Encorton wskazania....
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola jaka tzyjmusjesz dawke encortonu? Jako potas kalipoz prolongowany bedzie dobry?
Starania od 10.2014
1.2015 puste jajo płodowe
12.2015 rozpoznanie: oligoteratozoospermia
31.03.2017 sonoHSG jajowody drożne
4 x cykle stymulowane
3xIUI bez powodzenia
20.11.2017 histero+laparo+drożność-ok
4.2018 start imsi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czara wrote:I masz zamiar długo go brać? Ja się boję, że nie uda mi się zajść w ciążę szybko i miesiącami czy latami będę musiała go przyjmować.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
dziewczyny dopier raczkuję z immunologią i chciałam sie Was zapytać czy spotkałycie sie z czymś takim , że lekarz tylko na CD4 do CD 8 przy badaniach NK, które wyszło 1,65 dał encorton 5 mg? jak go brac? mam od 2 dni cyklu ale rozumiem, ze gdy ciąży nie będzie to odstawić. Robię bete w 12 dpo czy wtedy odstawić? to samo do leku colastrum immuna to brać też od 2 dc do stwierdzenia ciaży a gdy ciąża to dalej gdy jej nie będzie to odstawić? ten lek jest bez recepty bo gin mi nie wypisała.
Trafiłam do ginekologa Pani Janosz ze śląska ona też zajmuje się immunologią. Straciłam aniołka w 7 tyg. Chciałam u niej zrbić immunologie ale ona kazała sie wstrzymać jeszcze i tylko na podstawie tego stosunku cd 4 do cd 8 1,65 dała encorton i colastrium immuno. Napiszcie mi o efektach ubocznych takiej dawki. Czy się tyje, puchnie idt?wiem że coś w gardle może się zrobić? Jakie brać witaminy żeby sobie encorton em nie zaszkodzić?Ann88ann lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-