FAMSI
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biore duzo suplementów ale z nim jedt ciezko,gorzej jak z dzieckiem,bierze na sile to co mu kupie,skonczyl 1 op.Fertilmen plus i juz marudzi,ze go zoladek boli i zr nie chce wiecej i dake mu astaksantyne i d3.Mysle zeby moze teraz Androvit kupic,bo to tylko 2 tabl,a Fertilmen az 4 dziennie,kiedys bral Androvit i morfologia sie poprawila do 6%,z 1%.Pije tez dlugo juz olej lniany,to.omega 3.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb
-
nick nieaktualny
-
Bea77 wrote:Mój bierze tylko jedną tabletkę Androvitu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 13:30
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
Bea,jak myslisz co mam robic z dhea?Badalam poziom i mam 456,a norma do 337 dla mojego wieku,testosteron mam 52,a norma do 48.Na razie zmniejszyłam dawke do 25 mg.Zapytam mojego lekarza czy brac dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 13:53
Bea77 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyMimila wrote:Bea,jak myslisz co mam robic z dhea?Badalam poziom i mam 456,a norma do 337 dla mojego wieku,testosteron mam 52,a norma do 48.Na razie zmniejszyłam dawke do 25 mg.Zapytam mojego lekarza czy brac dalej.
-
Bea77 wrote:Absolutnie bym nie brała. Dużo testosteronu uszkodzi komórki jajowe. Do tego jeśli jeszcze dostaniesz Menopur do stymulacji to będziesz miała zmarnowane podejście in vitro.
Bea77 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyMimila wrote:Czyli co?Odstawić w ogole czy brac 25 mg dziennie.Mi Jakubow mowil zebym brala 50 mg,widzial te wyniki ale to i tak dużo... Zobaczę co moj powie we wtorek. To jaki powiniem byc poziom dhea i testosteronu zeby komorek nie uszkodzic,a byly lepsze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 16:16
-
nick nieaktualny
-