Fostimon
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja brałam fostimon bodajże dawkę 75. Nie podchodziłam do invitro bo chodziło tylko o wywołanie owulacji. W jednym cyklu brałam około 10 zastrzyków ale to kiedy je miałam brać zależało od wyniku usg. Po stymulacji clo + fostimon miałam 3 pęcherzyki i z 3 doszło do owulacji.
-
Miałam stymulowane dwa cykle w ten sposób bo sam clo nie dawał rady więc miałam i clo i te 10 zastrzyków fostimonu. W drugim cyklu zaszłam w ciąże i moja córeczka ma teraz 6 miesięcy po jednym cyklu stymulacji musiałam mieć miesiąc przerwy bo jajniki się za bardzo powiększyły i musiały wrócić do pierwotnej wielkości.
Trzymam kciuki żeby i Tobie się udało. -
brałam go w 9 i 10 dc jak skończył mi się gonal u mnie dawka 2X75 wynik i dobry i zły bo 15 pęcherzyków z czego było 6 jajeczek ale 2 odrazu zdyskwalifikowali. Natomiast 4 zostały zapłodnione teraz grzecznie czekam na transfer
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Dziewczyny to Fostimon jest na to zeby pecherzyki rosly? Bralam clo w zeszlym cyklu mialam 3 fajne pecherzyki. W tym cyklu mam miec Fostimon. Jutro bedzie wstrzykniety. Clo tez biore od 2-6dc do dzis. Co mi da taki jeden zastrzyk ? Bo jak czytam to widze ze po kilka sie bierze.
Polawola lubi tę wiadomość
-
Stosuje Fostimon, ponieważ po samym clo nie było pęcherzyków. Gin zdecydował ze oprócz clo da mi Fostimon.
Zastrzyki biorę zależnie od tego jak rosną mi pecherzyki. W pierwszym cyklu z nimi chyba wzięłam najwiecej bo najpierw 4, potem jeden podwójny i przez trzy dni jeszcze Menopur. Owulacja była - 1pecherzyk. W kolejnym cyklu miałam mniej tych zastrzykow i tez był jeden pęcherzyk,skończyło sie niestety ciąża biochemiczną. Mimo ogromnej straty pocieszam sie tym, ze cos sie zadziało i ze moze nie jest ze mna tak źle i w koncu uda sie zajść w ciaze
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
nick nieaktualny