Dr Paśnik
-
WIADOMOŚĆ
-
AdkaK wrote:Cześć dziewczyny!
Mam pytanie odnośnie badań tj. cross match, allo MLR, KIR, ANA3. Gdzie robicie te badania w Warszawie? Dr Paśnik mówi aby robić te badania w laboratoriach gdzie próbki są wysyłane do Łodzi no i nie wiem za bardzo gdzie szukać takich laboratoriów.
Hej jeżeli chodzi o cross i allo to ja pytałam Panie w recepcji i powiedziały że Bocian albo Alab (pytałam o Poznań ) są ogólnopolskie więc raczej nie wysyłają do różnych labów ale dla pewności możesz zadzwoniċ na infolinieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2025, 06:05
-
AdkaK wrote:Cześć dziewczyny!
Mam pytanie odnośnie badań tj. cross match, allo MLR, KIR, ANA3. Gdzie robicie te badania w Warszawie? Dr Paśnik mówi aby robić te badania w laboratoriach gdzie próbki są wysyłane do Łodzi no i nie wiem za bardzo gdzie szukać takich laboratoriów.
Do APC na pewno wysyła Bocian na Stawki i na dzień dzisiejszy nie wiem, aby ktokolwiek inny w Warszawie wysyłał do Łodzi do APC.
Trzeba wcześniej się umówić i badanie wykonywane jest tylko w środy w określonych godzinach.
Diagnostyka i Salve przestały wysyłać, Alab jak pytałam w tamtym roku to badał sam w swoim laboratorium w Warszawie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2025, 15:31
-
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH