Estrogen w tabletkach do owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo młode jesteśmy Teraz to trochę po cichu żałuję, że nie zaczęliśmy się wcześniej starać... ale wiesz - brak stabilnej pracy, własnego mieszkania.... dopiero teraz "nadszedł czas" a że biologicznie już nie jest tak łatwo - cóż, kiedyś o tm nie myślałam...
To Ty faktycznie już trochę przeszłaś... szczerze współczuję. Oby Wam się jak najszybciej udało - mocno trzymam kciuki!
-
Będzie dobrze Lulu - doczekamy się naszych Kropeczek pod serduchem ! mamy w sobie dużo wiary i zaciętości . Ja już nie rozmyślam o tym , co przeszłam - ściskam pośladki i do przodu
A u Ciebie faktycznie monitoring od następnego cyklu , badanie estrogenu i może już to coś rozjaśni - pamiętaj , żeby pytać tez lekarza o grubość endo , bo Oni zapominają o tym , patrząc tylko na pęcherzyki
Ja też brałam donga przez 2 cykle - i powiem Ci ze w 11dc mój pęcherzyk miałjuz 18mm ...to całkiem sporo , wiec chyba coś w tym jestlulu_ovufriend lubi tę wiadomość
Margos82 -
hej Lulu ,
trochę mnie nie było , wykres w tym miesiącu zupełnie odpuściłam- byłam na konsultacji w klinice w Novum , a potem pojechałam do Białegostoku do Bociana .
Miałam robiony schratching endometrium podczas histeroskopii.
A Ty jak tam ? Już byłaś na podglądanku ?lulu_ovufriend lubi tę wiadomość
Margos82 -
Hej ho! Musiałam sobie doczytać, co to ten scratching Kiedy podchodzisz do in vitro?
Ja biorę dalej hormony, byłam także na podglądanku i jestem załamana... w 12 dc. byłam pierwszy raz, endometrium 7 mm i dwa pęcherzyki w lewym jajniku: 15 i 16 mm. Czyli nieźle. Druga wizyta wypadała mi dzisiaj, czyli w 14 dc. Właśnie wróciłam... endometrium nadal tylko 7 mm, natomiast pęcherzyki się zmniejszają, mają już tylko po 15 i 13 mm. Lekarz raczej nie widzi szans w tym cyklu. Mam jeszcze jedną wizytę, w sobotę (to będzie 16 dc) ale już dostałam skierowanie do kliniki leczenia niepłodności. Chce mi się płakać. Lekarz nie ma niestety pomysłu na to, co ze mną zrobić.
-
lulu ovufriend co u CIebie? jest poprawa?
No wlasnie ja bylam na obserwacji i wyszlo mi ze pecherzyk zatrzymal sie w rozwoju....i tez stracony cykl...
Boje sie co bedzie dalej...
DO tej pory ciaze bardzo szybko przychodzily... w 3 ciazach bylam, ale jedno cudowne dziecko mam.
Pzodrawiam -