Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Zola - cudowne informacje! Gratuluję !
Teraz Lena Twoja kolej na dobre informacje
Aśka - jak na wizycie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 17:56
Zola89 lubi tę wiadomość
-
Nie ma..już mam ciśnienie.. robiłam w innym brussie niż zazwyczaj i byłam późnej niż zazwyczaj czyli o 10. Do 18 powinny być podobno. Nawet jak zadzwonię, to mi przez rodo nie pomogą
I co teraz?Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Lena, ja robilam w tym brussie co ostatnio a wynik prawie 1,5 godz później... Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale moze mają dziś opóźnienia?
Starania od 11.2016r.
PCOS, HSG - jajowody drożne
07-12.2018 - clo/aromek+ovitrelle
02.2019 - IUI - 8tc [*]
07-09.2019 - 3x IUI - nieudane
10.2019 - IVF krótki protokół
04.12.2019 - FET blastki 4aa
BetaHCG: 7dpt - 39,8 ; 9dpt - 82,6 ; 11dpt - 222,7 ; 13dpt - 599,3 ; 16dpt - 2240,1 ; ♥️+❄️❄️ -
nick nieaktualnyKciuki Lena!! &&
Hałasianko - dobrze że jest Okuff
Zola- bardzo ładnie
Lenonki - kciukasyyyy
U nas Ok1700 gram miłości wszystko idealnie ! Mamy piękny filmik
synek lizał sobie rękę i stopę - cudny widok
Zola89, bazylkove, Izka37, HanaMontana, AnnMari, Aśka32, Lenonki, Pini, lena7, Hałasianka, Lunitari, Justyna87, agm, kinga27.30, klamka lubią tę wiadomość
-
Ciasteczko777 wrote:Kciuki Lena!! &&
Hałasianko - dobrze że jest Okuff
Zola- bardzo ładnie
Lenonki - kciukasyyyy
U nas Ok1700 gram miłości wszystko idealnie ! Mamy piękny filmik
synek lizał sobie rękę i stopę - cudny widok
Ciastko-zasłużyliście na pączusia:)!Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko, ale fajnie ! To musiał być niezapomniany widok
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
smutno mi
cukrzyca
diabetolog, glukometr, dieta itd. ale ok, dałabym z tym radę, przecież to nic wielkiego, też macie cukrzycę i nic z tego w sumie złego nie wynika...ale Hal jest taki duży, już wyprzedza termin z om o 9 dni (ma 760g) , do tego wód płodowych jest dużo, jeszcze nie ma dramatu ale górna granica
niby dr był spokojny, mówił żeby wdrożyć dietę itd i że będzie konieczny poród albo w uck albo na zaspie. jak M zapytał czy to jest częste u ciężarnych to powiedział, że połowa patologii ciąży leży z cukrzycą - i w sumie nie wiem czy miało mnie to pocieszyć czy przygotować, że może być różnie biorąc pod uwagę właśnie wielkość dziecka
aaaaaaajjjjj
źle mi dziś
już widzę jak mnie zmuszają do wyciśnięcia 4,5kg dziecka
starania od 09.2016 Gameta Gdynia
18.07.2018 - 2 ICSI
FET 05.10.2018 5dniowca - beteczki: 8dpt - 121,7; 10dpt - 299,4 ; 20dpt - 9491
FET 21.10.2020 - 9dpt 119 😍 -
nick nieaktualnyAśka32 wrote:smutno mi
cukrzyca
diabetolog, glukometr, dieta itd. ale ok, dałabym z tym radę, przecież to nic wielkiego, też macie cukrzycę i nic z tego w sumie złego nie wynika...ale Hal jest taki duży, już wyprzedza termin z om o 9 dni (ma 760g) , do tego wód płodowych jest dużo, jeszcze nie ma dramatu ale górna granica
niby dr był spokojny, mówił żeby wdrożyć dietę itd i że będzie konieczny poród albo w uck albo na zaspie. jak M zapytał czy to jest częste u ciężarnych to powiedział, że połowa patologii ciąży leży z cukrzycą - i w sumie nie wiem czy miało mnie to pocieszyć czy przygotować, że może być różnie biorąc pod uwagę właśnie wielkość dziecka
aaaaaaajjjjj
źle mi dziś
i triche pilnować
nie masz tragedii - wynik jak Hałasianki - i zobacz
ja miałam cukry na czczo wyżej. Nie deverwuj sie !!!!
W razie pytań - służę prv
Cudownie ze Hal ładnie rośnie i wszystko Ok !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 18:16
Aśka32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aśka - przykro mi
Dacie radę ze wszystkim ! Dzisiaj się posmuć, a jutro wyjdzie dla Was słońce i wszystko będzie inaczej wyglądać.
Aśka32 lubi tę wiadomość
-
Zola, pierwsza IUI i juz udana! Cudownie
Niech sie maleństwo mocno trzyma!
Ciasteczko, lizał sobie stopę? Hahaha chciałabym to zobaczyć
Aśka nie smutajMysle, że przy cukrzycy nie beda kazali Tobie rodzic sn takiego klocka, a jeśli będzie wielowodzie to juz na pewno. Zreszta zobaczymy jak to sie potoczy po wdrożeniu diety. Przyspiesz przygotowania w razie gdybys jednak wyladowala wcześniej w szpitalu. Trzymaj sie kochana, a jutro juz bedzie trochę lepiej.
Aśka32 lubi tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
nick nieaktualnyLenonki A gdzie Twoja wizyta ?? Na 18?
Lena - czy coś udało sie ustalić?
Na usg było widać jak wysuwa języczek i liże rączkę i potem stopę - aż sie wzruszyłammożliwe, że był głodny bo matka dziś słabo jadła ....
Aśka -nie smutaj ❤️ Najważniejsze to pójść szybko do diabet, dostac dobry glukometr i paski i badać poziom cukrów -zobaczysz wtedy jak i po czym reagujesz. I możliwe całkiem ze będziesz mieć wszystko w normietego Ci życzę !!
Hałasianka, Aśka32 lubią tę wiadomość
-
Aśka32 wrote:smutno mi
cukrzyca
aaaaaaajjjjj
źle mi dziś
Aśka32 lubi tę wiadomość
LAURA -
lena7 wrote:Dziewczyny, czy miala którąkolwiek z Was w ogóle później wyniki niż po 18.00? Albo na drugi dzień?
Mam nadzieję że będzie dzis Twoj.LAURA -
lena7 wrote:Dziewczyny, czy miala którąkolwiek z Was w ogóle później wyniki niż po 18.00? Albo na drugi dzień?
Hałasianka lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko777 wrote:Lenonki A gdzie Twoja wizyta ?? Na 18?
Lena - czy coś udało sie ustalić?
Na usg było widać jak wysuwa języczek i liże rączkę i potem stopę - aż sie wzruszyłammożliwe, że był głodny bo matka dziś słabo jadła ....
Aśka -nie smutaj ❤️ Najważniejsze to pójść szybko do diabet, dostac dobry glukometr i paski i badać poziom cukrów -zobaczysz wtedy jak i po czym reagujesz. I możliwe całkiem ze będziesz mieć wszystko w normietego Ci życzę !!
o to chodzi
Widzę oczami wyobraźni mega uśmiech na Twoje buzi) extra
Zjedz 2 pączusie..jeden dla małego drugi dla Ciebienależy wam się
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
LAURA -
Zola gratulacje
Zola89 lubi tę wiadomość
-
Lena ja pamiętam jak czekałam na wynik drugiej bety to czekałam bardzo długo , chyba do 18-19 . Też w Brussie.