CLOSTIBEGYT jakie są wasze opinie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Scarletta wrote:Dziewczyny nie wiem czy już któraś o tym pisała, ale czy któraś z Was brała może CLO od 2 dc? Gin mi tak zlecił, choć jak dla mnie to chyba trochę za wcześnie?
-
Girl25 jestem podczas pierwszego cyklu z clo. Brałam od 3 do 7 dc, dzisiaj mam 18 dc. Już drugi cykl piję inofolic (1 saszetka dziennie). I co mogę Ci napisać, byłam na monitoringu 10dc były 2 piękne jaja, które lada moment miały pęknąć (na razie próbowaliśmy bez zastrzyku). Monitoring 13dc pokazał, że jajek już nie ma za to widać ciałko żółte, a więc owulacja odbyła się. W 7dpo robiłam badania hormonów estradiol, progesteron i prolaktyna, wszystkie wyszły ponad normę (nawet prolaktyna) i zastanawiam się czy to przypadkiem nie dzieło łączenia clo z inofolikiem. Jak skończę cykl będę stanie coś więcej Ci napisać o takim połączeniu.1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
nick nieaktualny
-
alicjaalicja wrote:zachęcam do oglądniecia filmiku o stymulacji owulacji, seminogramie i staraniach o ciąże. fajnie ta dziewczyna o tym opowiada https://www.youtube.com/watch?v=jVRcSdOcDWA
-
Tydzień temu miałam robione HSG - niestety "prawego jajowodu nie uwidoczniono". Zastanawiam się jednak po co lekarz chce mi przepisać w kolejnym cyklu CLO, skoro wszystkie dotychczasowe badania wychodziły bardzo dobrze. Miałam monitoring - wszystko OK, robiłam hormony - też OK. Jak myślicie, co czego ma służyć branie CLO jeśli wszystko poza drożnością jajowodu mam dobre?bromergon 0.5 tabletki (dopochwowo) na noc
-
nick nieaktualnyjanka wrote:Tydzień temu miałam robione HSG - niestety "prawego jajowodu nie uwidoczniono". Zastanawiam się jednak po co lekarz chce mi przepisać w kolejnym cyklu CLO, skoro wszystkie dotychczasowe badania wychodziły bardzo dobrze. Miałam monitoring - wszystko OK, robiłam hormony - też OK. Jak myślicie, co czego ma służyć branie CLO jeśli wszystko poza drożnością jajowodu mam dobre?
-
Hej dziewczyny.
Napiszcie mi proszę, jeśli któraś z was zaszła w ciążę po clo jeśli była owu bez śluzu ale wspomagana żelem conceive. W poprzednim misiący, tym bez clo na śluz nie nażekałam, ale teraz gin mówi, że nie widać było nic śluzu w szyjce, a jajo już 28mm????