Gameta Bydgoszcz 🌞💜💙💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny 💁♀️
Dzisiaj zapadła decyzja - przenosimy się z Invicty Bydgoszcz do Gamety. Mam nadzieję, że to będzie lepszy wybór. W invictcie mieliśmy już dość problematyki związanej z kontaktem z nimi. Z chęcią będę wymieniała z Wami doświadczenia.
izabelka90, bezsilna lubią tę wiadomość
👩🏻 29 | 👨🏻 30
📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
📆 01/2025 ➡️ 164 g zdrowego chłopca, zostań 🥹 💙💙💙
2025 r. będzie Nasz. 💙

-
Hej 😉Weronka wrote:Cześć dziewczyny 💁♀️
Dzisiaj zapadła decyzja - przenosimy się z Invicty Bydgoszcz do Gamety. Mam nadzieję, że to będzie lepszy wybór. W invictcie mieliśmy już dość problematyki związanej z kontaktem z nimi. Z chęcią będę wymieniała z Wami doświadczenia.
No tutaj akurat lekarze dają do siebie bezposredni kontakt (bynajmniej mnie dwóch tu podało). Na kogo w Gamecie się zdecydowaliście? Rozumiem będzie ivf?
Ja miałam jutro zaczynać druga stymulację a od wczoraj małpa jak na złość nie chce przyjść 😐31.08.26 VIII FET 4bb 8dpt 25,5 10dpt 80,5 12dpt 223🙏
🥹🍀 zostań -
nick nieaktualnyJa trochę czasu byłam nieobecna tutaj jednak wracam z dobrymi informacjami.izabelka90 wrote:Gamecianki co tam słychać u Was? 😊
Jakieś piękne wieści?
Nasze 3 IUI w Gamecie przyniosło szczęście 😎 byliśmy już tak zrezygnowani, że powrót miał być dopiero jesienią już do invitro.
Obecnie mamy 9tc bliźniaczej i wszystko jest dobrze.
Przesyłam Wam dziewczyny ogrom dobrej energii, trzymam kciuki za każdą z osobna ❤️
izabelka90, bezsilna lubią tę wiadomość
-
Ale extra wieści 🥰💓 i podwójne szczęście 💓💓cicha wrote:Ja trochę czasu byłam nieobecna tutaj jednak wracam z dobrymi informacjami.
Nasze 3 IUI w Gamecie przyniosło szczęście 😎 byliśmy już tak zrezygnowani, że powrót miał być dopiero jesienią już do invitro.
Obecnie mamy 9tc bliźniaczej i wszystko jest dobrze.
Przesyłam Wam dziewczyny ogrom dobrej energii, trzymam kciuki za każdą z osobna ❤️
Rosnijcie zdrowo 😘
My dziś po wizycie, wszystko załatwione, ustalone, podpisy do końca złożone i ruszamy z druga procedurą, żeby tylko się udało🙏 proszę o wiele kciuków 🙏
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
31.08.26 VIII FET 4bb 8dpt 25,5 10dpt 80,5 12dpt 223🙏
🥹🍀 zostań -
Kasia xx wrote:Dziewczyny czy któraś była w zdrówku?
Ja osobiście nie byłam, ale wiem że na Zdrówko szkoda czasu, pieniędzy i przede wszystkim- zdrowia.
izabelka90 lubi tę wiadomość
-
Jestem zadowolona z opieki 😊 jeszcze się nie udało, ale za nami dopiero jeden transfer z pierwszej procedury, mieliśmy tylko jeden genetycznie zdrowy zarodek z trzech do transferu,niestety nie został z nami. Z drugiej procedury mamy 7 blastocyst, czekamy na wyniki pgta i transferujemy.Kasia xx wrote:Jesteście zadowolone z gamety? Zastanawiam się nad zmianą kliniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2023, 13:04
Kasia xx lubi tę wiadomość
🥹🍀 zostań -
My leczymy się u P. R. , miałam do czynienia również z P. S. Jestem zadowolona. P. R. zanim podeszliśmy do transferu biorąc pod uwagę moje dwa poronienia zlecił badania: immunofenotyp, cytokiny, ana1, zespół antyfosfolipidowy i konsultacje z immunologiem ( ja akurat wcześniej dużo badań już robiłam więc dużo mislam jak już zlecił) oczywiście do naszej decyzji.Kasia xx wrote:Jakiego lekarza polecacie w gamecie? Chce umówić się na konsultacje
Polecam też wykonac szerszą diagnostykę jeśli masz już są sobą kilka transferów.
Kasia xx lubi tę wiadomość
🥹🍀 zostań -
Hej dziewczyny czy któraś mogłaby podzielić się doświadczeniami z Gameta Bydgoszcz ? My mieliśmy 1transfer nieudany u dr P.R. Mocno myślę nad zmianą lekarza przy 2 podejściu bo nie odpowiadało mi do końca sposób i zachowanie chaotyczne dr PR. Mam wielki mętlik w głowie.
-
Megi1000 wrote:Hej dziewczyny czy któraś mogłaby podzielić się doświadczeniami z Gameta Bydgoszcz ? My mieliśmy 1transfer nieudany u dr P.R. Mocno myślę nad zmianą lekarza przy 2 podejściu bo nie odpowiadało mi do końca sposób i zachowanie chaotyczne dr PR. Mam wielki mętlik w głowie.
Cześć Megi, a powiesz coś więcej ? Ja jestem jeszcze przed transferem.
Dziękuje -
Nie wiem czy miałaś wizyty u P. R., ale zapewne chodzi o to, że czasem jest bardzo chaotyczny 😅 jest zupełnym przeciwieństwem P. S. (Z tego co pamiętam Ty u niego się leczysz prawda) 😊an_na wrote:Cześć Megi, a powiesz coś więcej ? Ja jestem jeszcze przed transferem.
Dziękuje
To kiedy podchodzisz do transferu? Już wszystko dobrze po histero?31.08.26 VIII FET 4bb 8dpt 25,5 10dpt 80,5 12dpt 223🙏
🥹🍀 zostań -
izabelka90 wrote:Nie wiem czy miałaś wizyty u P. R., ale zapewne chodzi o to, że czasem jest bardzo chaotyczny 😅 jest zupełnym przeciwieństwem P. S. (Z tego co pamiętam Ty u niego się leczysz prawda) 😊
To kiedy podchodzisz do transferu? Już wszystko dobrze po histero?
Tak dobrze pamiętasz
miałam pierwsza kontrole, droga w październiku i wtedy transfer. Poki co laparoskopia przyniosła dobre efekty, nie ma tej niecki i blizny. Czuje się tez dużo lepiej . Czekam wiec z niecierpliwością na transfer
ale mamy tylko jeden zarodek wiec wole być pewna , ze wszystko ok . Mam nadzieje , ze podejdą do tego poważnie i z najlepsza starannością
-
No pewnie warto mieć wszystko sprawdzone, tym bardziej, że było to widoczne nawet na USG więc mogło broić, że tak powiem. Jeszcze trochę cierpliwości i nadejdzie ten dzień, mocne kciuki aby to był jedyny i szczęśliwy 🤍🤞🙏 ja nie wiem ile tym razem nam zostanie zdrowych, ale mam nadzieję, że na sierpniowy transfer będzie ten jeden, bo już mam plan na cykl naturalny 😁an_na wrote:Tak dobrze pamiętasz
miałam pierwsza kontrole, droga w październiku i wtedy transfer. Poki co laparoskopia przyniosła dobre efekty, nie ma tej niecki i blizny. Czuje się tez dużo lepiej . Czekam wiec z niecierpliwością na transfer
ale mamy tylko jeden zarodek wiec wole być pewna , ze wszystko ok . Mam nadzieje , ze podejdą do tego poważnie i z najlepsza starannością
an_na lubi tę wiadomość
🥹🍀 zostań -
izabelka90 wrote:No pewnie warto mieć wszystko sprawdzone, tym bardziej, że było to widoczne nawet na USG więc mogło broić, że tak powiem. Jeszcze trochę cierpliwości i nadejdzie ten dzień, mocne kciuki aby to był jedyny i szczęśliwy 🤍🤞🙏 ja nie wiem ile tym razem nam zostanie zdrowych, ale mam nadzieję, że na sierpniowy transfer będzie ten jeden, bo już mam plan na cykl naturalny 😁
Będzie na pewno sukces tylko daj znać ! Trzymam kciuki ❤️😊