Fertimedica Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
To moje największe marzenie, żeby moja kropeczka została ze mną na kolejne 9 miesięcy! 🍀❤️
Evie będziemy następne! 🤞🏻Evie lubi tę wiadomość
Starania od 2018 roku
2 IUI i 3 transfery nieudane
…
6.10 Transfer zarodka 4.2.1
6dpt 46,8 😍🍀
8dpt 128,3 ✊🏻🍀
10dpt 418,3 ✊🏻🍀
12dpt 1365,8 ✊🏻🍀
15dpt 3658,7 ✊🏻🍀
20dpt 9675 ✊🏻🍀
21dpt maleństwo 2,5mm i ❤️😍
6t 5d maleństwo ma 8 mm ❤️
8t 5d 2,2 cm szczęścia ❤️
11t 4,5 cm szczęścia ❤️
*kocham Cię, zostań ze mną!*
-
Dziewczyny, macie dla nas jakieś wskazówki na okres po transferze? Staram się leżeć, jeść zdrowiej, pić duuuużo wody, biorę Duphaston i Lutinus. Coś jeszcze? 🤔🧐Starania od 2018 roku
…
6dpt 46,8 😍🍀
8dpt 128,3 ✊🏻🍀
10dpt 418,3 ✊🏻🍀
12dpt 1365,8 ✊🏻🍀
15dpt 3658,7 ✊🏻🍀
20dpt 9675 ✊🏻🍀
11t 4,5 cm szczęścia ❤️
-
Pannaaleksandra chyba na to mądrych nie ma tzn jeść zdrowo pic i nie forsować się,każdy niecierpliwy siedzi jak na szpilkach i odlicza do 5dpt i w tym dniu kusi już test sikany ja wytrzymałam do 6 dnia 🙈 nie mam rad żadnych to jest mega ciężki do wytrzymania czas, my po invitro ciagle na coś czekamy albo o coś się martwimy najpierw pierwszy sikaniem potem beta potem 24 h na przyrosty bety potem na serduszko na testy genetyczne potem na połówkowe ,Jak żyć ??? 🙈
Mogłabym Ci napisać ze może serial spacer i luz radzę, ale skłamałabym Ze to pomoże przetrwać ja nie bljesyem ani cierpliwa ani spokojna i każdego dnia i właściwie przez cały czas myśle tylko o tym żeby się udało !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2020, 14:27
pannaaleksandra, Aleczemutek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłuchajcie u mnie do dobrych wieści doszła komplikacja- pisałam kiedyś że chyba po duphastonie bola mnie jajniki a dziś już trzeci dzień mam tak wydęty brzuch ze czuje jakby nie mieścił się w skórze. Wysłałam zdjęcie dr goncikowskiej i oddzwoniła że to hilerstymulacja i mam odstawić duphaston.
Któraś z Was się z tym spotkała? Co zrobić by to minęło, mam aż zatkane uszy i ledwo oddycham. -
@Mnsk
Ja tez jestem spuchnięta już od punkcji, ale po transferze już mniej.
@Malica
Właśnie ja też nie należę do osób spokojnych i opanowanych, więc nie ma lekko 😅Malica lubi tę wiadomość
Starania od 2018 roku
…
6dpt 46,8 😍🍀
8dpt 128,3 ✊🏻🍀
10dpt 418,3 ✊🏻🍀
12dpt 1365,8 ✊🏻🍀
15dpt 3658,7 ✊🏻🍀
20dpt 9675 ✊🏻🍀
11t 4,5 cm szczęścia ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzięki za wszystkie rady!
Pojechałam do szpitala medicover bo zaczęłam się dusić z tego "wybulenia" ale tam doktor mnie zbadal, powiedział że jajniki lekko powiększone ale to nie hiperka i że nigdy nie widział takiej reakcji. Kazał odstawić wszystkie leki do jutrzejszej wizyty u dr Dz.
Teraz jest trochę lepiej, wzięłam czopki i zafundowałam sobie rozwolnienie ale przynajmniej się nie duszę choć brzuch wciąż wielki.
Lekarz powiedział że trzeba się przyzwyczaić 😂
PS jak powiedzialam gdzie robiłam in vitro powiedział "to wspaniałe, najlepszy zespół w mieście"Bardotka#, Aneta8, pannaaleksandra, Evie, Fiore, Krąsi lubią tę wiadomość
-
Aleczemutek wrote:Dziewczyny, ogromne gratulacje ❤️
@Mnsk trzymam kciuki, żeby hiper "rozeszło się po kościach"
Ja za chwilę robię pierwszy zastrzyk.
Aleczemutek byłam ciekawa co u Ciebie Powodzenia!
Ja zaczęłam zastrzyki wczoraj, daje radę, a raczej mój mąż, bo to on robi ☺️ 💪🏻Malica lubi tę wiadomość
-
JoAsia wrote:Przy Waszym obecnym szczęściu nie mam serce psuć tej miłej atmosfery swoją historią.
Trzymam kciuki!
JoAsia jeśli potrzebujesz, to pisz! Jesteśmy tu po to, aby nie tylko wspólnie się cieszyć, ale właśnie jak pisze Malica również wysłuchać problemów i wspólnie się wspierać. -
Aneta8 wrote:Aleczemutek byłam ciekawa co u Ciebie Powodzenia!
Ja zaczęłam zastrzyki wczoraj, daje radę, a raczej mój mąż, bo to on robi ☺️ 💪🏻
Trochę się uspokoiłam, i z nadzieją patrzę w przyszłość 🙂Aneta8 lubi tę wiadomość