Fertimedica Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie prowadzi dr. Goncikowska i ona robiła zarówno punkcję i transfer 🙂
Evie lubi tę wiadomość
-
U mnie Dr Dziadecki prowadzący i wszystkie transfery, ja w tym cyklu sprawdzałam progesteron przed transferem i po , w dzień transferu miałam 23, 5 dni później spadł na 14, mówiłam o moich obawach o w tym cyklu dostałam 3x2 luteinę dowcipnie i 2x1 duphaston, od transferu cieple stopy o monokoncentrat z ananasa oraz magnez 2x2 i witaminę d 40000, badałam progesteron z każda beta bo bardzo się bałam spadki mimo ze wszyscy mi pogonili ze na lekach nie spadnie... a skąd spadek na początku ? Nie wiem może się nakręciłam ale stwierdziłam ze dopilnuje tego progesteronu
Drogie dziewczyny niestety to jest ciągły stres i nerwówka i czekanie na coś, ja myślałam ze jak zobaczę II kreski to będę płakać z radości, jak beta urośnie , jak zobaczę serduszko jak to czy tamto niestety mnie jic nie uspokoiło i dalej mega się stresuje, nienawidzę tej bezradności w niepłodności i czekaniu ciagle na coś, ale niestety nie ma innej drogi a ta która idziemy jest długa i wyboista i nic od nas nie zależy! Ja trzymam mocno kciuki i staram się Was tu wspierać dobrym słowem bo tylko tyle mogę ale dla mnie to formuł i wątek miesięczny to nieocenione wsparcie bo wiem ze z drugiej strony siedzi ktoś kto przechodzi to samo co ja i ze tylko Wy rozumiecie ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2020, 23:19
pannaaleksandra, Mnsk, Aneta8, Fiore, Aleczemutek lubią tę wiadomość
-
Aleczemutek, Malica, Fiore, pannaaleksandra, Evie, Domassek1991, Mary Lou, Trini87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAneta gratuluję!!!!
Czeka Cie super czas teraz, nic się nie stresuj bo dziś dr uspokoił mnie ze te nasze lęki o puste jaja czy inne dramaty to jednostkowe przypadki na cały rok więc to na pewno żadna z nas na tym forum!! Na pewno!
Ja dziś byłam u Dz i mamy 8mm i tętno 140 na minutę
6+5 a termin dzień po urodzinach taty
Omg jak fajnie się Wam wygadać kiedy przed wszystkimi trzeba ukrywać!!Malica, Aneta8, Aleczemutek, Fiore lubią tę wiadomość
-
Wow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekam na Twoja betę jak na własna i podziwiam za spokój wewnętrzny i opanowanie ....
Piękne kreseczki, a ostatnia to czarna mamba ❤️🍀🙏Aneta8 lubi tę wiadomość
-
Mnsk wrote:Aneta gratuluję!!!!
Czeka Cie super czas teraz, nic się nie stresuj bo dziś dr uspokoił mnie ze te nasze lęki o puste jaja czy inne dramaty to jednostkowe przypadki na cały rok więc to na pewno żadna z nas na tym forum!! Na pewno!
Ja dziś byłam u Dz i mamy 8mm i tętno 140 na minutę
6+5 a termin dzień po urodzinach taty
Omg jak fajnie się Wam wygadać kiedy przed wszystkimi trzeba ukrywać!!
Wspaniale, ja tez się bardzo cieszę ze mogę Wam się tu wygadywać 🙈😍
Czujesz się trochę lepiej fizycznie ? -
Dzięki dziewczyny! Jak dobrze Was tu mieć 💜
Malica, sama się podziwiam i mam nadzieję, że ten spokój ze mną zostanie na kolejne etapy ciąży 😉
Mnsk gratuluję, termin piękny, idealny prezent 😍Bardotka#, Malica lubią tę wiadomość
-
Bardotka# wrote:Aleczemutek a Ty ile jesteś dpt i ilu dniowy byl zarodek? U mnie cień cienia wyszedl 5dpt chyba, ale mialam wysoka bete, zarodek 5 dniowy.
Nie chcę zbyt szybko zrobić, ale w sob. chyba się skuszę na test. Bętę mam zrobić w poniedziałek.Malica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem Wam że unormowało to mocne słowo- jajniki na zmianę maleją i rosną (we wtorek 5cm dziś 8cm) a to trochę boli przy poruszaniu się i sikaniu ale poza tym jest duuuuzo lepiej:)
No i jem... Jak świnia.
Co dwie godziny rano śniadanie, później co dwie godziny obiad.
I nudności.
I pragnienie.
To to jest ten błogosławiony stan?
Stary się śmieje ze co mi patrzy przez ramię to oglądam menu kebabów czy McDonald..
A przed ciaza byłam wege, zdrowie, żadnej chemii😂 -
Aleczemutek wrote:Dziś jest 5dpt, zarodek 5-dniowy.
Nie chcę zbyt szybko zrobić, ale w sob. chyba się skuszę na test. Bętę mam zrobić w poniedziałek.
Ja miałam poczekać do tej bety, ale stwierdziłam, że przygotuję się wcześniej na ewentualną porażkę. Do pierwszego wyniku podeszłam z dużą rezerwą, ale chyba szykuje się niespodzianka 🙂 trzymam za Ciebie kciuki!!!Aleczemutek lubi tę wiadomość