X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną CLOSTIBEGYT jakie są wasze opinie?
Odpowiedz

CLOSTIBEGYT jakie są wasze opinie?

Oceń ten wątek:
  • Anusi_a Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy pierwszym cyklu z clo miałam wymuszoną owulację dopiero 21 dnia cyklu, kiedy normalnie miałam w granicach 17-18 dnia, a już w drugim cyklu owulacja przyszła sama 14 dnia. Może po prostu w pierwszym cyklu organizm jest w "szoku" :)

Caroline lubi tę wiadomość

.
  • Caroline Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak jak mówi Anusi_a- ja w pierwszym cyklu z CLO nie miałam w ogóle owulacji a w 2 już była w 15dc. Teraz jestem na 3 cyklu z CLO ale raczej szału nie będzie bo chora jestem

34bw6vgct4x5p7xj.png

f2wlanli70ba512s.png

05.2013 [*]
  • Gogola Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny to mnie pocieszyłyście :)
    Ja od wczoraj jakiś nerwus jestem....nie wiem dlaczego. Wkurza mnie praca...mąż mnie wkurza...wrrrr
    Dzisiaj rzucałam praniem po mieszkaniu taka wściekła byłam..mam dzisiaj wolne a nie potrafię się dniem cieszyć tylko się denerwuje i kłuce ze wszystykimi w myślach....głupia jestem. No a taka piękna pogoda.....

relgx1hplp93ekbb.png
  • Anusi_a Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cóż można powiedzieć- albo masz PMS-a giganta albo jesteś w ciąży :)

Gogola lubi tę wiadomość

.
  • Gogola Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No aż idę dzisiaj na 18 na ćwiczenia- musze się porządnie wyżyc bo zanim doczekam się ciąży to się rozwiodę...wrrrrrrr

relgx1hplp93ekbb.png
  • motylek32 Koleżanka

Wysłany: 23 lutego 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gogola wrote:
    No aż idę dzisiaj na 18 na ćwiczenia- musze się porządnie wyżyc bo zanim doczekam się ciąży to się rozwiodę...wrrrrrrr
    Gogola jak tam? Nerwy juz sobie poszly? :)

• Gogola Przyjaciółka

Wysłany: 23 lutego 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku jakoś dziwnie przeszły...teraz czekam na @ albo na pozytywny teścik- wiadomo z naciskiem na to drugie :)
    mam 26 dc i znalazłam w śluzie maleńką stróźkę krwi co jest dobrym znakiem bo z Dorkiem w ciąży to właśnie taka miałam (implantował się :) ) i w mojej biochemicznej też taka była. Joj ale byłoby super :) :) :)

relgx1hplp93ekbb.png
  • Caroline Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to trzymam kciuki za testowanie:)

Gogola lubi tę wiadomość

34bw6vgct4x5p7xj.png

f2wlanli70ba512s.png

05.2013 [*]
  • Caroline Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj byłam na monitoringu: na prawym jajniku mam dwa pęcherzyki - oba dominujące po 15 mm, endometrium 6,5, dziś 11dc. W poniedziałek z rana mam wziąć ovitrelle i wtorek kolejny monitoring. Ten miesiąc podwójna szansa

Bella93, daktylek lubią tę wiadomość

34bw6vgct4x5p7xj.png

f2wlanli70ba512s.png

05.2013 [*]
  • Gogola Przyjaciółka

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caroline to mocno zaciskam kciukasy!!! Ja 30dc....bialy śluz...zero wstrętnej @. 28 dc robilam test...negatywny. oby kruszynka sie mocno schowala....26 dc mialam doslowanie lekutko zabarwiony śluz wiec mam nadzieje ze to implantacja byla tym bardziej ze owulka z testow owulacyjnych wychodzila na 21 dc...jej to by sie zgadzalo pieknie :)

relgx1hplp93ekbb.png
  • Caroline Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie pozytyw!! Tego Ci życzę i daj znać jak już będzie coś wiadomo

34bw6vgct4x5p7xj.png

f2wlanli70ba512s.png

05.2013 [*]
  • Anusi_a Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też dzisiaj byłam n monitoringu- endo 10 mm i pęcherzyk 21 mm, który chyba niedawno pękł :)

Gogola trzymam kciuki

Caroline lubi tę wiadomość

.
  • Gogola Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymajcie mocno conajmniej do środy bo wtedy mam wyplate i pierwsze co sobie za nią fundne tobete hcg hehehehe. Wam tez bardzo mocno kibicuje! Dziś zamierzam mojego pierworodnego na porządny spacer wyciągnąć...tak mi sie juz słonca chce. Nieststy na razie u mnie gruba warstwa chmur ale i tak pojdziemy do lasu połazić

relgx1hplp93ekbb.png
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:41

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • Gogola Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella witaj!!!jak tam podróż? ? Nałapałas troche słońca?? Przeslij mi troche bo normalnie chyba mi witamin brakuje bo tak mi sie juzz chce koca i sloneczka ze normalnie marze o tym jak o najwspanialszych krajach :)

relgx1hplp93ekbb.png
  • _sky_ Przyjaciółka

Wysłany: 1 marca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki :) ja dziś pierwszy dzień z CLO...ciekawa jestem swojego samopoczucia po nim...bo różne rzeczy czytałam. Monitoring w piątek...jakoś mnie stresuje ten cykl :)

• Gogola Przyjaciółka

Wysłany: 1 marca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sky ja nawet nie zauwazylam ze go biore...nastaw sie pozytywnie i bez stresu. Niczym sie ten moj cykl nie różnił od innych cykli bez clo :/ glowa do góry. .cycki do przodu :) a apropo cycków to zaczely mnie drażnić :) dobry znak :) :) wstretnej @ nadal brak :)

relgx1hplp93ekbb.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gogola nie wiem czy dobrze Cie kojarze z wątku "walentynkowego", ale czyzby kamasutra podziałała:D trzymam kciuki!!!

Gogola lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:42

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • Gogola Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    Gogola nie wiem czy dobrze Cie kojarze z wątku "walentynkowego", ale czyzby kamasutra podziałała:D trzymam kciuki!!!
    A Witam :) dobrze kojarzysz....jesli okaze sie ze fasolek jest to chyba bardziej pomogly testy owulacyjne hehe staranka w tym.cyklu nie byly zbyt wymyślne hihi.. ;) pozdrawiam Cieplutko!!! Bella łapie promyczki!!! :)

Paolala lubi tę wiadomość

relgx1hplp93ekbb.png
‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ