Fertimedica Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meera ten 'pokój dla panów' widziałam...rzeczywiście fajny. Natomiast w Invimed kojarzy mi się z 'burdelem' hehe.. śmierdzi i brzydki wystrój. Okropnie.
A co do lekarzy to chodzę do dr Szymańskiej. Póki co nie widzimy wad
Może ktoś jeszcze ma jakieś zdanie na temat tej kliniki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja obecnie podchodzę tam do ivf. Czuję się tam dobrze zaopiekowana i nie tak anonimowa jak jedna z setek pacjentek dużych klinik. Mam doświadczenia z Novum i z fertimedica i postanowiłam podejść tutaj.26 maja dokładnie w terminie przyszedł na świat nasz synek<3 Najpiękniejszy Dzień Matki<3
Cud... Naturals!
II-ICSI [*] 10 tc + 2 mrozaki
I-ICSI
AMH 0,24 -
Dokładnie tak jak piszecie. Również z mężem mieliśmy kontakt z innymi klinikami. Poprzedniemu lekarzowi za każdym razem musiałam cos przypominać, jakby w ogole nie patrzył w moją historię, jakbym była ciągle pierwszy raz. Tutaj nie jestem anonimowa. To trzymam za nas kciuki dziewczyny. Ja też decyzja o IVF... jak wszystko dobrze pójdzie to w marcu
-
nick nieaktualny
-
83xxx jutro mija tydzień mojej stymulacji. Liczę na to, że uda się wszystko i podejdę do punkcji w przyszłym tygodniu..
26 maja dokładnie w terminie przyszedł na świat nasz synek<3 Najpiękniejszy Dzień Matki<3
Cud... Naturals!
II-ICSI [*] 10 tc + 2 mrozaki
I-ICSI
AMH 0,24 -
Dziewczyny ja po przygodzie z invicta trafiłam do Ferti w grudniu 2016 roku na pierwsza wizytę. Do marca miałam przestój bo miałam zaplanowana laparo. Jak doszłam do siebie to miałam kilka cykli stymulowanych, potem trzy inseminacje i pierwsze podejście do in vitro w październiku. Udało mi sie za pierwszym razem, mojej koleżance tez. Druga koleżanka zaszła w ciaze w drugim podejściu, trzeci transfer. Jestem zadowolona bardzo, prowadzę tam tez ciaze. Szkoda ze nie można tam rodzic Chodzę do dr Goncikowskiej która jest bardzo dobrym specjalista wg mnie. Po trzeciej iui powiedziała ze warto zastanowić sie nad innym sposobem. Szymańska wiem ze jeden dziewczynie robiła aż 7 iui i zmienili klinikę. Ogólnie atmosfera jest fajna, kameralna. Jak macie jakieś pytania to piszcie, chętnie pomogę. Powodzenia !
Motyl1990, Kasiek789 lubią tę wiadomość