X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dr Paśnik

Oceń ten wątek:
  • Kaja 356 Koleżanka

Wysłany: 15 czerwca, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piret wrote:
    Jaka cena konsultacji????
    dwa lata temu było 400 zł

• Thoruviel Autorytet

Wysłany: 16 czerwca, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piret wrote:
    Jaka cena konsultacji????

Obecnie w APC Łódź było 480 zł. Nie wiem czy teraz Docent przyjmuje gdzieś indziej i jakie ceny tam są. W zeszłym roku przez Salve Medica było 500 zł bodajże (we wrześniu robiłam rozeznanie).

Piret lubi tę wiadomość

Kariotypy ok; AMH 4,8 (IX 2024)
    -cross-match X 39%, XII 61%, V 45,5%
    -allo-MLR 38% X, V 55,6% komórki NK 9%, KIR AA

Naturals 🤗 24.06 β 60.9, 26.06 β 141, 28.06 β 360.9, 02.07 β 2108; 15.07 CRL 0,98 cm 141 ud/min <3 02.08 CRL 2,85 cm; 21.08 Sanco ok, prenatalne - ryzyka niskie 🤞

Klinika nr 2 od 09.2024:
    IVF 6 04/05.25 - 4❄️ po PGTA-A 1 ok i 1 mozaika
    IVF 5 10.2024 - 1 PGT-A ok, 1 ?
    - transfer VIII 04.03 5.2.1 - β 10dpt 0.156 💔
    - transfer IX 05.04 5.2.3 💔
    Klinika nr 1 2021-08.2024
    4 procedury IVF. IVF 1: 4 ❄️, bez PGT-A, 4 transfery, 1 cb
    3 IVF z PGT-a: IVF 2❄️ nieprawidłowy. IVF 3 z 3❄️ dwa ok. Dwa transfery z Accofil:
    -transfer❄️ 5.1.1 udany (06.2023), wada rozwojowa, 💔12+5
    -transfer❄️5.2.3 (03.2024) - 💔
    IVF 4 - jeden❄️ok, transfer z Accofil (07.2024), 💔6 +0.

preg.png
  • Julia85 Koleżanka

Wysłany: 3 lipca, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado30 wrote:
    Odpisał mi znowu to samo co od roku. A jestem po poronieniu i Allo wyszło mi tym razem 0% - wcześniej miałam 34%
    Generalnie nie zostały nam żadne zarodki i kazał zrobić powtórnie cross i allo ale przed rozpoczęciem całej stymulacji. Wyniki wyszły tak jak powyżej a odpisał że mam podejść do stymulacji i powtórzyć allo po wyłączeniu leków do stymulacji. Totalnie nic z tego nie rozumiem. Straciłam tylko cały cykl czekania i pseudo diagnostyki.

Mam podobne wnioski, w grudniu miałam 31% cross 21%, później w marcu transfer a w kwietniu allo 0% cross 19. Lekarz karze tylko powtarzać allo I cross...Kir bx mam.
    Transfery 7x beta 0

• ag86 Debiutantka

Wysłany: 9 lipca, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do oddania wizyte u dr Paśniaka 18 lipca na 11.

ag86

Angelius Provita MP
  • ag86 Debiutantka

Wysłany: 9 lipca, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wixa🌸 wrote:
    Hej dziewczyny zapisałam się do grupy na fb ale jeszcze czekam na przyjęcie, u nas prawie 3lata starań, 3nieudane IUI, i w tym roku pierwsza naturalna ciążą cud, niestety jestem świeżo po poronieniu, serduszko przestało bić w 8t.c.💔
    Lekarz prowadzący nakierował nas na dr.paśnika niestety wizyta dopiero na koniec września. W Warszawie wszystkie terminy zajęte do końca roku, do Łodzi mamy prawie 300km w jedną stronę. Chciałbym być przygotowana juz na pierwszą wizytę, niestety Pani z rejestracji na nic nie nakierowała tylko powiedział ze dr sam zleci badania. Liczę na swojego ginekologa prowadzącego na pewno coś podpowie ale pierwsza wizyta dopiero za ok 4tyg. A ja chciałabym zacząć się szykować już teraz szczególnie finsowowo.
    Czy możecie proszę podpowiedzieć takie niezbędne badania które od razu warto ze sobą mieć?

Mam wizyte do oddania na 18 lipca w lodzi.

ag86

Angelius Provita MP
‹‹ 76 77 78 79 80
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ