Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
bezsilna wrote:Hej,
Jutro ma dzwonić do mnie genetyk omówić PPA.
czy oni wyślą mi ten wynik poczta lub na maila?? Czy nie dostanę żadnego papieru? Trochę się stresuje 😞[/QUOTE
A mówili Ci od poczatku, że będą dzwonić? Jeżeli tak to nie ma co się stresować -
Mucha88 wrote:bezsilna wrote:Hej,
Jutro ma dzwonić do mnie genetyk omówić PPA.
czy oni wyślą mi ten wynik poczta lub na maila?? Czy nie dostanę żadnego papieru? Trochę się stresuje 😞[/QUOTE
A mówili Ci od poczatku, że będą dzwonić? Jeżeli tak to nie ma co się stresować
Tak, że będzie jutro się kontaktować ok 12. Tylko kwestia czy dokument pod to dostanę? A stres spowodowany czy wyniki będą poprawne 🥺🤯
Mam nadzieję , że będzie dobrze. W piątek wizyta u prowadzącego. Chce już zobaczyc dzidzie 🥰WalkaTrwa, Marysiaaa, Mucha88, Fragola_95 lubią tę wiadomość
-
Bezsilna, same wyniki krwi możesz sobie sprawdzić na stronie brussa i ewentualnie wpisać sama w kalkulator https://fetalmedicine.org/research/assess/trisomiesStarania od 05.2015
Niepłodność idiopatyczna, niskie amh, 3 x clo, 2 x IUI
1 ICSI lipiec 2018 - syn ♥️
30.01.2020 - FET ☹️
2 ICSI lipiec 2020 - córka❤️
-
Wracam do domu bez ...Sama 😔 czy smutna? trochę !IUI odwolana ( zbyt duży niepewny pecherzyk jak na ten dzień cyklu LH i Estradiol też coś tam 🙈) tak coś czułam że to nie ten cykl, jeżeli kolejny się nie uda podchodzimy do IVFGameta Gdynia czerwiec 2020
1 IUI 1 sierpień 2020 / nieudana
2 IUI 28 sierpień 2020 / nieudana
3 IUI 1 grudzień 2021 / nieudana
odstawienie leków - odpuściłam ;-( -
nick nieaktualny
-
bezsilna wrote:A jak to zrobić jak nie mam tam konta to idzie zobaczyć?
bezsilna lubi tę wiadomość
Starania od 05.2015
30.01.2020 - FET ☹️
-
Justka, przykro mi 😒
Mala S, a to pech ☹️ ale skoro nie było szans na powodzenie, to nie ma co próbować. Mam nadzieję, że w kolejnym cyklu się uda ✊Starania od 05.2015
30.01.2020 - FET ☹️
-
Ewcia13, priv☺️wysłałam zaproszenie.
Różaa, dziękuję❤️
Mała S, najważniejsze, że jest plan. Przykro mi, że nie idzie po Twojej myśli 😔
Justyna87, jak tam sytuacja?🍀
Jaksa, gdzie oglądałaś wózki jeśli mogę zapytać? Cieszę się, że Chłopaki zdrowo rosną❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2021, 22:44
Jaksa, Lenonki lubią tę wiadomość
Synek-2021💙💙💙
-
Justa, Ewcia13, MałaS, przykro mi, że tak się u Was sprawy mają😔😔😔 dużo siły dla Was💪
Magnolia90, wózki oglądałam w gdańskim Mama i Ja, przy Grunwaldzkiej, tam chyba mają największy wybór.
PS gratuluję pięknych wyników krzywej, ja za tydzień dostanę zlecenie na to cudowne badanie🤪🤤Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2021, 19:32
Magnolia90 lubi tę wiadomość
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Magnolia termin mam na 5 marca , ale mam nadzieję urodzić w lutym , albo chociaż nie przenosić 🤷😊
Dziękuję czuje się w miarę dobrze , zorganizowałam sobię opiekę nad Wojtkiem , 2 tygodnie była moja mama , teraz 2 tygodnie moja teściowa a później znowu mama . Także czuję się tak pewniej w domu , że jak coś się zadzieje z ciśnieniem lub ciąża to pojedziemy szybko do szpitala. No i mam dużą pomoc przy Wojtku , bo ledwo co sama ubieram buty a co dopiero Wojtusiowi😁
Narazie ciśnienie mam w normie , tylko puls wysoki, ale taki urok.
Gratuluję studniówki 🥰Magnolia90, cyqada, Jaksa, AgZa, Sywi, Fragola_95, Marysiaaa, Lenonki, DarlAa, Tinka1, Kosmamitka lubią tę wiadomość
-
Magnolia to może jakieś zdjęcie z okazji 100dniowki? 🤭 My tu bardzo lubimy czerpać fluidy z naszych pięknych ciężarnych 😊
Ann super, że masz taką pomoc 😊 Życzę spokojnej ostatniej prostej, bez niespodzianek i sprawnego porodu w wymarzonym terminie 😘 Pokoik już na wykończeniu?
Kosmamitka mignełaś mi, co u Was? Jak Florek? 🙂
Justa, Ewcia13, MałaS bardzo mi przykro z powodu smutnych wieści u Was i niepowodzeń 😔 Czasami tak jest, że nastawiamy się na dany plan, a życie ma dla nas inny, rozumiem to doskonale. Dopiero układałam sobie w głowie możliwe scenariusze, a wczoraj zupełnie się zmieniły. Wierzę, że to co najlepsze jeszcze przed Wami! 🍀AnnMari, Magnolia90 lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Dziewczyny, czytałam, że bardzo niewskazana przy migrenie jest też ...czekolada 😬 na mnie też mięta źle działała.. No i jak wyżej ktoś już napisał, dużo pić wody.
Mucha88 lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Magnolia Wojtka przenosiłam 5 dni , pomijając to czekanie , które było strasznie irytujące to nie było zdrowe dla niego , łożysko było stare, przez co niewydolne , brzuszek miał ledwo na 8 centylu , oczywiście łożysko nie urodziło sie w całości , musiałam mieć łyżeczkowanie po porodzie , wody były zielone przez co Wojtek miał infekcje i po porodzie leżeliśmy tydzień z antybiotykiem w szpitalu. Ale słyszałam że drugie ciążę rzadko są przenoszone więc żyje sobie z taką nadzieja
Magnolia też chętnie zobaczę Twój brzuszek 🥰
Niezapomninajka dziękuję 😘 no ściany już są , zostały podłogi i składanie mebli. U nas zawsze tak się wlecze ten remont ...
Mała S. Współczuję też mieliśmy odwołana iui z innych powodów , ale rozczarowanie było na tyle duże że już nie chcieliśmy kolejnej iui tylko invitro od razu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2021, 20:34
Niezapominajka 🍀, Magnolia90 lubią tę wiadomość
-
Hej, hej u nas wszystko w porządku, mała rośnie, waży już 443g😁 wszystko na swoim miejscu także odetchnęłam z ulgą dziękuję za kciuki.
Mam pytanie czy lekarz przyjmujący prywatnie może wypisać leki darmowe np. Heparyne?AgZa, cyqada, Jaksa, Magnolia90, Zola89, Aśka32, Sywi, Fragola_95, Marysiaaa, Kasia2602, Niezapominajka 🍀, Lenonki, DarlAa, Tinka1, tupciu, Kosmamitka lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
Ciąża bliźniacza- strata maj 2017
Ciąża cud przed in vitro- strata luty 2020
-
Justyna, gratulacje! Super, że mała tak pięknie rośnie i że wszystko w porządku. Lekarz prywatny jak najbardziej powinien móc Ci przepisać heparyne i inne darmowe leki, choć niektórzy mogą marudzić. No mój z luxmedu wysłał mnie najpierw do hematologa, żeby mieć podkładkę że faktycznie potrzebuję heparyny, bo bał się kontroli. A i tak biorę recepty z Gamety 🤷🏼♀️ No i moja lekarka z Gamety z jakiegoś powodu nie potrafi wystawić recepty darmowej z kodem ciążowym, bo niby jej się nie wyświetla w ogóle kod C w programie do wystawiania recept. Może musi zaktualizować oprogramowanie, nie wiem. Ale że neoparin na ryczałt kosztuje coś koło 4 zł, to odpuściłam i kupuję normalnie 😉
Ann, super, że dobrze się czujesz i że masz taką pomoc 👍 ja właśnie obmyślam scenariusze i planuję jak ogarnąć ten czas kiedy będę musiała pojechać do szpitala 🙂
Magnolia, gratulacje 100dniowki u dołączam się do prośby o zdjęcie 😁AnnMari, Magnolia90, Justyna87 lubią tę wiadomość
Starania od 05.2015
30.01.2020 - FET ☹️
-
Dziękuję dziewczyny, postaram się jutro coś wrzucić ☺️
AnnMari, współczuję przeżyć z poprzednim porodem. Trzymam kciuki, żeby tym razem było inaczej, po Twojej myśli 🍀
Justyna87, gratuluję zdrowej Córeczki🥳🎉🎊 Teraz już z górki 😁Justyna87 lubi tę wiadomość
Synek-2021💙💙💙