X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Gameta Gdynia

Oceń ten wątek:
  • Zola89 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylkove, czyli robicie miesiąc przerwy i wracacie do walki ze zdwojoną siła w grudniu? Odpoczywajcie, nabierajcie sił,a wszystko się ułoży!

atdc2n0aw7xo0u8z.png
    Starania od 11.2016r.
    PCOS, HSG - jajowody drożne
    07-12.2018 - clo/aromek+ovitrelle
    02.2019 - IUI - 8tc [*]
    07-09.2019 - 3x IUI - nieudane
    10.2019 - IVF krótki protokół
    04.12.2019 - FET blastki 4aa
    BetaHCG: 7dpt - 39,8 ; 9dpt - 82,6 ; 11dpt - 222,7 ; 13dpt - 599,3 ; 16dpt - 2240,1 ; ♥️+❄️❄️
  • Lenonki Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnMari cudne serduszko! Założę się, że to była Twoja pierwsza myśl po dzisiejszym przebudzeniu :) No i jest suwaczek!

Hana, miałam Ciebie nie męczyć, ale AnnMari już ma suwaczek :P Biorąc pod uwagę ilość ciąż, to na serio ciężko ogarnąć, która z Was jest na jakim etapie.

Aśka, Ty rozumiem, że suwaczek wstawiasz po kolejnej wizycie? ;) Trzeba pamiętać, że z tym znieczuleniem do porodu to też nie zawsze jest taka bajka, bo mojej koleżance najpierw położna powiedziała, że jest za wcześnie, a po godzinie było już za późno. Także dupa :/ Ale rozumiem, że daje to poczucie komfortu.

Ciasteczko, tak, idę do L. w środę na 16:00. Mam nadzieję, że korki mnie nie zabiją, bo na pewno będzie dramat na drogach, a muszę przejechać praktycznie całe Trójmiasto.

PCOS + IO
    05.2017 - początek starań
    08.2017 - puste jajo płodowe
    03.2019 👶
    03.2021 👶
  • Hałasianka Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ja pierdziele Halasianka jakie zakrecenie z ta Panorama. Sprawdzam na ich stronie, gdzie mozna zrobic w Gdyni. Wyskakuje mi clinica medica i jakis numer. Odzywa sie jakis dziadek, okazuje sie ginekolog. Ja mowie, ze dzwonię w sprawie Panorama test a on do mnie, ze nie wie co to :D łoł! Wytlumaczylam mu to on mowi aaaa juz wiem ale ja robie tylko Harmony...podziekowalam Panu z takim rozeznaniem to on wezmie mi wysle te probki do Honolulu ;)

Halasianka Ty to robiłaś w Medicover? W sea towers?
    Tam jest napisane, ze bez skierowanie od lekarza nie robia :( prawda to? Nasteona wizyta dopiero za 2 tygodnie a to juz bedzie za pozno :/ jeśli to prawda to jeszcze skierowanie musze kombinowac.

Strasznie jakies zakręcone te procedury wokol Panoramy i chyba slabe rozeznanie persomelu medycznego.... W clinica medica nie wiedziali o czym mowie a ich adres podany na stronie Panoramy...
    Haha :)
    Słuchaj ja robiłam w Medicover i za full pakiet zapłaciłam 2350 zł. CIASTECZKO pojechała to zrobić już bezpośrednio do laboratorium Synevo w Gdańsku ale tam zapłaciła za to samo 2500 zł więc drożej szkoda kasy. Co do medicover to ja się tyle najadla stresu bo nikt nic nie wie właśnie ze to szkoda gadać mkiedys to już pisałam. Generalnie zadzwoń na infolinię medicover w necie bo jest tylko jeden nr i tak. Tak się zgłasza konsultant więc mówisz OC chcesz kupić. On wprowadzil moje dane do syst i wysłał mi na maila jakoś link aktywacyjny więc kliknelam tylko, kupiłam i już. Teraz tak on twierdził że mogę to zrobić w sea Towers najbliżej. Żadnego skierowania nic bez jaj to pryw badanie za kupę kasy nic nie musisz mieć. Jak już zapłacisz to idziesz to zrobić albo w sea Towers albo medicover w Gdańsku w Olivia business centre. Ja spędziłam w sea Towers 2 h w poczekalni do lab a okazało się że nie mają tego pudełeczka do pobrania, zadzwonili do Gdańska i tam mieli to na miejscu. W zależności od tego gdzie chcesz to robić to poproś tego konsultanta u którego zamówisz i kupisz to w necie od razu żeby on zadzwonił w jedno i drugie miejsce i sprawdzil ci czy mają to do pobrania na miejscu. Niech to potwierdzi. Wtedy nast dnia rano albo tego samego jedziesz i pobierasz. Tam na miejscu wypełniasz formularze które są w tym pudełku do pobrania to ci daje pielęgniarka. Oni to wysyłają do Synevo lab w USA. Możesz zrobić to szybciej bezpośrednio jak Ciasteczko w Synevo no ale masz 150 zl drożej. Czekasz na wynik 14 dni kalendarzowych. Ja i Ciasteczko miałyśmy równi tak samo 14 dnia.

LAURA 3i49qps6eloijitj.png
  • Hałasianka Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HanaMontana wrote:
    Jak wy liczcie termin ciąży? Mi na różnych kalkulatorach wychodzi inny wynik, a na wydruku z usg mam też trzy różne terminy.
    Ja mam termin z ivf na 01.04 a na każdym usg wychodzi 25/28 marzec więc nie ma coś ie tak sztywno trzymać tego, kilka d i 5o nic tak mi lekarz powiedział.

HanaMontana lubi tę wiadomość

• Aśka32 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HanaMontana wrote:
    Jak wy liczcie termin ciąży? Mi na różnych kalkulatorach wychodzi inny wynik, a na wydruku z usg mam też trzy różne terminy.
    Mi też wychodzi różnie a Ś np. na wizycie przesunął mi początek ostatniego cyklu o 1 dzień do przodu bo stwierdził, że przy crio tak ma być? Także np. na himommy w dzień wizyty wychodził 5t6d a na usg mam 5t4d....
    Zamierzam zrobić panoramę w 11 tyg ciąży czyli np. 10t2d, tak żeby na prenatalne był wynik.
    Eszkilu Ty prenatalne, połówkowe itd. robiłaś też u A?
    Tak Zola to ten sam dr co przyjmował w przychodni studenckiej :)
    Ann, przepiękny suwaczek <3 mój będzie po serduszku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 10:27

17u9wn156sojx8bm.png
    qdkkx1hpxlesbore.png
    starania od 09.2016 Gameta Gdynia
    18.07.2018 - 2 ICSI
    FET 05.10.2018 5dniowca - beteczki: 8dpt - 121,7; 10dpt - 299,4 ; 20dpt - 9491 <3
    FET 21.10.2020 - 9dpt 119 😍
  • Aśka32 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze pytanie z serii: dosyć durne ;) czy w brusie w gamecie przyjmują siuśki do badania? przyznam, że nigdy nie robiłam wyników z moczu i tak nie do końca wiem jak mam się za to zabrać ;)

17u9wn156sojx8bm.png
    qdkkx1hpxlesbore.png
    starania od 09.2016 Gameta Gdynia
    18.07.2018 - 2 ICSI
    FET 05.10.2018 5dniowca - beteczki: 8dpt - 121,7; 10dpt - 299,4 ; 20dpt - 9491 <3
    FET 21.10.2020 - 9dpt 119 😍
  • Eszkilu Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aśka, nie robiłam u Niego - pewnie gdybym wiedziała, że robi te badania to bym nie chodziła nigdzie indziej :) Genrtyczne robiłam u dr M oraz prof Ś-F, połówkowe u dra G i dr M, III trymestr u prof Ś-F.

Aha, dr A pomylił się z waga urodzeniowa mojego dziecka jedynie o 20g - miała mieć 3330, a urodziła 3350. :)
    Dzień wcześniej łaskawy dr S w Gamci wymierzył na 2700 :)

Aśka, chetnie przyjmują!

Wczoraj był koszmarny dzień. Odwołali nam szczepienia, bo przecież nie mieliśmy ze sobą badań - fajnie, że o tym powiedzieli... Przejechaliśmy się do Redy na darmo. Zatem pobrałam Młodej krew w domu, płakałyśmy obie. Pół godziny szukałam żyłki, z której i tak nie chciało lecieć. Udało się szybko dowieźć probówki do Brussa.
    No i mamy ciąg dalszy szarpaniny przy cycku i marudzenia. Pora karmienia to dla nas koszmar :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 10:41

Aśka32 lubi tę wiadomość

ojxerl68k5xeefy1.png

ckailqxw1u8iufef.png

Gameta Gdynia od 2016 r.
  • 4me Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hałasianka wrote:
    Haha :)
    Słuchaj ja robiłam w Medicover i za full pakiet zapłaciłam 2350 zł. CIASTECZKO pojechała to zrobić już bezpośrednio do laboratorium Synevo w Gdańsku ale tam zapłaciła za to samo 2500 zł więc drożej szkoda kasy. Co do medicover to ja się tyle najadla stresu bo nikt nic nie wie właśnie ze to szkoda gadać mkiedys to już pisałam. Generalnie zadzwoń na infolinię medicover w necie bo jest tylko jeden nr i tak. Tak się zgłasza konsultant więc mówisz OC chcesz kupić. On wprowadzil moje dane do syst i wysłał mi na maila jakoś link aktywacyjny więc kliknelam tylko, kupiłam i już. Teraz tak on twierdził że mogę to zrobić w sea Towers najbliżej. Żadnego skierowania nic bez jaj to pryw badanie za kupę kasy nic nie musisz mieć. Jak już zapłacisz to idziesz to zrobić albo w sea Towers albo medicover w Gdańsku w Olivia business centre. Ja spędziłam w sea Towers 2 h w poczekalni do lab a okazało się że nie mają tego pudełeczka do pobrania, zadzwonili do Gdańska i tam mieli to na miejscu. W zależności od tego gdzie chcesz to robić to poproś tego konsultanta u którego zamówisz i kupisz to w necie od razu żeby on zadzwonił w jedno i drugie miejsce i sprawdzil ci czy mają to do pobrania na miejscu. Niech to potwierdzi. Wtedy nast dnia rano albo tego samego jedziesz i pobierasz. Tam na miejscu wypełniasz formularze które są w tym pudełku do pobrania to ci daje pielęgniarka. Oni to wysyłają do Synevo lab w USA. Możesz zrobić to szybciej bezpośrednio jak Ciasteczko w Synevo no ale masz 150 zl drożej. Czekasz na wynik 14 dni kalendarzowych. Ja i Ciasteczko miałyśmy równi tak samo 14 dnia.
    Dzieki za info. Dzwoniłam do medicover to zupelnie inne info otrzymałam. Troche tonie budzi zaufania. Zobaczymy jak bedzie ale czuję, ze z przygodami ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • mag87 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnMarie zostawiłam Ci wiadomość na priw ;)

Ciasteczko, Kochana nie stresuj się tak, bo takie negatywne myślenie tylko nakręca negatywne emocje. Mi pomaga mówienie sobie w duchu słów Hałasianki : "Pozytywna afirmacja" i wiesz co to działa ! :) To czekanie od wizyty do wizyty jest wykończające ale musimy wierzyć że będzie dobrze.

Ja mam w kariotypie zapisane że mam jakąś inwersję w chromosomie 9, mało na ten temat artykułów w necie, a jak już jeden znalazłam to nie napawał optymizmem, mówił o urodzeniach martwych plodów, częstych poronieniach itd ale staram się o tym nie myśleć. Badania genetyczne (usg, bo nie robiłam pappy ani panoramy) wyszło dobrze, doktor nie widział nic niepokojącego więc mu zawierzam. Musimy się trzymać pozytywów, bo co innego nam zostaje. Dziewczyny dobrze piszą, wady rozwojowe mogą pojawić się na każdym etapie niezależnie od wyników genetycznych i nic na to nie poradzimy, ale u Ciebie wszystko z badań wyszło dobrze. Także głowa do góry, pogłaszcz swój brzusio, mów do synka i się ciesz tym co masz!

HanaMontana, Ciasteczko77 lubią tę wiadomość

klz96iye30cupjne.png
  • Hałasianka Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mag87 wrote:
    AnnMarie zostawiłam Ci wiadomość na priw ;)

Ciasteczko, Kochana nie stresuj się tak, bo takie negatywne myślenie tylko nakręca negatywne emocje. Mi pomaga mówienie sobie w duchu słów Hałasianki : "Pozytywna afirmacja" i wiesz co to działa ! :) To czekanie od wizyty do wizyty jest wykończające ale musimy wierzyć że będzie dobrze.

Ja mam w kariotypie zapisane że mam jakąś inwersję w chromosomie 9, mało na ten temat artykułów w necie, a jak już jeden znalazłam to nie napawał optymizmem, mówił o urodzeniach martwych plodów, częstych poronieniach itd ale staram się o tym nie myśleć. Badania genetyczne (usg, bo nie robiłam pappy ani panoramy) wyszło dobrze, doktor nie widział nic niepokojącego więc mu zawierzam. Musimy się trzymać pozytywów, bo co innego nam zostaje. Dziewczyny dobrze piszą, wady rozwojowe mogą pojawić się na każdym etapie niezależnie od wyników genetycznych i nic na to nie poradzimy, ale u Ciebie wszystko z badań wyszło dobrze. Także głowa do góry, pogłaszcz swój brzusio, mów do synka i się ciesz tym co masz!
    Dzieki kochana :) wiesz ze ja jestem a przynajmniej zawsze byłam największą pesymistka świata mm serio!!! Ale od 6 lat pracuję z taką cudowna dziewczyna która nas wszystkich zaraza tym w pracy i OC by się nie działo to mówi... O nie nie... Pozytywna afirmacja!!!!! To podstawa :) także dziękuję Doroto i jak w tym filmie.. Mam nadzieję że widziałyscie a jak nie to musicie :"podaj dalej" :)

mag87 lubi tę wiadomość

• Hałasianka Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Dzieki za info. Dzwoniłam do medicover to zupelnie inne info otrzymałam. Troche tonie budzi zaufania. Zobaczymy jak bedzie ale czuję, ze z przygodami ;)
    A co ci powiedzieli???
    Jak ie to naprawdę w Synevo za 2500 zrobisz to od ręki a to i tak do nich trafia do laboratorium.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozytywna afirmacja :) !!!! Chętnie bym pożyczyła taką koleżankę na indywidualny trening ;)
    Ale mnie skręca w brzuchu/ dziś będziemy znać ryzyko z usg i pappa i wszystko już będzie jasne.
    Chyba faktycznie mozna walić do synevo i tam robić. Ja wzięłam lab ze względu na to, że robią bez pośredników.
    Ps. Ann, nie uważam, że nie dorosłam (zabolało mnie to), zazdroszczę młodym siksom które zachodzą i ciąże przechodzą w ogóle bez stresu czy świadomości ...

• kinga27.30 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnMari, piękny suwaczek, dziękuję <3 :)

Ciasteczko, Dziewczyny dobrze prawią, naprawdę wyluzuj, bo padniesz ze stresów. Ja też martwię się, czy ciąża jest prawidłowa, to zrozumiałe. Każda z nas, która dużo przeszła, ma z tyłu głowy lęk i ten lęk będzie nam towarzyszył o nasze dzieci do końca życia. Wdech, wydech i do przodu, skup się na Synku <3

Bazylku, Kochana odpoczywaj :* Ty wiesz, jak mocno Tobie kibicujemy <3 Trzymaj się ciepło Kochana, myślami jestem z Tobą.

Zola, przypomnij proszę, kiedy HSG?

Zola89 lubi tę wiadomość

ibm2tv73nhk4mn1x.png
    2014.06. - start
    2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
    JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
    ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
    14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk) :(
    11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy <3 Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
    19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!
  • Pini Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann lepiej nie mów tutaj dodatkowo o komplikacjach przy porodzie i wykrywaniu później chorób bo nam Ciasteczko tutaj zbzikuje.

Ciasteczko, ja mam mieć jutro wynik PAPPA, nie robiłam Panoramy. Nie mam takich pewności jak TY - nawet te 99% to duża pewność. Zrobiłam to pappa w sumie sama nie wiem dlaczego. Przez męża. Cokolwiek by nie wyszło, żadnego amino nie zrobię. Nie dam sobie nic wbić w brzuch. Nie wystawię się na takie nerwy, a dziecka na takie niebezpieczeństwo. Na tą chwilę ani trochę się tym nie stresuję, to nic nie da. Może mam farta, że mam taki charakter, że nie martwię się nadto, ani na zapas.
    Przed Tobą jeszcze kawał czasu w ciąży. Skoro, aż tak nie radzisz sobie ze strachem i paniką to może warto sięgnąć po pomoc? Po co masz zwariować? Potem będziesz siedzieć 24h przy łóżeczku i słuchać czy dziecko oddycha bo będziesz się martwić... ? Wykończysz się dziewczyno... Nikt tutaj nie chce Cię obrazić, myślę.

Hałasianka lubi tę wiadomość

dqprqps6x517rzr2.png
  • Zola89 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga27.30 wrote:
    AnnMari, piękny suwaczek, dziękuję <3 :)

Ciasteczko, Dziewczyny dobrze prawią, naprawdę wyluzuj, bo padniesz ze stresów. Ja też martwię się, czy ciąża jest prawidłowa, to zrozumiałe. Każda z nas, która dużo przeszła, ma z tyłu głowy lęk i ten lęk będzie nam towarzyszył o nasze dzieci do końca życia. Wdech, wydech i do przodu, skup się na Synku <3

Bazylku, Kochana odpoczywaj :* Ty wiesz, jak mocno Tobie kibicujemy <3 Trzymaj się ciepło Kochana, myślami jestem z Tobą.

Zola, przypomnij proszę, kiedy HSG?

Hsg za tydzień, we wtorek 6-go. W piątek 9- go wizyta u Ś i będziemy działać. Jejuu. Tak bym chciała żeby mi przepchali te rury i żeby poszło jakoś. Obkupię się w ananasy i ocet jabłkowy i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 12:53

kinga27.30 lubi tę wiadomość

atdc2n0aw7xo0u8z.png
    Starania od 11.2016r.
    PCOS, HSG - jajowody drożne
    07-12.2018 - clo/aromek+ovitrelle
    02.2019 - IUI - 8tc [*]
    07-09.2019 - 3x IUI - nieudane
    10.2019 - IVF krótki protokół
    04.12.2019 - FET blastki 4aa
    BetaHCG: 7dpt - 39,8 ; 9dpt - 82,6 ; 11dpt - 222,7 ; 13dpt - 599,3 ; 16dpt - 2240,1 ; ♥️+❄️❄️
  • Eszkilu Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko, wiadomo, ze im czlowiek mądrzejszy, tym bardziej świadomy, jednak tym, co trzyma takie osoby w ryzach, jest ich nastawienie psychiczne. Moja przyjaciółka, neurolog dziecięcy in spe, nie chce mieć dzieci z własnego wyboru (naoglądała się), wie, że swojego nastawienia i strachu się nie pozbędzie. Na oddziale ma zaś lekarki, co mają po 2,3 dzieci. Widzisz, życia nie przewidzisz. Ja mam statystycznie 1/4 (a nawet więcej) szans, ze umre na raka. Mam się powiesić zza wczasu?

ojxerl68k5xeefy1.png

ckailqxw1u8iufef.png

Gameta Gdynia od 2016 r.
  • AnnMari Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczyny <3

Lenonki - ja w szoku nadal jestem, że czuję się pojedczyno a jest nas dwoje :)

Mag już odpisuję ;)

Ciasteczko o ile mi wiadomo, każda z nas tutaj musiała przejść swoją własną drogę do macierzyństwa, niektóre jeszcze dzielnie walczą i nie ma wśród nas "siks" o których piszesz.
    Każdy się boi, ale nikt nie wpada w histerie i paranoje, kasuje swoje posty. Każda z nas ma słabsze dni, ale Ty miewasz je notorycznie. Masz zdrowego synka i to jest teraz najważniejsze.

Anovi, Lenonki, Julia37 lubią tę wiadomość

atdci09khi15hlgl.png

l22n8ribh51eiidq.png

Starania od 05.2015r.
    Gameta Gdynia od 09.2017r.
    2IUI - nieudane, 1IUI odwołane
    ICSI- wrzesień 2018
    22.09.2018 transfer - 9dpt - 93.37 , 11dpt 337 19dpt 6080
    17.06.2020 criotransfer - 10dpt - 337, 12dpt - 901.76, 22dpt -8000 23dpt - <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pini wrote:
    Ann lepiej nie mów tutaj dodatkowo o komplikacjach przy porodzie i wykrywaniu później chorób bo nam Ciasteczko tutaj zbzikuje.

Ciasteczko, ja mam mieć jutro wynik PAPPA, nie robiłam Panoramy. Nie mam takich pewności jak TY - nawet te 99% to duża pewność. Zrobiłam to pappa w sumie sama nie wiem dlaczego. Przez męża. Cokolwiek by nie wyszło, żadnego amino nie zrobię. Nie dam sobie nic wbić w brzuch. Nie wystawię się na takie nerwy, a dziecka na takie niebezpieczeństwo. Na tą chwilę ani trochę się tym nie stresuję, to nic nie da. Może mam farta, że mam taki charakter, że nie martwię się nadto, ani na zapas.
    Przed Tobą jeszcze kawał czasu w ciąży. Skoro, aż tak nie radzisz sobie ze strachem i paniką to może warto sięgnąć po pomoc? Po co masz zwariować? Potem będziesz siedzieć 24h przy łóżeczku i słuchać czy dziecko oddycha bo będziesz się martwić... ? Wykończysz się dziewczyno... Nikt tutaj nie chce Cię obrazić, myślę.
    Kupuje monitor oddechu :D żarcik ;) nie, spoko, zestresowałam się tym dzis, Hałasianka wie czemu ;) zbieg okoliczności z jednym wydarzeniem i taki news dzisiaj ...nie ważne.. wiadomo, jak jest. Każda sie stresuje.
    Czyli jutro masz wizytę i wtedy ocenę, bo z usg juz masz opis w ręku?

Hałasianka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnMari wrote:
    Dziękuję Dziewczyny <3

Lenonki - ja w szoku nadal jestem, że czuję się pojedczyno a jest nas dwoje :)

Mag już odpisuję ;)

Ciasteczko o ile mi wiadomo, każda z nas tutaj musiała przejść swoją własną drogę do macierzyństwa, niektóre jeszcze dzielnie walczą i nie ma wśród nas "siks" o których piszesz.
    Każdy się boi, ale nikt nie wpada w histerie i paranoje, kasuje swoje posty. Każda z nas ma słabsze dni, ale Ty miewasz je notorycznie. Masz zdrowego synka i to jest teraz najważniejsze.
    Ann- ... napisze tylko, że pojechałaś teraz ze mną- dziękuje Ci bardzo.
    Skoro tak - ok, nie bede tu „wpadać w histerie, paranoje”... dziękuje.

• AnnMari Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisałam się na badanie prenatalne na Kliniczną do doktora Limona na 23.11. Pani z rejstracji powiedziała, że pierwsza wizyta to tylko rozmowa.
    Myślicie, że szukać czegoś dalej?

atdci09khi15hlgl.png

l22n8ribh51eiidq.png

Starania od 05.2015r.
    Gameta Gdynia od 09.2017r.
    2IUI - nieudane, 1IUI odwołane
    ICSI- wrzesień 2018
    22.09.2018 transfer - 9dpt - 93.37 , 11dpt 337 19dpt 6080
    17.06.2020 criotransfer - 10dpt - 337, 12dpt - 901.76, 22dpt -8000 23dpt - <3
‹‹ 767 768 769 770 771 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ