Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnMariiii ????
StonkaGRATULACJE
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualnyGratuluje stonka!
Ciasteczko, jest taka fajna żyrafa fisher price z delikatnymi melodyjkami, szumami. Super rzecz! Jak znajdę to wkleję link. My to na prezent dostaliśmy i polecam każdemu.
A szumisia nie polecam. Stanowczo za cichy.
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/342543/?gclid=Cj0KCQjwi8fdBRCVARIsAEkDvnL8GWFpUUnM6pXcTDil08ZJGvrzdA2ESH_qAFmTzgEhl7WP_FdNsecaAsN_EALw_wcBWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 16:34
Ciasteczko77 lubi tę wiadomość
-
Czekamy czekamy!!Starania od 09.20156cykli clo/letrozol 😕, 2 IUI 😕
I ICSI : długi protokół start 30.09.18, XI 2018 punkcja
3 ☃️ blastki - 1 z nami, ❄️❄️
10.01.19 - FET - HCG 9dpt - 279mIu/ml; 11dpt - 779mIu/ml, 18dpt-11966,5; 25dpt - ❤️-synuś 🤰👶(09.2019)
Od 10.2020 - 3x FET 😕😕😕
06.2021 -II stymulacja- długi protokół, punkcja lipiec 2021, ❄️❄️❄️❄️
09.2021 - FET - Bhcg 10dpt - 365,6 🙏
Bhcg 12dpt - 924,1 🙏
Bhcg 17dpt - 4150 🙏
BCG 19dpt - 2171 💔
09.12.2021 - FET nr 5. 😕
12.01.2022 FET nr 6 HCG
- 10dpt 454.8, 22 dpt - Bhcg 10840, mamy ❤️
16 tydz. ciąży 💔 👼(megacystis u płodu)
02.2023 - FET ostatniego ❄️ - 13dpt HCG 308, 15dpt 450, 17dpt 530 , 19dpt 680, 21dpt 200💔
05.2023 zmiana kliniki
06.2023 III ICSI ❄️❄️❄️❄️
ET - 😓
Lipiec 23' - FET 😓
Sierpień 23 FET 👶córka -
Dziewczyny odgłosy „brzuszne” tez dobrze działają, położna mi mówiła, ze można te dźwięki znaleźć na yt, coś co przypomniana przelewanie, szumy...
Czara spróbuj zapodać Franusiowi -
Jestem po wizycie. Dziedzic wazy 1658, jest oczywscie większy, ale nie mam się przejmować, ładnie sobie rośnie. Szyjka ponad 4 cm.
Jeżu słodki...w razie krawawnia najbliższy szpital....Dzidzia może nawet umrzeć. Najbliższy szpital ....puck.......
Doktor mi to dziś kilka razy powtórzył, Kuzwa boje się tego puckaCiasteczko77 lubi tę wiadomość
-
Ojaa nie bylo mnie 1 dzien i tyle się dzieje
Lenonki - Ś kazał odstawić Luteine w 11 tygodniu. Pobrałam jeszcze aż z 10 tygodni, bo w międzyczasie pojawił się krwiak (14 tydzień)...
Anovi, to, co piszesz o swojej przygodzie ze szpitalem i dr Ś to tak, jakby była to nasza historia pół roku temu. Z tym monitoringiem też... No cóż, też mam wrażenie że dr nie lubi lekarzy.
AnnMari, czekamy!
Lunitari, Szymkowi chyba za dobrze w brzuchu
Stonka, mega gratulacje! Przypomnij, u kogo się leczyłaś?
Gameta Gdynia od 2016 r. -
Czara, pamietasz kiedy Franio miał pierwszy skok?
Moja ma 3 tygodnie i od kilku dni jest jakieś wariactwo. Nie wyrabiam. Przy cycku mega niespokojna, najpierw ładnie ssie, potem niby śpi... Próba odłożenia to wrzask i domaganie się cycka. Ale nie, żeby jeść, tylko potrzymać w buzi i tak tylko zasnąć.
Nie mogę nigdzie wyjść, umyć się, nic... Od razu wyczuwa, budzi się i krzyczy.
Najada sie na pewno, przybiera super...
Troche chyba wcześnie na skok? No i ona urodzona wcześniej...
nick nieaktualnyCzara wrote:Gratuluje stonka!
Ciasteczko, jest taka fajna żyrafa fisher price z delikatnymi melodyjkami, szumami. Super rzecz! Jak znajdę to wkleję link. My to na prezent dostaliśmy i polecam każdemu.
A szumisia nie polecam. Stanowczo za cichy.
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/342543/?gclid=Cj0KCQjwi8fdBRCVARIsAEkDvnL8GWFpUUnM6pXcTDil08ZJGvrzdA2ESH_qAFmTzgEhl7WP_FdNsecaAsN_EALw_wcBczyli sprawdza się?
a szumisia- nawet nie wiem co totzn tu czasem widuje tą nazwę
Edit - zobaczyłam co to szumiś - drogie tooooo.. czy serio warto to kupić !?ktoś używa ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 18:27
-
nick nieaktualnyEszkilu, pamietam ze w 3 tygodniu mały chciał bym cały czas przy piersi. Nie mogłam nawet do toalety wyjść. Koleżanka mi wtedy powiedziała ze to kryzys laktacyjny i ilości mleka dopasowuje się do dziecka.trwalo to z 3 dni. On ogólnie bardzo dużo siedział przy piersi, ale wtedy to non stop
Taki prawdziwy szał to mam teraz (dzisiejszy dzien super, ale nie chce zachwalać póki nie zasnął bo jeszxze może być powtórka z rozrywki). I jeśli to skok, to pierwszy zauważalny. Bo jak wcześniej lubił być przy piersi, tak ostatnie dni dosłownie strzelał z niej jak z procy. Zasysał, ciągnął głowę do tylu i puszczał.
Ciasteczko, ja mam szumisia i nie używam. W ogóle nie działa u nas. Ma wieczór włączam mu melodie z tej żyrafki. A do uspokajania odkurzacz albo aplikacja odkurzacz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 18:29
-
A nie mówiłam ze poniedziałek szczęśliwy
Stonka gratulacje!!!
AnnMarii czekam na wynik
U mnie jakieś jasne plamienia @ powinnam liczyć od jutra prawda?7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Czara zgadza się! Były 2 dni, że miałam mniej mleka - wisiała pół dnia na cycku, nie lecialo za bardzo - był wqrw, wrzask, otwieranie buzi, ssanie palców... Dzis już mleka dużo, ale z kolei bardzo dużo wymaga uwagi. Wystarczy, że się oddale...
Mokka hahaha jakoś rozbawiła mnie ta wizja odgłosów z brzucha mamy
aż z ciekawości zaczęłam to szukać na yt, ale znalazłam tylko taki szum z biciem serca. Na serio tak im cały czas tam wieje?
Czara, właśnie mi uświadomiłaś, ze faktycznie lepiej puścić biały szum z telefonu czy lapka i jeśli będzie sie sprawdzał to wtedy ewentualnie kupić szumisia.
AnnMari wykończysz nas ta niepewnościąPCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
nick nieaktualnyLenonki wrote:Mokka hahaha jakoś rozbawiła mnie ta wizja odgłosów z brzucha mamy
aż z ciekawości zaczęłam to szukać na yt, ale znalazłam tylko taki szum z biciem serca. Na serio tak im cały czas tam wieje?
Czara, właśnie mi uświadomiłaś, ze faktycznie lepiej puścić biały szum z telefonu czy lapka i jeśli będzie sie sprawdzał to wtedy ewentualnie kupić szumisia.
AnnMari wykończysz nas ta niepewnościążyrafa jest fajna
plus YT
lub serio ?odkurzacz ????
-
Jeszcze to do mnie nie dotarło... wynik 9dpt 93,97 . Zrodek 3 dniowy.
Aśka32, Lunitari, HanaMontana, Pini, StaraczkaNika, Lenonki, kinga27.30, Zola89, Marysia90, lena7 lubią tę wiadomość
-
I już po wyniku krwi , zrobiłam test ciążowy i jest słabiutka druga kreska
Oficjalnie - jestem w ciąży!!!Malyprosiaczek, Eszkilu, Aśka32, Ciasteczko77, bazylkove, Marzenka85, StaraczkaNika, Lenonki, kinga27.30, Marysia90 lubią tę wiadomość