CLOSTIBEGYT jakie są wasze opinie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolala wrote:dziekuje:) ja za Was dziewczyny też trzymam kciuki:) heh dzisiaj mam tyle pozytywnej energii, że mogłabym góry przenosić!!!
Super ja z kolei nie wiem co się w moim organizmie dzieje, od wczoraj jakieś dziwne plamienia, ale stwierdzam, że albo @ wcześniej mnie nawiedziła, albo to skutek uboczny duphastonu? Hmm... -
Caroline trzymam kciuki:) musi się udać
Hmmm Agania nie wiem co z tym plamieniem, ale jak ja brałam duphaston to @ przyszła w trakcie brania lekuCaroline lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolala wrote:Caroline trzymam kciuki:) musi się udać
Hmmm Agania nie wiem co z tym plamieniem, ale jak ja brałam duphaston to @ przyszła w trakcie brania leku
Ja na razie tylko plamię, nic poza tym. Krew wymieszana ze śluzem.
Myślisz żeby pominąć jedną tabletkę i zobaczyć czy @ przyjdzie?Caroline lubi tę wiadomość
-
Caroline wrote:ja od dziś biorę Clo w podwójnej dawce, trzymajcie kciuki. Monitoring dopiero za tydzień, a ja już nie mogę się doczekać
Będzie piękny pęcherzyk wspomnisz moje słowa podwójna dawka na pewno dobrze zadziałaCaroline lubi tę wiadomość
-
agania wrote:Ja na razie tylko plamię, nic poza tym. Krew wymieszana ze śluzem.
Myślisz żeby pominąć jedną tabletkę i zobaczyć czy @ przyjdzie?
hmm a jak długo masz brać ten duphaston? ja jak zaczęłam podplamiać w trakcie brania duphastonu to odstawiłam i @ sie rozkrecila...mysle ze jak nie wezmiesz jednej tabletki to nic zlego sie nie stanieAniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
Paolala wrote:hmm a jak długo masz brać ten duphaston? ja jak zaczęłam podplamiać w trakcie brania duphastonu to odstawiłam i @ sie rozkrecila...mysle ze jak nie wezmiesz jednej tabletki to nic zlego sie nie stanie
Duphaston mam brać 10 dni, czyli wychodzi, że jeszcze 4 dni.
No nie wezmę tabletki na noc i zobaczymy przecież można zapomnieć. -
ja też mialam brac 10 dni i w 7 dniu zaczelam plamic, zadzwonilam do lekarki co mam robic i kazala odstawic! powiedziala ze czasem w trakcie brania leku zaczyna sie @Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
Hej!
Paolala trzymam kciuki żeby pęcherzyk ładnie pękł
Ja też od tego cyklu zaczęłam brac CLO od 3-7 dc. Dziś jest 11 dc, od 3-4 dni czuję kłucie w jajnikach, raz mocniej raz słabiej. Jutro idę na monitoring zobaczyć co i jak. Od wczoraj mam śluz wodnisto-mleczny, dziś temka poszła trochę do góry. Myślicie że to efekt clo czy zbliżająca się owu? Już nie mogę się doczekać tej jutrzejszej wizyty -
Lemon_drop wrote:Hej!
Paolala trzymam kciuki żeby pęcherzyk ładnie pękł
Ja też od tego cyklu zaczęłam brac CLO od 3-7 dc. Dziś jest 11 dc, od 3-4 dni czuję kłucie w jajnikach, raz mocniej raz słabiej. Jutro idę na monitoring zobaczyć co i jak. Od wczoraj mam śluz wodnisto-mleczny, dziś temka poszła trochę do góry. Myślicie że to efekt clo czy zbliżająca się owu? Już nie mogę się doczekać tej jutrzejszej wizyty
Ja czułam kłucie w jajnikach od początku brania CLO, ale niestety nie urósł żaden pęcherzyk. Co nie oznacza, że Tobie nie urośnie.
Temperatura jaką miałam w tamtym cyklu była ciążowa - po CLO (i trochę przeziębienie).
Ale śluz zaczyna się robić płodny, więc może owulacja za rogiem.
Zobaczysz, będą piękne pęcherzyki. daj znać.
W jakiej dawce bierzesz CLO? -
agania wrote:Ja czułam kłucie w jajnikach od początku brania CLO, ale niestety nie urósł żaden pęcherzyk. Co nie oznacza, że Tobie nie urośnie.
Temperatura jaką miałam w tamtym cyklu była ciążowa - po CLO (i trochę przeziębienie).
Ale śluz zaczyna się robić płodny, więc może owulacja za rogiem.
Zobaczysz, będą piękne pęcherzyki. daj znać.
W jakiej dawce bierzesz CLO?
Mnie jajniki zaczęły kłuć już po zakończeniu brania, przez te dni co brałam nie miałam żadnych dolegliwości. -
Lemon_drop wrote:Dzieki Agania, mam nadzieję że urosną w ostatnim cyklu owulacji nie było więc mam nadzieję że clo zadziała jak powinno. Biorę w dawce 1x1, a od 15 do 24 dc mam brać luteinę też 1x1.
Mnie jajniki zaczęły kłuć już po zakończeniu brania, przez te dni co brałam nie miałam żadnych dolegliwości.
No to na pewno pęcherzyki będą
ja brałam CLO od 2dc do 6dc, a od 16dc do 25 dc duphaston (ale nie dokończyłam, bo @ przyszła). Od jutra znowu zaczynam romans z CLO.