Fertimedica Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Evie wrote:Ja również dostałam info. Mi bardziej pasują wtorki. Mam nadzieję do usłyszenia!😊
Również zapisałam się na wtorek ☺️Evie lubi tę wiadomość
-
O ile dobrych info dziewczyny , trzymam za Was kciuki @Aleczemutek @Ewa100 @Aneta
Co do warsztatów to ja dostałam info ze nie mogę uczestniczyć bo jestem już „po drugiej stronie” bardzo żałuje bo myślałam właśnie ze jakoś się bedziemy wspierać ale rozumiem
Miłego weekendu -
Malica wrote:O ile dobrych info dziewczyny , trzymam za Was kciuki @Aleczemutek @Ewa100 @Aneta
Co do warsztatów to ja dostałam info ze nie mogę uczestniczyć bo jestem już „po drugiej stronie” bardzo żałuje bo myślałam właśnie ze jakoś się bedziemy wspierać ale rozumiem
Miłego weekendu
Och jaka szkoda!
Czyli jak ja uzyskam 20.11 pozytywny test, a zajęcia startują 24.11, to mnie też wykreślą? 😅Bardotka# lubi tę wiadomość
-
Aleczemutek wrote:Ja jutro mam transfer i cały czas czekam na potwierdzenie godziny. Siedzę jak na szpilkach...
Trzymajcie kciuki za jutro 🙂🤞
Aleczemutek i jak transfer? 😊Kriobank Białystok
07.08.2021 punkcja
12.08.2021 transfer dwóch 5dniowych zarodków 4BB; został 1 ❄️
🍀 6 dpt beta 48,progesteron 38
🍀 8 dpt beta 143, progesteron 51
🍀10 dpt beta 347, progesteron 48 (inne laboratorium)
🍀12 dpt beta 761, progesteron 60
🍀16 dpt beta 2360, progesteron 34
🍀19 dpt beta 6177, progesteron 47
🍀21 dpt beta 8079, progesteron 49
🍀25 dpt beta 23125, progesteron 50
27.09 => 9t2d maluch mierzy już 2,5cm, serduszko bije mocno 180 u/m
04.10=> 10t2d maluch mierzy już 3,8cm, serduszko bije 181 u/m
19.10 => Sanko i Nifty => zdrowy chłopak 💚💚💚
19.10 => USG genetyczne => wszystko dobrze, maluch mierzy już 6,5 cm, serduszko bije 169 ud/m
Maj 2022 Oto jestem 💗💗💗
-
Aleczemutek wrote:Jestem już w domu z mikruskiem na pokładzie.
Martwię się tylko, bo nasz najlepszy zarodek to 3.1.2. Niby wiem, że czasami z lepszymi się nie udaje, a 3-ki dają radę... Ale wiecie, głowa pracuje 🥺
Bądź dobrej myśli! Będzie dobrze 💪🏻❣️
Dziewczyny, skąd macie te oznaczenia? Ja na tych moich wydrukach co dostałam nie mam takiego opisu.Aleczemutek lubi tę wiadomość
-
@Aleczemutek odpoczywaj to tylko cyferki, trzeba wierzyć w kropusia
@Aneta ja dostałam dokumenty z oznaczeniami i ze zdjęciami zarodeczkow, jak bardzo chcesz to pewnie na recepcji Ci wydadzą, w końcu to dokumentacja medyczna. Chyba ze coś od maja się zmieniło ...Aleczemutek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalica wrote:@Aleczemutek odpoczywaj to tylko cyferki, trzeba wierzyć w kropusia
@Aneta ja dostałam dokumenty z oznaczeniami i ze zdjęciami zarodeczkow, jak bardzo chcesz to pewnie na recepcji Ci wydadzą, w końcu to dokumentacja medyczna. Chyba ze coś od maja się zmieniło ...
Malica masz jakieś smaki?
Ja chyba zostanę masterchefem...Malica lubi tę wiadomość
-
Malica wrote:@Aleczemutek odpoczywaj to tylko cyferki, trzeba wierzyć w kropusia
@Aneta ja dostałam dokumenty z oznaczeniami i ze zdjęciami zarodeczkow, jak bardzo chcesz to pewnie na recepcji Ci wydadzą, w końcu to dokumentacja medyczna. Chyba ze coś od maja się zmieniło ...
Dostałam taki wydruczek pierwszego kropka, są foteczki z różnych godzin rozwoju, jakieś tabelki, wykresy ale oznaczeń nie ma 🤷🏼♀️ trudno, dr mówiła że bardzo dobra klasa, więc to najważniejsze 🙂 -
Aneta8 wrote:Dostałam taki wydruczek pierwszego kropka, są foteczki z różnych godzin rozwoju, jakieś tabelki, wykresy ale oznaczeń nie ma 🤷🏼♀️ trudno, dr mówiła że bardzo dobra klasa, więc to najważniejsze 🙂
-
@Mnsk super ze masz apetyt a jak ogólnie się czujesz ?
Ja póki co nie, tzn raczej nie mam smaków,ale wiem czego na pewno nie : słodycze bleee
Boli mnie brzuch, piersi i suszy na najgorszym kacu i nic nie gasi pragnienia. W poniedziałek wizyta u Dr Dz
-
nick nieaktualnyMalica wrote:@Mnsk super ze masz apetyt a jak ogólnie się czujesz ?
Ja póki co nie, tzn raczej nie mam smaków,ale wiem czego na pewno nie : słodycze bleee
Boli mnie brzuch, piersi i suszy na najgorszym kacu i nic nie gasi pragnienia. W poniedziałek wizyta u Dr Dz
Dziś już nieco lepiej jeśli chodzi o ból choć energia skończyła mi się już o 12 ale staram się na maksa suplementowac Sod- mam wrażenie że to choć doraźnie pomaga.
Również odrzuca mnie od słodyczy:)
No i pragnienie ofkors - już nie wiem czy to ciaza czy ta moczowka.
Ale jeśli mam być szczera- wizyta dopiero w piątek a ja ciągle sprawdzam czy da się jakoś wyczuc puste jajo, którego na tym etapie boję się najbardziej:(
Niestety się nie da- ponoć smaki i to wszystko co czujemy pojawia się również i w tej opcji.
PS. Gdy jednak chce coś słodkiego ale wiem że czekolada nie wejdzie to bardzo dobrze wchodzi jogurt Fantasia!! To moje zbawienie- chłodne, delikatne, lekko słodkie łamane na kwasne - omg miloscWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2020, 14:36
-
@Mnsk tez bardzo się bałam pustego jaja i dlatego w czwartek byłam u lekarza żeby zosbaczymy czy jest pęcherzyk zoltkowy, dzięki temu ze lekarka miała jakiś mega sprzęt widziałam serduszko, teraz się stresuje czy nie przestanie bić to jest jakiś koszmar ... chialabym tak poprószy zacząć się cieszyć,a nie ciagle się bać.
-
nick nieaktualnyMalica wrote:@Mnsk tez bardzo się bałam pustego jaja i dlatego w czwartek byłam u lekarza żeby zosbaczymy czy jest pęcherzyk zoltkowy, dzięki temu ze lekarka miała jakiś mega sprzęt widziałam serduszko, teraz się stresuje czy nie przestanie bić to jest jakiś koszmar ... chialabym tak poprószy zacząć się cieszyć,a nie ciagle się bać.
Ehh czyli tak na każdym etapie.. No cóż - siła!!!!
Będzie dobrze, a strach jest dlatego że nam zależy.
Damy radę!!
Wszystkie ❤️Malica, Aleczemutek lubią tę wiadomość
-
Ale znowu zaczęłam panikować! Tym razem czy będzie owulacja i czy test na koronę przed transferem wyjdzie negatywny. Nie mam żadnych objawów, ale może być różnie... Ale stres cały czas! 😬
Co do warsztatów, zapisałam się na wtorkowy termin.Bardotka#, Evie lubią tę wiadomość
Starania od 2018 roku
2 IUI i 3 transfery nieudane
…
6.10 Transfer zarodka 4.2.1
6dpt 46,8 😍🍀
8dpt 128,3 ✊🏻🍀
10dpt 418,3 ✊🏻🍀
12dpt 1365,8 ✊🏻🍀
15dpt 3658,7 ✊🏻🍀
20dpt 9675 ✊🏻🍀
21dpt maleństwo 2,5mm i ❤️😍
6t 5d maleństwo ma 8 mm ❤️
8t 5d 2,2 cm szczęścia ❤️
11t 4,5 cm szczęścia ❤️
*kocham Cię, zostań ze mną!*
-
Aneta8 wrote:Bądź dobrej myśli! Będzie dobrze 💪🏻❣️
Dziewczyny, skąd macie te oznaczenia? Ja na tych moich wydrukach co dostałam nie mam takiego opisu.endometrioza, czynnik męski
starania od 2018
V-IX 2020 - 3 x IUI ☹️
IVF
X.2020 stymulacja długi protokół
Punkcja: z 8 pęcherzyków uzyskano 4 komórki
ICSI: 4 blastocysty 💚5.1.1 💚5.1.1 💚5.1.2 💚5.1.2
Wszystkie zamrożono, transfer odroczony.
28.11 - FET 5.1.1
bhcg 6 dpt - 41,35
bhcg 9 dpt - 251
bhcg 11 dpt - 458
bhcg 13 dpt - 809
bhcg 16 dpt - 2677
USG 23 dpt - ❤️
11 tc - Sanco - zdrowa dziewczyna 👧 -
pannaaleksandra wrote:Ale znowu zaczęłam panikować! Tym razem czy będzie owulacja i czy test na koronę przed transferem wyjdzie negatywny. Nie mam żadnych objawów, ale może być różnie... Ale stres cały czas! 😬
Co do warsztatów, zapisałam się na wtorkowy termin.pannaaleksandra lubi tę wiadomość
-
Mary Lou wrote:A na pewno miałaś 5-dniowe blastki? Bo na wcześniejszych etapach zarodki mają inne oznaczenia.
A to może dlatego. Transferowaną miałam 4-dniową, bo 5 dzień wypadało święto.
Ten drugi zarodek był przetrzymany dłużej przed zamrożeniem. -
Malica wrote:Kochana na pewno będzie dobrze na endo i owulacje wino czerwone, orzechy i dużo wody pij i mogę jeszcze polecić inofem 2 saszetki dziennie, mi kiedyś lekarz jeszcze polecił do 5 dnia cyklu acc max tez 2 x dziennie.Starania od 2018 roku
2 IUI i 3 transfery nieudane
…
6.10 Transfer zarodka 4.2.1
6dpt 46,8 😍🍀
8dpt 128,3 ✊🏻🍀
10dpt 418,3 ✊🏻🍀
12dpt 1365,8 ✊🏻🍀
15dpt 3658,7 ✊🏻🍀
20dpt 9675 ✊🏻🍀
21dpt maleństwo 2,5mm i ❤️😍
6t 5d maleństwo ma 8 mm ❤️
8t 5d 2,2 cm szczęścia ❤️