Dr Paśnik
-
WIADOMOŚĆ
-
Piret wrote:Jaka cena konsultacji????
Obecnie w APC Łódź było 480 zł. Nie wiem czy teraz Docent przyjmuje gdzieś indziej i jakie ceny tam są. W zeszłym roku przez Salve Medica było 500 zł bodajże (we wrześniu robiłam rozeznanie).Piret lubi tę wiadomość
Kariotypy ok; AMH 4,8 (IX 2024)
-cross-match X 39%, XII 61%, V 45,5%
-allo-MLR 38% X, V 55,6% komórki NK 9%, KIR AA
Naturals 🤗 24.06 β 60.9, 26.06 β 141, 28.06 β 360.9, 02.07 β 2108; 15.07 CRL 0,98 cm 141 ud/min02.08 CRL 2,85 cm; 21.08 Sanco ok, prenatalne - ryzyka niskie 🤞
Klinika nr 2 od 09.2024:
IVF 6 04/05.25 - 4❄️ po PGTA-A 1 ok i 1 mozaika
IVF 5 10.2024 - 1 PGT-A ok, 1 ?
- transfer VIII 04.03 5.2.1 - β 10dpt 0.156 💔
- transfer IX 05.04 5.2.3 💔
Klinika nr 1 2021-08.2024
4 procedury IVF. IVF 1: 4 ❄️, bez PGT-A, 4 transfery, 1 cb
3 IVF z PGT-a: IVF 2❄️ nieprawidłowy. IVF 3 z 3❄️ dwa ok. Dwa transfery z Accofil:
-transfer❄️ 5.1.1 udany (06.2023), wada rozwojowa, 💔12+5
-transfer❄️5.2.3 (03.2024) - 💔
IVF 4 - jeden❄️ok, transfer z Accofil (07.2024), 💔6 +0.
-
Awokado30 wrote:Odpisał mi znowu to samo co od roku. A jestem po poronieniu i Allo wyszło mi tym razem 0% - wcześniej miałam 34%
Generalnie nie zostały nam żadne zarodki i kazał zrobić powtórnie cross i allo ale przed rozpoczęciem całej stymulacji. Wyniki wyszły tak jak powyżej a odpisał że mam podejść do stymulacji i powtórzyć allo po wyłączeniu leków do stymulacji. Totalnie nic z tego nie rozumiem. Straciłam tylko cały cykl czekania i pseudo diagnostyki.
Mam podobne wnioski, w grudniu miałam 31% cross 21%, później w marcu transfer a w kwietniu allo 0% cross 19. Lekarz karze tylko powtarzać allo I cross...Kir bx mam.
Transfery 7x beta 0 -
Wixa🌸 wrote:Hej dziewczyny zapisałam się do grupy na fb ale jeszcze czekam na przyjęcie, u nas prawie 3lata starań, 3nieudane IUI, i w tym roku pierwsza naturalna ciążą cud, niestety jestem świeżo po poronieniu, serduszko przestało bić w 8t.c.💔
Lekarz prowadzący nakierował nas na dr.paśnika niestety wizyta dopiero na koniec września. W Warszawie wszystkie terminy zajęte do końca roku, do Łodzi mamy prawie 300km w jedną stronę. Chciałbym być przygotowana juz na pierwszą wizytę, niestety Pani z rejestracji na nic nie nakierowała tylko powiedział ze dr sam zleci badania. Liczę na swojego ginekologa prowadzącego na pewno coś podpowie ale pierwsza wizyta dopiero za ok 4tyg. A ja chciałabym zacząć się szykować już teraz szczególnie finsowowo.
Czy możecie proszę podpowiedzieć takie niezbędne badania które od razu warto ze sobą mieć?
Mam wizyte do oddania na 18 lipca w lodzi.ag86
Angelius Provita MP -
Hej, właśnie sie okazało, ze nie jestem w ciazy i chcialam sie poradzic... Od 2 tygodni przyjmuje encorton i prograf. Dr Wyzgal powiedzial, ze w przypadku niepowodzenia mam odstawic i zacząć brac 2 tygodnie przed. Natomiast, wcześniej od maja byłam na Metypredzie (ktory zostal zastapiony przez te nowe leki, wiec jestem trochę zdziwiona, ze kazal mi odstawic tak nagle leki i brac je po kolejnym transferze). Czy mogłybyście prosze powiedziec, jak u Was wyglądały zalecenia? Czy po nieudanym transferze odstawialyscie leki, czy brałyście je cały czas? Nie wiem, czy to ja cos zle zrozumoalam, czy moze lekarz sie pomylil?... Czy poradzilybyscie, jakie byly zalecenia dr Pasnika? Bardzo dziękuję za pomoc.33 lata
Ponad 2 lata staran
Endometrioza, adenomioza, niedoczynność tarczycy
Obniżone AMH
Kariotyp ok
2 IUI - nieudane
W trakcie drugiego transferu - pozostały 2 zarodki.
Diagnoza immunologiczna w trakcie (raczej kolorowo nie będzie)
-
Witam
Mam pytanie dotyczące accofilu w staraniach naturalnych, kiedy zaczęlyscie go stosować?
W moim przypadku jeden immunolog zalecił mi w 4 dniu po owulacji, natomiast drugi w 6 tygodniu ciąży (od bicia serca), natomiast jak czytam forum to immunolodzy bardzo różnie zalecają, niektórzy też po pozytywnym teście ciążowym, już sam nie wiem kiedy jest najlpiej brać ten accofil. -