Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnMari wrote:Cyqada a jak Ty się czujesz ? 😊 Kiedy wizyta ?
A Ty jak się czujesz?Starania od 05.2015
Niepłodność idiopatyczna, niskie amh, 3 x clo, 2 x IUI
1 ICSI lipiec 2018 - syn ♥️
30.01.2020 - FET ☹️
2 ICSI lipiec 2020 - córka❤️
-
O to już niedługo☺️ ja jak jem często , to nawet udaje mi się opanować mdłości, pozatym brzuch mi się zaokrąglił i tak więcej objawów nie mam. Czekam na 19.08 na prenatalne.
-
Taaaak ☺️ mam nadzieję , że odetchnę po prenatalnych. I ani się obejrzę a już połówkowe będą😯
cyqada lubi tę wiadomość
-
Lenonki, Helcia po nocnym karmieniu łyżeczką buszuje z 1,5 h 😫 powtarza wszystkie słowa, które zna i chce się bawić na całego także noce są ciekawe 😂
Cykada, nie słucham tych rad bo nic pożytecznego nie wnosząwidocznie potrzebuje jeszcze tego nocnego karmienia. Helcia przed snem wypila 210 i wiecej nie chce ale w nocy 270 ml wciąga jak burza
Teraz mieszam jje kaszke w z mlekiem co powinno być bardziej sycące ale i tak się budzi 🤷♀️
Ann, to już zaraz prenatalne? Jak ten czas leci.. Ciekawe czy już poznasz płeć 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2020, 17:57
-
Marzenka , mi już dawno położna mówiła że jeść nie powinien , oszukać wodą albo niech popłacze to się przyzwyczai ... Daj spokój nie będę dziecka głodzić 😁 to nie jest właśnie kwilenie tylko krzyk . U nas jak Wojtek był chory to się nie budzil na mleko bo nie był głodny , nie miał apetytu.
Też jestem bardzo ciekawa co do płci 😊 -
Ewuszek ja mam wizytę 26 sierpnia , więc wtedy doktor jest , a co urlopu to niestety nie pomogę .
-
nick nieaktualnyAnnMari wrote:Marzenka , mi już dawno położna mówiła że jeść nie powinien , oszukać wodą albo niech popłacze to się przyzwyczai ... Daj spokój nie będę dziecka głodzić 😁 to nie jest właśnie kwilenie tylko krzyk . U nas jak Wojtek był chory to się nie budzil na mleko bo nie był głodny , nie miał apetytu.
Też jestem bardzo ciekawa co do płci 😊
Ann a ile Wojtek zjada przed snem? Mi tez doradzają.. tyle że mój nie płacze w nocy a wyje od razu jak syrena. Z cyklu bez butelki kobieto w ogóle nie podchodz... -
Kate88 na kolację zjada jajecznicę z chlebem , kaszę mannę ma mleku, placki albo coś tam wymyślam . Staram się żeby kolacja była syta. No i bezpośrednio przed snem. W nocy pije 210.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2020, 18:40
-
AnnMari wrote:Kate88 na kolację zjada jajecznicę z chlebem , kaszę mannę ma mleku, placki albo coś tam wymyślam . Staram się żeby kolacja była syta. No i bezpośrednio przed snem. W nocy pije 210.
Marzenka85, Lenonki lubią tę wiadomość
Starania od 05.2015
Niepłodność idiopatyczna, niskie amh, 3 x clo, 2 x IUI
1 ICSI lipiec 2018 - syn ♥️
30.01.2020 - FET ☹️
2 ICSI lipiec 2020 - córka❤️
-
Ewuszek wrote:Dziewczyny 🙂 orientujecie się czy dr Ś wybiera się na urlop ?Gameta Gdynia czerwiec 2020
1 IUI 1 sierpień 2020 / nieudana
2 IUI 28 sierpień 2020 / nieudana
3 IUI 1 grudzień 2021 / nieudana
odstawienie leków - odpuściłam ;-( -
Cyqada chyba by pękł 😁
cyqada lubi tę wiadomość
-
Mała S wrote:Ewuszek z tego co słyszałem w rejestracji to pierwsze dni września👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
cyqada wrote:Zaczęłam czytać i przez chwilę pomyślałam, że Wojtuś to wszystko to zjada na kolację 😱🤪
To by tłumaczyło jakim cudem śpi do 11stej, a tak to zagadka dalej nierozwiazana 🤪cyqada, AnnMari, Marzenka85 lubią tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Mała S wrote:Ewuszek z tego co słyszałem w rejestracji to pierwsze dni września
To nie dobrze bo w tym czasie będę się przygotowywała do transferu ☹️2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Ewuszek kurczę zadzwoń jutro i się upewnij jak czekałem na swoją kolej Panie z recepcji pytaly się lekarza czy da już grafik na wrzesień bo pacjentki dzwonię i chciały by się już umawiać i lekarz powiedział coś o urlopie w pierwszym tyg ...Nie chciałem Cię zmartwić proszę zadzwoń i się zapytaj 💪🙆♀️Gameta Gdynia czerwiec 2020
1 IUI 1 sierpień 2020 / nieudana
2 IUI 28 sierpień 2020 / nieudana
3 IUI 1 grudzień 2021 / nieudana
odstawienie leków - odpuściłam ;-( -
Sywi wrote:A ile czasu mniej więcej czeka się na wizytę do doktora Ś?
Sywi wysłałam Ci zaproszenie... Chciałabym przesłać Ci wiadomość jeśli pozwoliszWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2020, 23:54
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy