Dr Paśnik
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Tak pokrótce
8 lat temu poronilam
Mam hashimoto,
Od ponad 3 lat staramy się z narzeczonym o dzidziusia
Zadne stymulacje nie zdawały egzaminu
W tym m-c będę podchodziła do inseminacji.
Tak się też zastanawiam nad wrogim śluzem.
Żaden lekarz tego nie zlecił
Jakie badania trzeba wykonać aby potwierdzić bądź wykluczyć wrogi śluz przeciwplemnikowy?
Moze tu lezy przyczyna.🙉
Bo tak poza hashimoto wszystkie badania wychodzą prawidłowe.
-
Leucyna wrote:A jeszcze mam do Ciebie pytanie w jaki sposób najlepiej się zamienić? Żeby nas zmienili na inny termin? Żeby nie stracić wizyty.
Zadzwonię jutro do APC i zapytam jak najlepiej to zrobić, dam Ci znać
Masz umówiona wizytę w APC czy Salve?2019 rok - początek starań
03.2020 poronienie 7tc
04.2020 operacja brzuszna usunięcia mięśniaków
09.2020 oligoasthenoteratozoospermia
09.2021 Gameta Rzgów
11.2021 ICSI -
nick nieaktualny
-
Leucyna wrote:Ja mam umówioną wizytę w APC
Ja też. Dziś próbowałam dodzwonić się do APC ale niestety mi się nie udało. Jutro będę próbować też od samego rana.2019 rok - początek starań
03.2020 poronienie 7tc
09.2021 Gameta Rzgów
11.2021 ICSI -
Leucyna wrote:Ja mam umówioną wizytę w APC
Pomimo najszczerszych chęci nie udało mi się dodzwonić do APC, dziś z kolei nie pracują. W poniedziałek wysłałam maila, też bez odpowiedzi.
Także dziękuję Ci z całego serca za chęć zamiany terminami, ale pewnie to się już nie uda, bo 15-ty jest w poniedziałek.2019 rok - początek starań
03.2020 poronienie 7tc
09.2021 Gameta Rzgów
11.2021 ICSI -
magda_jaw8 wrote:Pomimo najszczerszych chęci nie udało mi się dodzwonić do APC, dziś z kolei nie pracują. W poniedziałek wysłałam maila, też bez odpowiedzi.
Także dziękuję Ci z całego serca za chęć zamiany terminami, ale pewnie to się już nie uda, bo 15-ty jest w poniedziałek. -
Leucyna wrote:Z tego co się orientuję to muszą być wszystkie wyniki gotowe u doktora. Ja miałam wysłać mailem ale nie mam jednego.[/QUOTE ja im wyślę swoje dane że rezygnuję z tej wizyty i że mam inną osobę na wizytę. Odezwij się do mnie. Może ty się wpiszesz na moja wizytę
-
Leucyna wrote:Bym Ci oddała to wizytę a na twój termin bym się wpisała bo u mnie nie ma jeszcze jednego wyniku.
-
Leucyna wrote:A możesz mi podać swój numer telefonu to ja do Ciebie zadzwonie.? Może będzie coś jeszcze z tym zrobić?
-
magda_jaw8 wrote:Pomimo najszczerszych chęci nie udało mi się dodzwonić do APC, dziś z kolei nie pracują. W poniedziałek wysłałam maila, też bez odpowiedzi.
Także dziękuję Ci z całego serca za chęć zamiany terminami, ale pewnie to się już nie uda, bo 15-ty jest w poniedziałek. -
Leucyna wrote:Mój meil to [email protected] możesz się na niego odezwać może coś jeszcze się da zrobić.