CLOSTIBEGYT jakie są wasze opinie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przy pierwszym cyklu z clo miałam wymuszoną owulację dopiero 21 dnia cyklu, kiedy normalnie miałam w granicach 17-18 dnia, a już w drugim cyklu owulacja przyszła sama 14 dnia. Może po prostu w pierwszym cyklu organizm jest w "szoku"
Caroline lubi tę wiadomość
. -
oj dziewczyny to mnie pocieszyłyście
Ja od wczoraj jakiś nerwus jestem....nie wiem dlaczego. Wkurza mnie praca...mąż mnie wkurza...wrrrr
Dzisiaj rzucałam praniem po mieszkaniu taka wściekła byłam..mam dzisiaj wolne a nie potrafię się dniem cieszyć tylko się denerwuje i kłuce ze wszystykimi w myślach....głupia jestem. No a taka piękna pogoda..... -
Motylku jakoś dziwnie przeszły...teraz czekam na @ albo na pozytywny teścik- wiadomo z naciskiem na to drugie
mam 26 dc i znalazłam w śluzie maleńką stróźkę krwi co jest dobrym znakiem bo z Dorkiem w ciąży to właśnie taka miałam (implantował się ) i w mojej biochemicznej też taka była. Joj ale byłoby super -
ja dzisiaj byłam na monitoringu: na prawym jajniku mam dwa pęcherzyki - oba dominujące po 15 mm, endometrium 6,5, dziś 11dc. W poniedziałek z rana mam wziąć ovitrelle i wtorek kolejny monitoring. Ten miesiąc podwójna szansa
Bella93, daktylek lubią tę wiadomość
05.2013 [*]
-
Caroline to mocno zaciskam kciukasy!!! Ja 30dc....bialy śluz...zero wstrętnej @. 28 dc robilam test...negatywny. oby kruszynka sie mocno schowala....26 dc mialam doslowanie lekutko zabarwiony śluz wiec mam nadzieje ze to implantacja byla tym bardziej ze owulka z testow owulacyjnych wychodzila na 21 dc...jej to by sie zgadzalo pieknie
-
To trzymajcie mocno conajmniej do środy bo wtedy mam wyplate i pierwsze co sobie za nią fundne tobete hcg hehehehe. Wam tez bardzo mocno kibicuje! Dziś zamierzam mojego pierworodnego na porządny spacer wyciągnąć...tak mi sie juz słonca chce. Nieststy na razie u mnie gruba warstwa chmur ale i tak pojdziemy do lasu połazić
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:41
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:42
-
Paolala wrote:Gogola nie wiem czy dobrze Cie kojarze z wątku "walentynkowego", ale czyzby kamasutra podziałała:D trzymam kciuki!!!
Paolala lubi tę wiadomość