X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Gameta Gdynia

Oceń ten wątek:
  • MaDi Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamiii wrote:
    W którym dniu po transferze miałyście pierwszą wizytę? Czy oprócz 10 dnia po transferze lekarz karze powtarzać betę? Czy wiecie może czy doktor S jest teraz na urlopie? 🫣😂

Możliwe, że dr S ma urlop, bo we wtorek pani w recepcji była zdziwiona, że mam od dra skierowanie na progesteron i mówiła, że dr nie ma żadnych wizyt (ja tylko miałam smsem podać wynik). Także chyba był 11.11, a teraz może wolne.

U mnie dziś gorszy dzień i trochę się czuję jak przed @... 😐

Starania od 2020
    Diagnoza: wodniak jajowodu

Gameta Gdynia od 2024
    08.2024-> laparoskopia,
    obustronne usunięcie jajowodów 😢

10.2024 -> IVF
    26.10: Stymulacja: gonal, mensinorm,
    orgalutran
    6.11-> Punkcja, 4 🥚
    11.11 🇵🇱 -> Transfer ET 🍀 4.1.1

❄️ 4.1.2
  • Chomik_mandżurski Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczere gratulacje Dziewczyny, trzymam kciuki za rozwój sytuacji kazdej z Was 😊
    MaDi, może to dobry znak? Ja po udanym transferze czulam sie właśnie jak przed miesiączką. Jeśli jesteś na progu i estro to i tak @ nie przyjdzie bez odstawienia leków, więc skąd by to bylo 🥰? Trzymam kciuki!

♀️ 88 wszystko ok, AMH 1.27, jajowody drożne
    ♂️ 87 niedoczynność tarczycy, żylaki powrózka 3st, morfologia 2%
    Kariotypy ok

Starania od 2021
    05.23 Invicta Gdynia
    08.23 - zmiana na Gamete
    09.23 - 11.23 - 3 x IUI 👎
    12.23 - start pierwszej procedury IVF, długi protokół
    01.24 - punkcja 9 oocytów -> 1 ❄️ 4.1.2
    02.24 - FET beta 0

07.24 start drugiej procedury IVF, krótki protokół
    19.07 - punkcja, przedwczesna owulacja, z 20 pęcherzykow 7 oocytow -> 1 ❄️ 4.2.3
    13.08 FET 7tc 💔
‹‹ 3882 3883 3884 3885 3886
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ