Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna super, bardzo sie cieszę, że wszystko u Was dobrze😊🤗
Ja mam połówkowe za 2 tygodnie, także zobaczymy czy Nasze księżniczki będą miały podobną wagę😊Justyna87 lubi tę wiadomość
-
Cyqada, dzięki za odpowiedź. Ja to nie wiem czy teraz mi nie wypisał 100% a jak patrzę że kosztuje ponad stówkę to myślę że to nie hallo jak jest za darmo w ciąży. Jutro się przejdę do apteki i sie dowiem po ile to 😅 i najwyżej zmolestuje lekarza rodzinnnegoHashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
Ciąża bliźniacza- strata maj 2017
Ciąża cud przed in vitro- strata luty 2020
-
Justyna a nie masz konta na ikp lub pue? Tam są wszystkie skierowania, recepty, zwolnienia- mogłabyś sobie podejrzeć i wiedzieć na czym stoisz
-
Kuczka wrote:Justyna a nie masz konta na ikp lub pue? Tam są wszystkie skierowania, recepty, zwolnienia- mogłabyś sobie podejrzeć i wiedzieć na czym stoiszHashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
-
Justyna87, Twoja córeczka rośnie jak na drożdżach, cudownie, że wszystko u niej dobrze🥰 pewnie już szyjesz dla niej jakieś cudeńka (świetne są Twoje dzieła🤩)
Cyqada, bardzo się cieszę, że u Basieńki wszystko ok🤗 i kciuki żeby poziom wód się unormował✊
Ewuszek, endo piękne, zaszalej w weekend🍸bo przez kolejne dłuuugie miesiące będzie posucha😉🍀✊
Niezapominajko, masz dobry kontakt z dr Ś, to może odważysz się mu sprzedać, przy kolejnej wizycie, nową metodę stymulacji z prosecco🤣😉 nieustanne kciuki✊
Fragola_95, chyba trzeba zadzwonić do embriologów, albo do rejestracji i zostawić prośbę o kontakt. Do mnie zadzwoniła embriolog dopiero w ostatniej dobie hodowli, jak już było wiadomo ile mamy ich dokładnie, ale to było w 2019...może od tego czasu coś się zmieniło. Oby w tej chwili Waszs zarodki się pięknie rozwijały✊✊
AnnMari, cudownie, że mogłaś sobie tak zorganizować pomoc na ostatniej prostej😃 pokoik na pewno wyjdzie pięknie🙂
Też miałam przeprowadzić córcię do jej pokoiku, ale jakoś straciłam zapał🙃 chciałam go jeszcze jakoś upiększyć, ale jestem ostatnio tak "rozmemłana" i pomysłów brak🤷♀️
Wczoraj to nawet nie dałam rady ogarnąć wszystkich postów na forum, stąd dzisiaj staram się odnieść do nich choć trochę😁
Magnolia90, w takim razie czekam do jutra😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2021, 22:26
Niezapominajka 🍀, Justyna87, cyqada, Fragola_95, Ewuszek lubią tę wiadomość
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Justyna, musi być pole odpłatność. Jeśli tam jest R to ryczałt. Myślę, że na 100% Ci nie wystawił, bo to bez sensu by było.Starania od 05.2015
Niepłodność idiopatyczna, niskie amh, 3 x clo, 2 x IUI
1 ICSI lipiec 2018 - syn ♥️
30.01.2020 - FET ☹️
2 ICSI lipiec 2020 - córka❤️
-
Jaksa u nas białe ściany , białe meble , i też brak dalej koloru zasłonek, dodatków czy dywanu 😁 chcieliśmy jakiś uniwersalny żeby był dla dziewczynki i chłopca , ale jedynie miętowy mam się podobał, ale miętowy mamy w sypialni więc odpada. Ja wogole nie mam zmysłu dekoratorskiego podobają mi się połączenie biel , beże brązy i naturalne drewno , ale zupełnie nie wiem jak to ugryźć.
Jaksa lubi tę wiadomość
-
cyqada wrote:Justyna, musi być pole odpłatność. Jeśli tam jest R to ryczałt. Myślę, że na 100% Ci nie wystawił, bo to bez sensu by było.
Wrzucam zdjęcie bo naprawdę nic nie ma
https://zapodaj.net/236240f33348d.jpg.html
Jaksa, dziękuję😍 jakoś tak ciężko mi się zabrać za szycie. Kilka lat temu gromadziłam materiały z których zamierzałam poszyc to i owo jak już będzie okazja. Muszę zrobić przegląd materiałów bo jest pełno cudownych których jeszcze nie mam🤣 a z drugiej strony to w sklepach jest tyle rzeczy że tylko kupować a nie tam szyć. Ale zrobione swoimi rękami to inna satysfakcjaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2021, 22:16
Hashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
-
Justyna ogromne gratulacje, wszystkiego dobrego dla Was, niech Mała dalej tak pięknie rośnie 😊🍀
Jaksa jeszcze nie mam w sobie tyle odwagi, ale zapowiada się, że będę wizytować jeszcze przez długie miesiące także kto wie 🤭😂 Małymi kroczkami 🤣🥂
Magnolia w takim razie czekamy 🤗Justyna87 lubi tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Niezapominajko, a pewnie, że będziesz częstym gościem u Ś. W końcu ciąże nasz doktorek też prowadzi😁🍀 zwłaszcza, że Gameta wróciła do normalnych godzin pracy-pewnie już nie będą tak masowo odsyłać pacjentek🤰
AnnMari, ja od zawsze kocham granat, błękity... Wszystkie odcienie niebieskiego...zresztą ten kolor przewija się w dodatkach, w całym moim domu... Poza pokoikiem córki... Pod presją rodziny postawiłam na różowy i teraz żałuję😅 bo nie daje rady tego dokończyć... Musiałabym się pozbyć wszystkiego co różowe i zacząć od początku🤪Niezapominajka 🍀, AnnMari lubią tę wiadomość
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Justyna, niestety wygląda na to, że dr źle wystawił receptę. Nawet nie wiem, czy taką zrealizują w aptece, a jeśli zrealizują to jako pelnoplatną. A nie masz możliwości zadzwonić do dr i poprosić o poprawienie recepty? Skąd jesteś? Jakbyś w międzyczasie potrzebowała pilnie zastrzyków to mam zapas Neoparinu 0,4 🙂Starania od 05.2015
Niepłodność idiopatyczna, niskie amh, 3 x clo, 2 x IUI
1 ICSI lipiec 2018 - syn ♥️
30.01.2020 - FET ☹️
2 ICSI lipiec 2020 - córka❤️
-
cyqada wrote:Justyna, niestety wygląda na to, że dr źle wystawił receptę. Nawet nie wiem, czy taką zrealizują w aptece, a jeśli zrealizują to jako pelnoplatną. A nie masz możliwości zadzwonić do dr i poprosić o poprawienie recepty? Skąd jesteś? Jakbyś w międzyczasie potrzebowała pilnie zastrzyków to mam zapas Neoparinu 0,4 🙂
Tak też myślałam 🤦♀️ biorę 0.6. Ale dziękuję za pomoc. Coś wykombinuje mam jeszcze skromny zapasik mojego ulubionego lekuHashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
-
Tajka wrote:Mamuśki prowadzące ciążę w Gamecie, jak jest tam z ktg ? Zastanawiam się czy nie zapisać się gdzieś jeszcze do drugiego lekarza , do przychodni na NFZ, żeby tam chodzić, jak będzie konieczność robienia ktg często...
WalkaTrwa, Tajka lubią tę wiadomość
I ciąża naturalna - Maja 05/2015
od 12/2017 - starania o 2 dziecko
03/2019 - Gameta Gdynia
04/2019 - jajowody drożne
05/2019 - AMH 0,713 ;(
05-07/2019 - Stymulacje Aromkiem
08-10/2019 4x IUI - nieudane
01/2020 IVF długi protokól; punkcja ( 11 kumulusów, 7 MII, 6 zapłodnionych, 0 zarodków )
02/2020 - AMH 0,456
03/2020 - cud II kreski! 13dpo bhcg 141 mIU/ml; 15dpo bhcg 304 mIU/ml; 18dpo 1279 mIU/ml; 24dpo 11630 mIU/ml; 🥰
30/03 jest
21/11/2020 Dorotka jest z nami -
Justyna, ja mam niecałe opakowanie neoparin 0,6. Jakbyś potrzebowała to daj znać jeszcze raz gratuluję córeczki, niech dalej pięknie rośnie 😍
-
Margot wrote:Taka do mnie ud 37 tygodnia ciąży przychodziła robić mi ktg moja położna z przychodni. Każdej ciężarnej już id 34 tygodnia chyba przysługuje opieka położnej tylko nie każda ma ktg. Moja miała i za, darmo do samego porodu miałam we własnym domu ktg.
12.2015 synek (3990g, 58cm); 11.2017 córcia (3795g, 59cm); 11.2021 synek (4690g, 62cm)
2012 rozpoczęcie starań
styczeń, luty, marzec, wrzesień 2014 – I, II, III, IV IUI – nieudane
marzec 2015 – ruszamy z invitro (zarodek B8)
kwiecien 2015 – jestem w ciąży )))))))))))))))))))
Wrzesień 2016 – zaczynamy starania o drugiego brzdąca → criotransfer ❄️zarodka 4BC – niestety nieudany
luty 2017 invitro nr 2 transfer zarodka 4AA – udany :
czekają na nas jeszcze dwa zarodki klasy 3AA ❄️❄️
20 luty 2021 criotransfer
6dpt 25.74 10dpt 215.37 17dpt 3078 -
Przeszłam się do apteki. Za darmo nie było, ale zapłaciłam niecałe 10zl za trzy opakowania więc jest dobrze
Zapomnialam się wczoraj Was zapytać. Podczas badań wyszło że łożysko mam nisko, blisko szyjki ale na tylnej ścianie. Dr M. kazała się tym nie przejmować co czynię ale jednocześnie podpytuje czy któraś z Was tak miała.
A drugie pytanko muszę zrobić dla dr Su badania. AntyXa to wiem że po heparyne 4godzinki. Ale czy białko S, homocysteine i dimery tez? Czy to na czczo? W zaleceniach mam że niby tylko Antycyqada, Lenonki lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
-
Ja już po badaniach czekam na wizytę na godz 16 wchodzę z narzeczonym ✊😘
bezsilna, Fragola_95, cyqada, AgZa, Jaksa, Marysiaaa lubią tę wiadomość
Luty 2021
Mamy ❄️ ❄️❄️blastki 2021🙂
22.03 Transfer blastki 4.1.1
10.05 beta 41tys 10tc serce przestało bić 💔👼
Zostały ❄️❄️ 4.1.1 , 3.2.2
Mutacja Hetero MTHFR_677C
PAI-1_4G
Transfer 17.09 4.1.1 blastka 😰
Zostala ostatnia 3.2.2
Transfer 18.11 - blastka 3.2.2 +Embryoglue
Ostatnia zostań z nami🙏❤️
5dpt ⏸️
5dpt beta 5.45, 8dpt 93.13 , 11dpt 425.76 🙏
20dpt 8.12 wizyta 🙏
Beta 20dpt 22137,00 ❤️
Jest pęcherzyk ciążowy i zarodek❤️
22.12 wizyta USG jest maleństwo i serduszko ❤️😍
16.08.2022 nasz Cud Lenka ❤️ 3815gram❤️ -
Ja już po rozmowie z genetykiem. Całe szczęście wszystko w porządku. Ryzyko chorób bardzo niskie.
Teraz ma się kontaktować że mną położna ustalić połówkowe. Mam jej zapytać czy dostanę jakiś dokument z tego PPa ale z tego co mówił wywnioskowałam, że chyba tylko i wyłącznie osobiście trzeba to odebrać.
Kamień spadł z serca, że z dzidzia dobrze 😊
Jutro wizyta kontrolna 🥰Patka70, Justyna87, Fragola_95, cyqada, Aśka32, Sywi, Mucha88, AgZa, Jaksa, Marysiaaa, Tinka1, Izula, tupciu, Tajka, Kosmamitka, Magnolia90, DarlAa, Lenonki lubią tę wiadomość