Dr Laura Grześkowiak - Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda25 wrote:A to ciekawy opis badania, nigdy sie z takim sposobem opisu nie spotkalam:)
A mysleluscie o inseminacji? Wtedy troche dalej plemniki "wchodza" i jest wieksza szansa, ze sie uda, bo wuecej przechodzi przez bariere szyjki.
Moze tez na styl zycia meza popatrzci, czy ma stresy, czy nie ma szkodliwych warunkow w pravy, czy duzo die ruzza, czy nie nosi w kieszeniach telefom itd.Bergamotka lubi tę wiadomość
-
Ewela_28 wrote:Nie wiem do czwgo mnie jeszcze zmusi los ale jest ciężko. Mąż od 4 lat nie nosi telefonu, styl zdrowy, szczupły, ćwiczy, nie pali, nie pije. W pracy się rusza bez szkodliwych warunkach, wszytkie badania idealne oprócz seminogramu wiec ciągła zagadka skąd te wyniki które się nic nie poprawiaja. Idzie jutro do oseopaty, pomimo ze jestemy fizjoterapeutami oboje, a mąż studiuje osteopatie dopiwro wiec stad msza decyzja żeby jeszcze tak spróbować
A można wiedzieć, jaka mąż ma morfologie plemników i jaką fragmentację i ilosc plemnikow w ejakulacie? Moze nie jest tak zle. Mozna zrobic jeszcze badania z poszerzonej genetyki, ale one niewiele wniosa chyba do leczenia. Moze tez warto autofagie wlaczyc, np jesc zarodki roslin typu gryka, pszenica, tzw dieta sirtuinowa,.to pomaga regenerowac sie komorkom ciala. Mozliwe, ze ma za mało transpozonów w plemnikach i nie naprawuaja sie one sprawnie,.dlatego autofagua moze pomoc. Sprobujcie jesc obydwone (kobietom to tez sluzy) kielki roznych roslin, brokulow, grykim fasoli i jesli finansowo mozecie to suplementy ze spermidyna. -
Polcia891 wrote:Część Dziewczyny. Jest tu może dziewczyna która potrzebuje jakieś leki które przepisuje Pani Doktor zostało mi tego sporo mogę oddać. Mam również Neoparin chyba z 6 opakowań. Jak coś piszcie chętnie się podzielę ☺️
Hej:) masz może Sulfazalzin en, Encorton albo Arechin? A ten Neoparin masz 0.2? -
Magda25 wrote:Hej:) masz może Sulfazalzin en, Encorton albo Arechin? A ten Neoparin masz 0.2?
Tak Neoparin 0.2 z data do 2024 roku
Arechin 1.5 opakowania do 2024
Encorton bez jednego listka tabletek do 2024
Bromocorn 1 opakowanie do 2024
Duphaston 1 opakowanie do 2026
Progresterone besins 1 opakowanie do 2024 -
Magda25 wrote:Hej:) masz może Sulfazalzin en, Encorton albo Arechin? A ten Neoparin masz 0.2?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2023, 12:49
-
Sunday_92 wrote:Ja mam do oddania za free cały Sulfazalzin en , nieotwarty z długą datą i praktycznie całe opakowanie encortonu 5mg (brakuje chyba z 5, 10 tabletek). Jakbyś chciała daj znać na priv
-
Ewela_28 wrote:Czy mogę zadać pytanie, ciąża jest z pomocą dr Laury ? Czy zupełnie nie ten kierunek
-
Polcia891 wrote:Tak Neoparin 0.2 z data do 2024 roku
Arechin 1.5 opakowania do 2024
Encorton bez jednego listka tabletek do 2024
Bromocorn 1 opakowanie do 2024
Duphaston 1 opakowanie do 2026
Progresterone besins 1 opakowanie do 2024
Jeśli Bromocorn aktualny to napisz
[email protected] -
piorunek wrote:
-
Dziewczyny jeśli któraś jest zainteresowana jakimiś lekami Piszcie [email protected]
Z wyjątkiem Bromocorn cara reszta jest. Wszystko wysyłka za darmo nic nie chce. Szkoda żeby je wyrzucić skoro komuś mogą się przydać☺️ -
Magda25 wrote:Oj:( też mialas wysokie NK i anty-HLA?
Leczycie się teraz u kogoś innego? Trzymam kciuki✊️
Tak komórki NK wysokie i anty HLA tak samo wysokie. Nie nie leczę się nigdzie. Czekam na cud. Co ma być to będzie jeśli nic nie będzie też już jestem z tym pogodzona. -
Polcia891 wrote:Tak komórki NK wysokie i anty HLA tak samo wysokie. Nie nie leczę się nigdzie. Czekam na cud. Co ma być to będzie jeśli nic nie będzie też już jestem z tym pogodzona.
A długo byłaś u Laury? Ja od września jestem. Dawała Ci intralipid?
Wiem,.leczenie tyloma mocnymi lekami jest wykańczajace i psychicznie, i fizycznie. Ale w ten Cud wierze,.że on nawet bez leczenia może się pojawić. Wiele osób już tak miało, ze rezygnowali i za kilka cykli był ten Cud:)