Czy ktoś zażywa Naltrekson (LDN)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja też dostałam Naltrexon. W sumie nie wiem, z jakiego powodu. Poczytałam, że pomaga w walce z uzależnieniami od narkotyków... To nie mój przypadek Przyczyna braku ciąży nie jest nam znana. Stopniowo zwiększałam dawkę i obecnie 6mg. Nie zauważam żadnych efektów jego działania.
-
rybcia2009 wrote:Też leczyłam się w Instytucie Rodziny i brałam Naltrexon, niestety mi nie pomogli
Zauważyłam, że naprotechnologia ma te same sposoby leczenia niezależnie od pacjentki. Najpierw metformina (ja nie miałam IO, a po mecie miałam nieustające biegunki i tak przez 7 miesięcy), potem letrozol, Naltrexon, Encorton w małych dawkach, metylowane formy witamin.
Miałyście coś więcej? -
nick nieaktualny
-
Ja zaczynam od czerwcowego cyklu ld naltrexon. Mam tocznia skórnego i zespół antyfosfolipidowy. Trochę posmutniałam jak przeczytałam, że nikomu tu się nie udało po kuracji... A może coś się zmieniło?07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Tez leczylam sie w Instytucie Rodziny u dr Slusarskiego. Przepisal mi Naltrexone od razu i juz w drugim cyklu brania zaszlam w upragniona ciąze. Nie wiem czy to z tego powodu bo bralam kilka lekow wtedy ale wierze ze mi pomogl na owulacje i zagniezdzenie. Teraz staramy sie o druga dzidzie ale karmie piersia wiec narazie tylko Luteinę biore.
-
Ja brałam 3 cykle. Nie udało się. Nie wiem czy będę brała dalej...07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
Może, ale tyle lekarka mi zaproponowała. A Ty ile będziesz brała?
Może od przyszłego cyklu wrócę do naltreksonu, bo w lutym podchodzimy do ivf więc w sumie i tak nic nie tracę.07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
Czesc dziewczyny, wczoraj lekarz przepisał mi Naltrexon, opakowanie bez ulotki tylko sama etykieta przyczepiona na gumkę. W necie info brak. Napisane jest coś 0,002 a ja mam brać 2 tabletki na noc. O co chodzi z tym lekiem? Niestety nie zapytałam lekarza o szczegóły bo nie zauważyłam że go wpisał.
-
nick nieaktualny
-
Jadziunia wrote:Hej, ja przygodę z tym lekiem dopiero będę zaczynała. Początkowo 1mg. Leczę się w Instytucie Rodziny od marca br.
a przez jaki czas będziesz brała 1mg?07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
Ja też od marca br w Instytucie Rodziny i u dr Ślusarskiego.
Od razu dostałam Naltrekson, dobrze się na nim czuję, wręcz lepiej, jeśli chodzi o samopoczucie, zmęczenie, ale nie mam pojęcia, czy to kwestia Naltreksonu czy dobrej pomocy ze strony Dr. w doborze suplementów w celu uregulowania hormonów i niedoborów witamin oraz stosowanej diety. Innych efektów brak. Nie wiem, czy będę brała go dalej, gdyż zastanawiam się nad wizytą u innych specjalistów. Na razie do końca roku jeszcze mam zapas. -
nick nieaktualnypyatii wrote:a przez jaki czas będziesz brała 1mg?