Fertimedica Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
83xxx rewelacja!!! Ależ bym chciała mieć taki wynik! Teraz już z górki, musi się udać
Grosiaa, to dziwne bo mnie zawsze prowadziła jedna Pani Doktor. Bo ją sobie wybrałam. Podczas Ivf mam z nią stały kontakt.26 maja dokładnie w terminie przyszedł na świat nasz synek<3 Najpiękniejszy Dzień Matki<3
Cud... Naturals!
II-ICSI [*] 10 tc + 2 mrozaki
I-ICSI
AMH 0,24 -
nick nieaktualny
-
Grosiaa wrote:Właśnie chciałam się umówić, termin wizyty kwalifikacyjne do dr Gondzikowskiej ( robiła mi dwie IUI) dopiero na maj
To akurat fakt. Ja chodziłam na konsultacje i wstępne monitoringi ale jak uzgodniłyśmy, że już ruszamy z ivf to na wizytę kwalifikacyjną czekałam 1,5 miesiąca. Myślę jednak że warto poczekać, Pani Doktor wie co robi.26 maja dokładnie w terminie przyszedł na świat nasz synek<3 Najpiękniejszy Dzień Matki<3
Cud... Naturals!
I-ICSI
AMH 0,24 -
W tym czasie skompletuj wszystkie potrzebne badania, żeby już potem nie wydłużać tego w czasie. Mogę ci powiedzieć czego oczekiwali od nas, żeby szybko rozpocząć ivf.26 maja dokładnie w terminie przyszedł na świat nasz synek<3 Najpiękniejszy Dzień Matki<3
Cud... Naturals!
I-ICSI
AMH 0,24 -
nick nieaktualnyPoprosiłam Panią na recepcji żeby obgadała sprawę z Panią dr bo kończy mi się ważność badań i zależy mi na czasie, a za tydzień mam konsultacje w invicie. Chce zobaczyć jak tam jest. Choć mam już ogromny mętlik w głowie, każdy mówi co innego i ma inne opinie na temat danej kliniki....można zwariować
-
Dr Goncikowska ma dużo pacjentek i pewnie dlatego tak. Ja do niej chodzę od początku i nie zapisywałam sie potem na wizyty w recepcji tylko ona sama mnie umawiała w swoim komputerze. Teraz jak prowadzę ciaze to w recepcji ale to wiadomo bo wizyta raz w miesiącu. Zawsze odpisuje tez na maile czy smsy.
Co do stymulacji to ja byłam na bemfoli i tym leku na o. Miałam ok 14 pęcherzyków, w tym 10 komórek. Wszystkie dojrzałe ale z 6 powstał jeden zarodek. To juz genetyka tak powiedziała dr. Amh miałam przed zabiegiem 2,4.
-
nick nieaktualny
-
Grosiaa byłam w invicta ponad pół roku. Zrezygnowałam. Pielęgniarz jak zobaczył listę badań z krwi które dostałam na wizycie powiedział: wiecej sie nie dało? A lekarz któremu powiedziałam ze mam zaplanowana laparo życzył mi powodzenia w państwowym szpitalu i proponował ze sam moze zrobic zabieg w klinice. Trzy, cztery monitoringi w cyklu i każdy u innego lekarza. Koszt monitoringu taki sam jak za wizytę, wiec byłam zdziwiona ze w Ferti płaciłam tylko 80zl a nie 150.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny.. byłam w klinice dzisiaj drugi raz ponieważ źle się czułam kilka godzin (4-5h) po zabiegu a mianowicie.. miałam mdłości, byłam blada jak ściana, nie miałam apetytu, lekkie zawroty głowy i doszły wymioty. Niestety źle mój organizm zareagował na znieczulenie. Przy okazji miałam usg i ginekologicznie wszystko w najlepszym porządku. Dostałam dostinex. Proponowano mi też L4 ale nie skorzystałam Za wizytę nic nie płaciłam. Także każda reaguje inaczej. W tej chwili czuję się bardzo dobrze. I apetyt wrócił
-
83xxx wrote:Dziewczyny.. byłam w klinice dzisiaj drugi raz ponieważ źle się czułam kilka godzin (4-5h) po zabiegu a mianowicie.. miałam mdłości, byłam blada jak ściana, nie miałam apetytu, lekkie zawroty głowy i doszły wymioty. Niestety źle mój organizm zareagował na znieczulenie. Przy okazji miałam usg i ginekologicznie wszystko w najlepszym porządku. Dostałam dostinex. Proponowano mi też L4 ale nie skorzystałam Za wizytę nic nie płaciłam. Także każda reaguje inaczej. W tej chwili czuję się bardzo dobrze. I apetyt wrócił
Nastraszyłaś mnie.. Już zaczynam się spinać przed jutrzejszym dniem. Ja do tej pory nigdy nie byłam w narkozie i nie wiem w ogóle czego się spodziewać..26 maja dokładnie w terminie przyszedł na świat nasz synek<3 Najpiękniejszy Dzień Matki<3
Cud... Naturals!
I-ICSI
AMH 0,24 -
No właśnie Leelou ja też nigdy nie byłam w narkozie. Teraz już wiem jak reaguję... Poza tym coś długo spałam po zabiegu. Budziły mnie, wołały po imieniu Dzuewczyna, która miała po mnie punkcję...już nie spała! Siedziała na łóżku rozm. z lekarzem. Podobno szybko się wybudziła. Wyszła z sali wcześniej niż ja. Pielęgniarka mówiła, że każda reaguje inaczej.
-
Ja ta narkozę swietnie przeszłam, tak jak wam pisałam. Także, każdy inaczej reaguje a nie ma co sie bać na zapas. Sama jutro zobaczysz
Dobrze, ze od razu pojechałaś do kliniki i sprawdzili co i jak.
A mówiłam wam, ze ja na zwolnieniu to jestem od początku stymulacji? I tak juz zostało. A to dlatego, ze jak dostałam okresu to od razu dzwoniłam do gin i byłam wtedy przeziębiona. Oby sie nie rozchorować poszłam na zwolnienie i dobrze, bo byłam na granicy przeziębienia a tak poza tym uważam, ze po tych wszystkich przejściach to należy nam sie odpoczynek na te dni. Chociaż niektóre właśnie wola chodzic do pracy, zeby za dużo nie myslec
-
No to trzymajcie kciuki żebym jutro szybko stanęła na nogi;) Jak się poszczęści to transfer w środę.
Grosiaa lubi tę wiadomość
26 maja dokładnie w terminie przyszedł na świat nasz synek<3 Najpiękniejszy Dzień Matki<3
Cud... Naturals!
I-ICSI
AMH 0,24 -
Daj koniecznie znac jak poszło.
A ty 83xxx napisz ile sie zapłodnilo.
Ja pamietam jak do mnie zadzwonili ze sie zapłodnilo 5 na 6 to płakałam jak głupia. Ale to z emocji. Dopiero wszystko zaczelo ze mnie schodzić. A jak zapytałam dzien przed transferem ile jest zarodków, i był tylko jeden a reszta do obserwacji to trochę sie załamałam. Podchodziłam z takim nastawieniem aby było ich jak najwiecej zeby sobie podchodzić i podchodzić. Ale dobrze ze dopytalam wczesniej bo jakbym sie tego przed samym transferem dowiedziała to mogłoby byc słabo
-
Czesc Dziewczyny
szykuje sie na pierwsza wizyte w Ferti. Moja obecna pani Doktor poleca mi wlasnie Dr. Goncikowska. Z tego co czytam tutaj terminy sa dopiero na maj?
jak to wyglada gdy juz bede miec pierwsza wizyte za soba, na kazdą bede musiala tak dlugo czekac?