Fertimedica Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalica wrote:Dziewczyny moje wyniki bety:
7dpt 62,80 i progesteron 36,2
8dpt 93,03
Dziś:
9dpt 122,7 i progesteron 35,47
Czy na razie mogę odetchnąć ? Boże normalnie trzęsę się jak galareta... i nie mogę się uspokoić
@Mnsk jak u Ciebie ? Myśle o Tobie
Byłam też u dr Dz i okazało się że to moje opuchniecie to krew w jajnikach i brzuchu, prawie 300ml- boli niemiłosiernie ale przynajmniej mogę już oddychać
Mam tylko nadzieję że nie zrobi buby.
No i że beta będzie czymś więcej niż statystyczna pomyłka sikacza:)Malica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalica wrote:Mnsk czemu nie poszłaś do bociana na betę ? Tam godzina i masz
Czyli Dr Dz zobaczył krew,a ten z medicover nie ? Wiadomo od czego ? Jakie masz zalecenia ? Kiedy może się polepszyć ?
Kciki i melduj ! 🍀🙏🤞
Robiłam betę w ferti bo i tak miałam tam wizytę ale next week na pewno idę do bociana:)
Dz zobaczył krew bo robił usg mnie od macicy po szyję a tamten wczoraj tylko macicy.
Dz mówi że wchlonie się w... 2/3 tygodnie!!!
No cóż, mus to mus:) chyba że wiecie jak się pozbyć krwi z brzucha, biorę każda poradę!!!!! -
nick nieaktualny
-
U nas ok. Przytulamy się dużo, uczymy się siebie. Czytam w miarę na bieżąco, ale nie miałam jeszcze czasu, żeby opisać poród. Jest na piersi, początki były trudne, ale położne zawalczyły o nasza laktację i nie pozwoliły dokarmiać mm. Każdej z Was życzę szczęśliwego finału i odkrycia takich nieznanych pokładów miłości.
Malica, Aneta8, Aleczemutek, Bardotka#, Fiore lubią tę wiadomość
ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;
on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
leniwiec, przyparty do muru - walczy;
1. ICSI - nieudane;
2. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka -
nick nieaktualny
-
Bardotka# wrote:Cześć Guslawek, dawno Cię nie było ale cieszę się ,że wszystko jest w porządku odetchnelas po prenatalnych?
U mnie myślę ,że stabilizuje się sytuacja bo bywają dni naprawdę fajne jak np dzisiaj brzuszek rośnie i cała ja też dzisiaj musiałam zjeść frytki na obiad i koniec, także zachcianki nadal urozmaicają mi życie jak u Ciebie z tym żołądkiem? Nie możesz nic jeść ?
@Malica płci niestety jeszcze nie znam bo Brzdąc nie chciał się obrócić jak trzeba 😂 czekam jeszcze na wyniki testu krwi ale jestem już trochę spokojniejsza. Myśle że sytuacja w kraju podgrzewa moje emocje dodatkowo. A przyrost Twojej bety piękny ❤️ Ja badanie powtarzałam 4 razy co dwa dni. Ostatni raz był dla mojego świętego spokoju 😂
@Bardotka jeść nie mogę praktycznie nic ... chleb z masłem, biały ser, ruskie pierogi.... jest ciężko ale mam nadzieje że będzie lepiej bo dziś 13tc 😁 może się coś poprawi 😂Malica lubi tę wiadomość
Ona 34 On 35
Staranie od 2018 r.
- niedoczynność tarczycy, hashimoto
- wrogi śluz
- 4 inseminacja - brak ciąży
- 03.2020 - pierwsza konsultacja Fertimedica dr. Dziadecki
- 07.2020 - punkcja pobrano 9 🥚 , zapłodniono 6 do 5 doby zostało 3 ❄️❄️❄️ - 4.1.1, 3.2.2. i 5.2.2
- transfer odroczony
- 08.2020 - transfer ❄️ na cyklu naturalnym 4.1.1 ❤️
- córeczka 👧
Powrót po rodzeństwo
- 07.2023 - transfer zarodka ❄️ 3.2.2
- 7 dpt - beta 8,9, 8 dpt - beta 11,9 ,12 dpt - beta 4,3 - cb 💔
- 09.2023 - transfer ❄️ na cyklu naturalnym 5.2.2 + EG
- 5 dpt - cień cienia ⏸
- 6 dpt - 14,10
- 8 dpt - 21,30 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bardotka# wrote:@Mnsk super, oby tak dalej!
@Pannaaleksanda, a Tobie jak czas mija?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2020, 10:29
Malica, Bardotka# lubią tę wiadomość
Starania od 2018 roku
2 IUI i 3 transfery nieudane
…
6.10 Transfer zarodka 4.2.1
6dpt 46,8 😍🍀
8dpt 128,3 ✊🏻🍀
10dpt 418,3 ✊🏻🍀
12dpt 1365,8 ✊🏻🍀
15dpt 3658,7 ✊🏻🍀
20dpt 9675 ✊🏻🍀
21dpt maleństwo 2,5mm i ❤️😍
6t 5d maleństwo ma 8 mm ❤️
8t 5d 2,2 cm szczęścia ❤️
11t 4,5 cm szczęścia ❤️
*kocham Cię, zostań ze mną!*
-
Bardotka# wrote:Oj biedna Ty. Ja jestem teraz w 15 tc i jest postęp, także mam nadzieję że niedługo będziesz mogła chociaż trochę rozszerzyć menu ktory test z krwi robiłaś?
Robiłam test podwójny (pappa i beta hcg) nie robiłam testów genetycznych. Tez mam nadzieje ze moje menu niebawem się zmieni. @Mnsk @Malica trzymam mocno kciuki za Wasze przyrosty 🤞🏻🙏🏻😊Malica lubi tę wiadomość
Ona 34 On 35
Staranie od 2018 r.
- niedoczynność tarczycy, hashimoto
- wrogi śluz
- 4 inseminacja - brak ciąży
- 03.2020 - pierwsza konsultacja Fertimedica dr. Dziadecki
- 07.2020 - punkcja pobrano 9 🥚 , zapłodniono 6 do 5 doby zostało 3 ❄️❄️❄️ - 4.1.1, 3.2.2. i 5.2.2
- transfer odroczony
- 08.2020 - transfer ❄️ na cyklu naturalnym 4.1.1 ❤️
- córeczka 👧
Powrót po rodzeństwo
- 07.2023 - transfer zarodka ❄️ 3.2.2
- 7 dpt - beta 8,9, 8 dpt - beta 11,9 ,12 dpt - beta 4,3 - cb 💔
- 09.2023 - transfer ❄️ na cyklu naturalnym 5.2.2 + EG
- 5 dpt - cień cienia ⏸
- 6 dpt - 14,10
- 8 dpt - 21,30