CLOSTIBEGYT jakie są wasze opinie?
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:45
-
Cześć dziewczyny. Mam pytanie po jakim czasie przyjmowania clo wystąpiła u Was owu?Ja jestem po pierwszym miesiącu brania tabletek i nic:(
-
2_3_patka wrote:Cześć dziewczyny. Mam pytanie po jakim czasie przyjmowania clo wystąpiła u Was owu?Ja jestem po pierwszym miesiącu brania tabletek i nic:(
nie przejmuj się, u mnie w pierwszym miesiącu też nie było nic a w drugim piękna owulacja. Organizm musi się przyzwyczaić do CLO.
05.2013 [*]
-
.
-
Będzie dobrze:) może obejdzie się bez tego:)
Bella93 lubi tę wiadomość
-
.
-
.
-
POwiem tak: o HSG nie chciałam wcześniej nigdzie czytać na forum i szłam pozytywnie nastawiona- ból był ogromny w trakcie badania- mimo znieczulenia, ale czego my kobiety nie zniesiemy! A laparo spoko- znieczulenie ogólne- dolegliwości po związane ze skutkami znieczulenia i lekki dyskomfort( nawet nie ból) przez szwy. Ja miałam zabiegi w odstępie czasowym rocznym. Nie wyobrażam sobie by miały być miesiąc po mies, lub nawet 2.Jednak są to zabiegi inwazyjne, jakby nie było. Ale mam nadzieję, że Cię to ominieStarania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
Cześć dziewczyny!
Ja dopiero rozpoczynam "przygodę" z CLO.
Od wczoraj biorę luteinę na wywołanie okresu, a później od 2 do 6 dc Clostilbegyt.
Mam nadzieję, że mi pomoże i będę w upragnionej ciąży
Mam pytanko, czy warto robić test owulacyjny przy braniu tabletek Clo?
-
Ja tam aż tak się nie nakręcam z tymi testami owu- robiłam je tylko może w 3 cyklach na 32 cykle starań i różnie z nimi wychodziło...
A jak bierzesz clo to powinnaś być na monitoringach, przynajmniej ze 2 wizyty- parę dni po skończeniu zażywania oraz w dniu "spodziewanej" owulacji wyznaczonej przez lekarza.
Dla mnie usg jest najlepszym potwierdzeniem co się dzieje, jakie duże są pęcherzyki, ile i czy jest szansa, ze pękną, czy się wchłoną. Czasami lekarz moze zapisać pregnyl.Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
.
-
nick nieaktualny
-
JaJaga wrote:A jak bierzesz clo to powinnaś być na monitoringach, przynajmniej ze 2 wizyty- parę dni po skończeniu zażywania oraz w dniu "spodziewanej" owulacji wyznaczonej przez lekarza.
Dziwne bo z tego co czytam to większość z Was chodzi...
Ja jestem dopiero na początku drogi więc może dlatego.... -
.
-
Hmmm co lekarz, to inne metody. Ja w pierwszym cyklu z CLO byłam na monitoringu- i gdybym nie była nie dowiedziałabym się, że pęcherzyk się wchłonie, jeśli nie podam pregnylu na pęknięcie. Teraz po roku jestem w 2 cyklu z CLO, też miałam monit (2 wizyty- 3 dni po skończeniu zażywania i w dniu "wycyrklowanej" owu). 2 duże pęcherzyki i grubaśne endometrium. A po pierwszej wizycie tak się bałam, bo endo miało tylko 6.8mm, no a po 3 dniach miało już prawie 12mmStarania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
.
-
nick nieaktualnyJa byłam na monitoringu w 9dc i mam pęcherzyk dominujący po CLO bardzo ładny, jak stwierdził lekarz:) W 12dc będę miała podany zastrzyk na pęknięcie i zobaczymy. A moje endometrium miało 6mm więc mam nadzieję, że jeszcze trochę podrośnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 23:18