowuje... W ciagu 3 lat miałam na ścianie w salonie 3 kolory farby i tapetę
teraz w planach mam białe deski tylko jeszcze nie ogarnelam jak sie je montuje- bo ja zwykle sama takie rzeczy:) taki Bob budowniczy ze mnie.
-
megimeg wrote:Tulipanna - ja tez mam 2 tabsy clo dziennie, czyli powinnam rano je przyjmować? ostatni cykl bralam rano i wieczorem - ale nie dopytalam sie gina o to, wydawało mi sie to oczywiste
-
megimeg wrote:Monia - no u mnie tez bylo ok jak bralam rano i wieczorem a bierzesz tez przez 5 dni? kiedy masz monit? ja nie wiem czy lepiej 15dc czy 12 isc do gina
Asienka - zazdraszczam takiej pogody, jak u nas sie nie zmieni to też dziś smigam na rower juppiii -
nick nieaktualny
-
Tuli pięknie !!!!!!! Niech rośnie groszek malutki
Ja właśnie po monicie, oba pecherzyki pękły! Wszystko wskazuje ze była owu i endometrium lekarz powiedział ze tez ładne 13,5 mm
Będę testować za tydzień, gin powiedział ze moge tak 11-12 czerwca. Wiec co by nie było Zatęstuje 13moze bedzie szczęśliwy......
Teraz lecę pojeździć na " L " co by nie myślec za duzoaszka, asienka_wisienka, pabelka88 lubią tę wiadomość
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySowaa wrote:Tuli pięknie !!!!!!! Niech rośnie groszek malutki
Ja właśnie po monicie, oba pecherzyki pękły! Wszystko wskazuje ze była owu i endometrium lekarz powiedział ze tez ładne 13,5 mm
Będę testować za tydzień, gin powiedział ze moge tak 11-12 czerwca. Wiec co by nie było Zatęstuje 13moze bedzie szczęśliwy......
Teraz lecę pojeździć na " L " co by nie myślec za duzo -
Sowaa wrote:Tuli pięknie !!!!!!! Niech rośnie groszek malutki
Teraz lecę pojeździć na " L " co by nie myślec za duzoSowaa lubi tę wiadomość