CLOSTIBEGYT jakie są wasze opinie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Grunt to serduchować przy clo owu może być różna, a na monitoringu wyjdzie czy będzie, jest, czy też była, a jak i tak staracie się o malucha to grunt, żeby po prostu zachować ten co drugi dzień seksik i czekać na wyniki
lotta.89, gorgeous lubią tę wiadomość
-
no mysle ze ten jeden dzień nie bedzie problemu Ja dziś dostałam @ wiec niestety ten cykl ktory zacznę tez niestety nie dojdzie do skutku ponieważ mam od 22-30 maja wyjazd służbowy wiec nie bedzie serduszkowania a na CLO boję się troszke serduszkowac bez monitoringu bo jestem mała i nie chciałabym ciaży mnogiej a że własnie ovu przewiduje na czas wyjazdu wiec nie bedzie ani monitoringu ani serduszek. Licze że w czerwcu już nic nie stanie na drodze i w czerwcu pójde na monitoring i może za pierwszym razem zaskoczymy kto wie ...Nasz synuś
cykl starań -
Ja zakończyłam trzeci cykl z CLO- pęcherzyki rosły (nawet po kilka) pękały po zastrzykach ale niestety w ciąże nie zaszłam. Może być to wynikiem tego, że moje endo. robiła się cienkie ale w sumie nie jest to pewne.
Brałam 1x1 przez 5 dni na początku cyklu.
Czytając jednak informacje od innych dziewczyn wielu osobom pomaga ten lek. Jakieś 2-3 cykle zajmuje zajście w ciąże.
A i w sumie bardzo dobrze czułam się po tym leku. Jakiś mały ból głowy tylko się pojawiał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 12:39
-
Od 1 albo 3 dnia cyklu brałam CLO 1x1 przez 5 dni.
10-12 dnia cyklu pierwsze usg- jeśli pęcherzyki były ok tego samego dnia zastrzyk jeśli nie USG za jakieś dwa dni i wtedy był podawany lek na pęknięcie.
Po pięciu dniach kolejna wizyta i jeśli pęcherzyki pękły (a zawsze pękały po zastrzykach- tylko to endometrium cieniutkie) luteina przez 10 dni. I tak przez trzy miesiące
W międzyczasie miałam tez USG w 3 dc po podejrzewali torbiel na macicy ale okazało się,że raczej jej nie ma.
Teraz idę na pierwsze USG w sobotę żeby sprawdzić czy Aromek działa na moje pęcherzyki
Ja również trzymam za Ciebie mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 13:13
natalica06 lubi tę wiadomość