Fertimedica Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie trochę bałam punkcji. Bo dwa lata temu miałam w invicta udrażnianie jajowodów i zle sie czułam bardzo po znieczuleniu ogolnym. Byłam bardzo słaba i jak kazali mi wstać to jeszcze gorzej mi było, musiałam dostac kroplówkę a pani pielęgniarka tylko nogami przebierała zeby zmienić moja pościel i iść do domu bo ja byłam ostatnia. A tutaj w Ferti maja chyba inne znieczulenie, cos o tym mi mówili, obudziłam sie po chyba 15 min, byłam sama w tym pokoju pooperacyjnym, zaprosili mojego męża, zaproponowali nam kawe/herbatę. Wypiliśmy sobie na spokojnie, pół godz chyba tam polezalam i normalnie wstałam. Poczekałam na wizytę a potem poszliśmy do apteki wiec naprawdę czułam sie super. Trochę wieczorem brzuch bolał ale lekko. A transfer chwilka, jak chcecie to maz moze z wami byc cały czas. Moj średnio chętny był, widziałam to w jego oczach wiec po transferze jak lezalam jeszcze tam 10min to tam go przyprowadzili a potem na sale pooperacyjna na pół godzinki jeszcze. Opieka dla mnie jest super, położne przekochane. Naprawdę.
Motyl1990, 83xxx lubią tę wiadomość
-
madlenka zgadzam się z tobą w powyższych kwestiach. Opieka bardzo dobra, położne bardzo pomocne. Leczę się u tej samej Pani doktor i naprawdę mam do niej zaufanie. Gratuluję! mam nadzieję, że i do mnie się zacznie szczęście uśmiechać już za kilka dni:)26 maja dokładnie w terminie przyszedł na świat nasz synek<3 Najpiękniejszy Dzień Matki<3
Cud... Naturals!
II-ICSI [*] 10 tc + 2 mrozaki
I-ICSI
AMH 0,24 -
nick nieaktualnyhej Dziewczyny ja robiłam 4 IUI w Ferti. Teraz szykuje się do invitro i ciągle zastanawiam się czy nie zmienić kliniki. Wasze posty trochę mnie przekonują żeby zostać. Czy możecie mi napisać jak byłyście stymulowane jakie macie AMH i ile kom udało się wyhodować?
Mocno trzymam kciuki za punkcjeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 12:23
-
11 dni stymulacji w trakcie której przyjmowałam Lamettę, Ovaleap, Menopur, Orgalutran i na koniec Ovitrelle. Mam pięć pęcherzyków. Jutro okaże się co z nich uda się uzyskać. Nie umiem wytłumaczyć dlaczego ale czuję, że to jest dobre miejsce dla mnie. Dotychczas miałam doświadczenie jeszcze z Novum ale tam straciłam rok na mało konkretnym działaniu, w międzyczasie okazało się, że dokładnie po tym roku moje AMH z 0,91 spadło do 0,24 i nie ma już na co czekać. Przez to straciłam też szansę na refundację. Cieszę się jednak, że jest odpowiedź na stymulację, to mi daje nadzieję pomimo niskiego AMH.
Grosiaa i madlenka dziękuję za kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 12:56
Grosiaa lubi tę wiadomość
26 maja dokładnie w terminie przyszedł na świat nasz synek<3 Najpiękniejszy Dzień Matki<3
Cud... Naturals!
I-ICSI
AMH 0,24 -
nick nieaktualny
-
Grosiaa wrote:Leelou ja mam ten sam problem, niskie AMH . Szukam kliniki , która weźmie to pod uwagę przy stymulacji itd...
Jutro od rana będę śledzić i trzymać kciuki za najlepszą możliwą jakość komórek:-)
Dziękuję!
Nie wiem co Ci podpowiedzieć. Nie wiem jaki lekarz Cię tu prowadzi ja jestem zadowolona. Czytałam historie kobiet które przy takim AMH usłyszały w innych klinikach, że szans praktycznie nie ma. Ja nie miałam "gdybań" o szansach itp. Po prostu od razu przeszliśmy do działania. Z resztą i tak, co bym nie usłyszała to i tak bym się nie poddała. Dopóki jajniki będą odpowiadać to będziemy z mężem działać. A potem zobaczymy.26 maja dokładnie w terminie przyszedł na świat nasz synek<3 Najpiękniejszy Dzień Matki<3
Cud... Naturals!
I-ICSI
AMH 0,24 -
Melduję się Jestem po punkcji Wszystko jest ok. Opieka super Trochę się stresowałam przed ale nie było powodu. Pobrali mi 16 komórek. Stymulowana byłam bemfolą i orgalutranem. Ostatniego dnia dostałam zastrzyk z gonapeptylu i ovitrelle. Transfer mam mieć we wtorek
Grosiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Leelou mnie nikt nie prowadził, za każdym razem zapisywano mnie do kogoś innego kto akurat był i szczerze to mocno mi się to nie podobało
83xxx wielkie gratulacje :-)16 komórek to rewelacyjny wynik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 13:30