Fertimedica Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Evie wrote:No niestety... u mnie wynik dodatni 😔 SZczęście w ieszczęściu mogę brać ten gonapeptyl przez kejne kilka dni i za 10 dni kontrola na covid. Jeśli bedzie wszystko ok ruszamy z właściwą stymulacja, żeby ne tracić cyklu.. troszkę mam pietra ale liczę, że będzie dobrze
Evie mam nadzieję, że przejdziesz to łagodnie i objawy szybko miną 😚 super, że nie stracisz cyklu!
Trzymaj się dzielnie i bądź dobrej myśli.Evie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBardotka# wrote:Zobacz to tylko będzie 2,5 miesiąca między naszymi dzieciaczkami, a teraz wydaje się, ze to przepaść. Ja ruchów nie czuje jeszcze... Ponoć "spokojnie" mam czekać do 20 tyg
Pierwsze 2 ważne etapy masz już za sobą - tj jest zarodek i jest serduszko, a to już bardzo dużo jak będziesz po 9 tygodniu to potem czekasz na prenatalne, potem na połówkowe i tak dalej chociaż muszę przyznać ,że ten etap w jakim jestem teraz( 18 TC) jest i tak o wiele spokojniejszy bo wizyty już tylko raz w miesiącu i można trochę ochłonąć.
Doczekasz, zobaczysz i szybko zleci. Tego Ci zycze!
Czy Wy te badania robicie w ferti czy już na własną rękę?
Nie planowałam dalszych kroków u nich bo mam dość dobry pakiet medyczny z pracy więc nawet nie wiem czy jest taka możliwość ale ciekawi mnie Wasze podejście. -
@Evie szczęście ze możesz być dalej na tym gonalu. Mojemu bratu kazali pic dużo wody baraaafdzo a oprócz tego leczenie objawowe i białko, jak będziesz miała kaszel to podobno w szklance mleka trzeba rozpuścić dwie łyżki masła a mojemu wujkowi pomógł jeszcze lek o nazwie Esberitox
Trzymam kciuki żeby szybko minęło 🍀🤞🍀🤞Evie lubi tę wiadomość
-
Bardotka# wrote:Zobacz to tylko będzie 2,5 miesiąca między naszymi dzieciaczkami, a teraz wydaje się, ze to przepaść. Ja ruchów nie czuje jeszcze... Ponoć "spokojnie" mam czekać do 20 tyg
Pierwsze 2 ważne etapy masz już za sobą - tj jest zarodek i jest serduszko, a to już bardzo dużo jak będziesz po 9 tygodniu to potem czekasz na prenatalne, potem na połówkowe i tak dalej chociaż muszę przyznać ,że ten etap w jakim jestem teraz( 18 TC) jest i tak o wiele spokojniejszy bo wizyty już tylko raz w miesiącu i można trochę ochłonąć.
Doczekasz, zobaczysz i szybko zleci. Tego Ci zycze!
A Ty prowadzisz się w Ferti czy masz lekarza gdzieś indziej ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalica wrote:Mnsk ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Wspaniale, serduszko tez już widziałaś ? Ale się cieszę !!!!!!!!
A w piatek u dr Dz ?
Jednak to prowadzenie ciazy w medicover to mimo wszystko trochę fabryka.. -
Bardotka# wrote:Anetka! No pochwal się pochwal
Nooo dobra, wydało się 🙈 Malica mnie okrzyczała, że tu się nie pochwaliłam 😁
Zrobiłam dziś test 7 dpt (12 po zastrzyku) no i jest ładna lekka kreseczka 🥰 nie przywiązuje się do niej jeszcze, ale miło ją widzieć ☺️
@Mnsk - gratuluję!! 💜pannaaleksandra, Malica, Domassek1991, Aleczemutek, Krąsi, Ewa100 lubią tę wiadomość
-
Mnsk wrote:Jeszcze nie widziałam bo było spore opóźnienie ale dr dz przeniosłam na czwartek rano bo kończy mi się crinone więc do serduszka już niedługo )
Jednak to prowadzenie ciazy w medicover to mimo wszystko trochę fabryka..
-
nick nieaktualnyMalica wrote:Mnsk jak chcesz to mam do oddania trochę tego z poprzedniej procedury, mi się nie przyda wiec mogę odstąpić
Wielkie dzięki ❤️
Gratulacje Anetka!
Słuchajcie jak tak Was/nas czytam to chyba całkiem niezla skutecznosc...?Aneta8, Malica, Evie lubią tę wiadomość
-
Gratulacje! 🍀
Oby te dobre statystyki się utrzymały 🤞🏻Aleczemutek, Malica lubią tę wiadomość
Starania od 2018 roku
2 IUI i 3 transfery nieudane
…
6.10 Transfer zarodka 4.2.1
6dpt 46,8 😍🍀
8dpt 128,3 ✊🏻🍀
10dpt 418,3 ✊🏻🍀
12dpt 1365,8 ✊🏻🍀
15dpt 3658,7 ✊🏻🍀
20dpt 9675 ✊🏻🍀
21dpt maleństwo 2,5mm i ❤️😍
6t 5d maleństwo ma 8 mm ❤️
8t 5d 2,2 cm szczęścia ❤️
11t 4,5 cm szczęścia ❤️
*kocham Cię, zostań ze mną!*
-
Właśnie jestem po wizycie i znowu pod górkę... brak pęcherzyków, endometrium ok 4-5 mm, czyli brak owulacji + konieczność wykonania testu na COVID dwa dni przed transferem😞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2020, 20:05
Starania od 2018 roku
2 IUI i 3 transfery nieudane
…
6.10 Transfer zarodka 4.2.1
6dpt 46,8 😍🍀
8dpt 128,3 ✊🏻🍀
10dpt 418,3 ✊🏻🍀
12dpt 1365,8 ✊🏻🍀
15dpt 3658,7 ✊🏻🍀
20dpt 9675 ✊🏻🍀
21dpt maleństwo 2,5mm i ❤️😍