Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hałasianka wrote:dziewczynki.....beta 51,7
)) chyba sie zagniezdził dzidziś co?
))))
Gratuluje ❤️ Kolejne serduszko z namiHałasianka lubi tę wiadomość
-
Hałasianka wrote:czuje się jak na niezłym haju:D nie mogę uwierzyć jeszcze
Domyślam sięa jak emek? Nosi Cię już na rekach?
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Aśka32 wrote:Oooooo dzizas Hałasianka
a nie mówiłam, że to jest zajebisty tydzień?? juuuuhuuuuuu
no i ten..sterydzik:DLAURA -
bazylkove wrote:Domyślam się
a jak emek? Nosi Cię już na rekach?
?? haha
dumny:D
nie jest zbyt wylewny..tak juz ma ale mnei dzis tak mocno przytulił, powiedział że mnei kocha itd a ja płakałam mu w ramieAśka32, bazylkove lubią tę wiadomość
LAURA -
Super Hałasianka, jest rewelacyjnie
Dużo przeszłaś i widzisz, teraz zdrowo rośnijcie
Hałasianka lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
w ogóle laski....to takie dziwne w dzisiejszych czasach ale tak jest...
mam taka dygresję....
nei znamy się,,,,nie widzimy się....ale jesteście czasami jak "rodzina"tak się po babsku tu wspieramy i szczerze sobie pomagamy.TO NIESAMOWITE
i nikt mi nie powie , że to bzdurne pisanie w necie bo to daje ogromne wsparcie
kinga27.30, Lenonki, Aśka32, Stokrotkaaaa, Asia87, bazylkove, mokka lubią tę wiadomość
LAURA -
Justyyna... hmmm - nie śpiesz się tak z tym odstępowaniem
Zobacz jaki zajebisty tydzień
Hałasianka lubi tę wiadomość
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
Justyna87 wrote:W sumie to ja powinnam jutro testować. Ale pewnie odstąpię miejsce komuś innemu...
od dzis monogamia nie wchodzi w grę przerzucamy się na bigamię haha
hmm..chyba zle to brzmi ale wiadomo o co chodzi:DAśka32 lubi tę wiadomość
LAURA -
Hałasianka wrote:w ogóle laski....to takie dziwne w dzisiejszych czasach ale tak jest...
mam taka dygresję....
nei znamy się,,,,nie widzimy się....ale jesteście czasami jak "rodzina"tak się po babsku tu wspieramy i szczerze sobie pomagamy.TO NIESAMOWITE
i nikt mi nie powie , że to bzdurne pisanie w necie bo to daje ogromne wsparcie
No słuchaj... kto nas nie zrozumie lepiej jak my same? Każda z nas przechodzi tutaj MEGA wyboistą drogę.
Czasami potrzeba pocieszenia, a czasami kopa z tyłek
2014.06. - start
kinga27.30 wrote:No słuchaj... kto nas nie zrozumie lepiej jak my same? Każda z nas przechodzi tutaj MEGA wyboistą drogę.
Czasami potrzeba pocieszenia, a czasami kopa z tyłekwiemy kiedy pocieszyc a kiedy powiedziec prawdę w oczy chocby naprawdę bolesną bo nie chodzi o to zeby gadac dla samego gadania jak wiele osób dodokoła nas prawdaa?
kazda z nas ma dosyc takiego gadania
kinga27.30, bazylkove lubią tę wiadomość
LAURA -
Lenonki wrote:Przyłączam się do pytanie, ale kieruję je do wszystkich
Zawartość składników w dwóch kapsułkach (zalecana dzienna porcja): kwas Omega-3 (DHA) – 600mg, kwas Omega-3 (EPA) – 40mg, żelazo (Ferronyl®) – 26mg (186% RWS), witamina D3 – 0,05mg (2000IU; 1000% RWS), kwas foliowy (Quatrefolic®) – 0,4mg (200% RWS), jod – 0,2mg (133% RWS), magnez – 60mg (16% RWS).
RWS – referencyjna wartość spożycia.
Chyba ok, nie?
Od 2 trymestru dorzucam sobie więcej DHA - teraz mam prenatal DHA -
KoniczynkaNaSzczęście wrote:dodatkowo sa poskręcane...jajowody..
tylko ivf...
bede zebrać...PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
nick nieaktualny
-
Halasianka!!! Łałałiła!!! Ekstra!! Betka zajebista
Justyna trochę wiary!!!
Lenonki, ja brałam w ciąży prental Duo,.bo tam były witaminy metylowane z grupy B.
Koniczynka, dlaczego się boisz?Hałasianka lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualny
-
KoniczynkaNaSzczęście wrote:Boje sie ze sie bardziej rozkleje...zdołuje...on jest bardzo rzeczowy i konkretny i czuje ze po tym popadne juz tylko w depresje.LAURA
-
nick nieaktualny
-
lena7 wrote:Halasianka!!! Łałałiła!!! Ekstra!! Betka zajebista
Justyna trochę wiary!!!
Lenonki, ja brałam w ciąży prental Duo,.bo tam były witaminy metylowane z grupy B.
Koniczynka, dlaczego się boisz?
moja Weronika jest z 25.02.2008prawie w punkt i dekada hahaa
lena7 lubi tę wiadomość
LAURA