CLOSTIBEGYT jakie są wasze opinie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Anusi_a wrote:Na mnie CLO zadziałało piorunująco- w 12 dniu cyklu miałam pęcherzyk 7 X 5,5 cm. I endometrium też ładnie urosło, tylko do 20 dc pęcherzyk nie pękał... pomógł zastrzyk, co i tak nie zmienia faktu, że drugi cykl z CLO rozpoczęty.
Może w tym cyklu Ci się uda -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:38
-
Bella93 a może po prostu nabawiłaś się zakażenia rotawirusami i miałaś grypę żołądkową? Wymiotom nie zawsze towarzyszy biegunka. Powinni Ci zrobić morfologię i CRP a jeśli był stan zapalny lub infekcja to zarówno leukocyty jak i CRP miałabyś podwyższone. Ból jajnika mógł być po prostu zbiegiem okoliczności.
Dobrze jednak, że trafiłaś na obserwację. Musisz być dobrej myśli a wszystko na pewno ułoży się jak należy grunt to pozytywne myślenieBella93 lubi tę wiadomość
-
.
-
Hej ja biorę clostilbegyt już trzeci miesiąc, od 5 do 9 DC. W pierwszym cyklu miałam dawkę 1/2 dziennie, ale pęcherzyki były małe 14mm i lekarz zmienił dawkę. W drugim cyklu brałam 1 dziennie, pęcherzyki ładne 21 mm, ale w ciążę nie zaszłam Monitoring miałam w 12 dniu cyklu. Na trzeci cykl lekarz nie zlecił już monitoringu więc jestem zdana na swoją ocenę. Jajniki mnie nie bolały, ale trochę mnie mdliło. Za to gdy nadeszła @ była bardzo bolesna. Nie wiem czy miało to coś wspólnego z tym clo, ale tak bolesnych dawno już nie miałam.
-
Bella93 to przykre, że ludzie którzy wykonują tak szlachetny zawód są nieuprzejmi i czasem nie starają się nawet zrozumieć, co w danej chwili czuje ich pacjent dobrze jednak, że po tym wszystkim Twoja doktor Cię uspokoiła czekamy na informacje co dalej
Caroline to super wiadomość! nie daj się tylko zwariować i po prostu oddaj emocjom 3mam kciuki
3wela a brałaś wcześniej tabletki antykoncepcyjne? Ja po ich odstawieniu czułam praktycznie każdą część ciała kiedy miałam okres ;-/ odzwyczaiłam się po prostu od kobiecych dolegliwości...
A teraz z niecierpliwością czekam na okres, który jak na złość nie chce przyjść dziś będzie 8 dzień na femostonie, we wtorek mam jechać ustalać szczegóły stymulacji. Tak bym chciała już zacząć to wszystko i z nadzieją patrzeć w przyszłość...Bella93 lubi tę wiadomość
-
ja byłam w sobote na monitoringu i pęcherzyk był ok 22 mm. Nie dostałam nic na pęknięcie ale chyba była owulacja w niedziele bo dziś tempka poszła do góry. Ciesze sie że w końcu coś idzie w dobrym kierunku:) Dziś mam monitoring więc będę wiedziała na 100% czy owu była.
Anusi_a oby nam obu się udało!! i wszystkim staraczkomBella93 lubi tę wiadomość
05.2013 [*]
-
Hej dziewczyny. Ja czekam na kolejny cykl, aby wziać CLO i potem pewnie pregnyl na pęknięcie. Powiedzcie mi - czy CLO, poniekąd "nakręca" nasze hormony i czy po np. 3 cyklach, gdzie z CLO nic nie wyjdzie (tzn. będzie ładna owulacja, ale nie dojdzie do zapłodnienia), organizm w kolejnym cyklu bez CLO lepiej sobie poradzi z "wyprodukowaniem" ładnego pęcherzyka? Coś Wam wiadomo na ten temat?
A może znacie taki przypadek, że ktoś zaszedł w ciąże w kolejnych cyklach po odstawieniu CLO?
-
.
-
_sky_ wrote:Hej dziewczyny. Ja czekam na kolejny cykl, aby wziać CLO i potem pewnie pregnyl na pęknięcie. Powiedzcie mi - czy CLO, poniekąd "nakręca" nasze hormony i czy po np. 3 cyklach, gdzie z CLO nic nie wyjdzie (tzn. będzie ładna owulacja, ale nie dojdzie do zapłodnienia), organizm w kolejnym cyklu bez CLO lepiej sobie poradzi z "wyprodukowaniem" ładnego pęcherzyka? Coś Wam wiadomo na ten temat?
A może znacie taki przypadek, że ktoś zaszedł w ciąże w kolejnych cyklach po odstawieniu CLO?
słyszałam że po odstawieniu CLO jest szansa na normalną owulację bo clo pobudza pracę jajników.
05.2013 [*]