Fertimedica Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam icsi. Nie chciałam zwykłego. Miałam tez klej. A nacięcie otoczki nie było potrzebne bo blastka była ładnie rozprezona. A tez chciałam z tego skorzystać, ale nie naciągnęli mnie wiec tez fajnie z ich strony. Bo mogli powiedzieć ze nacieli i bym nawet nie wiedziała.
-
madlenka wrote:Tak. 4 mam zamrożone. Mam nadzieje ze i z nich bedzie jeden bobas chociaż
O klej sama dopytalam bo widziałam to w tym cenniku. Chcieliśmy skorzystać ze wszystkiego co moze pomoc
A zamrażanie oni doradzili czy sami chcieliście? My korzystamy z programu z dofinansowaniem. -
My np sami decydowaliśmy na wizycie kwalifikującej, jak podpisywaliśmy dokumenty, że jak będzie co zamrażać to zamrażamy. Nikt nam nic nie sugerował. Chociaż doktor wspomniała, że najlepsze są świeże komórki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2018, 18:14
-
Gin po prostu o to zapytała. Stwierdziliśmy wspólnie z nią ze jak bedą trzy lub wiecej to zamrozimy bo mniejszej ilości w sumie nie ma sensu. Chociaż jak teraz patrzę ze z 6 tylko jeden zarodek powstał to nie wiem czy warto było tamte mrozić. Ale tego dowiemy sie przy kolejnym podejściu. Dofinansowanie jakos weszło chyba w listopadzie wiec my byliśmy juz po. Trochę szkoda kasy, ale z drugiej strony sie udało i warte jest to tak wielkiej kasy.
-
Motyl1990 wrote:My np sami decydowaliśmy na wizycie kwalifikującej, jak podpisywaliśmy dokumenty, że jak będzie co zamrażać to zamrażamy. Nikt nam nic nie sugerował. Chociaż doktor wspomniała, że najlepsze są świeże komórki.
Tak, właśnie nam też sugerowała, że lepsze są świeże komórki... że te zamrażane mogą nie przetrwać przy rozmrażaniu. Dlatego zastanawiam się...