CLOSTIBEGYT jakie są wasze opinie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleksia85 wrote:dokladnie! choć po 4,5 roku naszych starań coraz mniej już takich pytań
u nas przeciwnie - coraz więcej, czasami już mam dosyć, bo ile można mówić że jeszcze chcemy poczekać itp. - zwłaszcza że w głębi serca tak bardzo tego pragniemy.... życie jest niesprawiedliwe
05.2013 [*]
-
z drugiej strony jak o tym nie myśleć? codziennie pixy i to w różnych konfiguracjach, miłość na czas i "uważanie" bo może akurat zaskoczyło... w tym cyklu przestałam już mierzyć temperaturę bo miałam dość. My w rodzinie mówimy, że sex uprawiamy dla przyjemności i nikt o nic więcej nie ma odwagi zapytać..
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:39
-
.
-
Bella93 wrote:Przyszła @ i przypałętało się zapalenie pochwy, standardowe osłabienie po antybiotyku;/
Spóźniona! Ale jest
za karę za spóźnienie ma nie przychodzić minimum przez 9 miesięcy powodując przy tym wzrost brzucha!!Bella93 lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Przyszła @ i przypałętało się zapalenie pochwy, standardowe osłabienie po antybiotyku;/
Bella93 lubi tę wiadomość
05.2013 [*]
-
.
Caroline lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:40
-
.
-
Katarzyna87 wrote:W sierpniu w pierwszym cyklu z CLO udało Nam się zajść. W październiku poroniłam, odczekałam 2 cykle, teraz w 3 cyklu znów wracamy do CLO.
Na początku wielkie nadzieje, ale teraz tempka tak niska jak na po owulce, więc trace je z dnia na dzień...
-
Caroline wrote:tak myslałam że wkrótce dostaniesz @ ;p teraz powodzenia w następnym cyklu. Ja nie mogę się doczekać już testowania.... trochę boje się ze moja euforia opadnie i będę musiała wszystko przechodzić od początku
Bella a szpinak i brokuly jesz? Maja duzo zelaza.Caroline lubi tę wiadomość
-
.
-
.
Caroline lubi tę wiadomość