CLOSTIBEGYT jakie są wasze opinie?
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:46
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Witaj w klubie;)
Z tak dużą dawką i brakiem monitoringu jesteś bardziej narażona na powstanie torbieli.
Dokładnie. Przy tych tabletkach trzeba mieć przynajmniej 3 USG, aby nie urosła torbiel. Najlepiej leżeli lekarz poda zastrzyk na pęknięcie, bo wtedy jest większa szansa na owulację i oczywiście ciążę
-
.
-
Co u Was dziewczyny?
-
Bella93 wrote:Co u Was dziewczyny?
Lekarz przepisał mi Clo. Zaszedł ktoś w ciąże dzięki stosowaniu tego leku?przegroda macicy
11.02.2017r. 1 IUI 15.03.3017r 2 IUI 14.04.2017r 3 iui
1 ivf :10dpt bhcg 92,64, 12dpt bhcg
LENKA 28.10.2018r 3170 55 cm
LIWIA 25.12.2020r 3640 59 cm -
.
-
Odnosnie clo bo chyba pisałam w tym watku, mój drugi cykl stymulowany, urosl również 1 pęcherzyk. Wczoraj miałam USG.
Wlasciwie był jeden większy drugi wiele mniejszy-ten mniejszy chyba nie rokuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 11:37
-
Od nowego cyklu zaczynam brać pierwszy raz w życiu CLO, na razie mam na 2 miesiące clo 1-1-1-2-2 od 3dc. Mam rzadko cykle owulacyjne lub w ogóle brak miesiączki.
Moje pytanie, w których dniach powinnam zrobić sobie usg? zapomniałam zapytać lekarza:( jestem ciekawa czy coś urośnie21 tydzień ciąży -
sky ja mam pęcherzyk ale nie 10 a 20 mm:) Już 21 mm. Tyle ze u mnie to dość skomplikowane bo cos mi hormony nie wiem czy dobrze dzialaja... dziś badałam,wczoraj badałam, jutro mam badać.
Michasia monitoring jest konieczny. Lekarz musiał mowic, inaczej nie wiem czy bym zaufała takiemu dr. -
Dla mnie monitoring przy CLO jest kluczowy, inaczej można tylko gdybać, czy działa, czy nie...
Poza tym mi moja lekarka sama powiedziała, że nawet nie ma opcji, żeby mnie tak zostawić, bo czasami zdarza się, że powstaje zbyt dużo pęcherzyków,ale małych i robią się z tego cysty i trzeba przerwać kurację, lub w inny sposób zadziałać.
Ale ja już się na ten temat wypowiadałam, a co zrobisz zależy od Ciebie.Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
hej dziewczyny, ja kolejny cykl z CLO, już po owulacji ( potwierdzona tempką i monitoringiem) podobno w tym cyklu mam dwa pęknięte pęcherzyki - jeden pękł a drugi był w trakcie pękania na ostatnim monitoringu. Powodzenia wszystkim staraczkom z CLO i bez;p
05.2013 [*]
-
.