Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
jane789 wrote:Wczoraj na noc zaaplikowałam pierwszą tabletkę i dzisiaj wypadła dosłownie cała. Nic się nie rozpuściło, a raczej nie było to spowodowane przez to, że za płytko zaaplikowalam.
Dobra, to poczekam, może coś ruszy z biegiem czasu😅👍🏻
jane789 lubi tę wiadomość
M&M -
Yuki,
Powodzenia 🤞🤞🤞🤞
Jane,
Nie liczyła bym, że Kozarzewski coś Ci wypisze 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2021, 11:22
Yuki lubi tę wiadomość
Wysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 x ciąża pozam. natural.- usunięte oba jajowody;
3 Kliniki;
4 x ICSI, 8 transferów, 10 zarodków, 1 x cb
Ostani transfer 18.08.2020 r.
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
8dpt- beta 88; 10dpt- beta 234; 13dpt- beta 1199; 15dpt- beta 3100
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
1. USG Prenatalne z Sanco - zdrowa 👧
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
2021 r. - córka mój cały Świat -
Jakiego endokrynologa polecanie w Łodzi. Ja chodzę od kilku lat do Bauman-Antczak do Poznania, ale pomyślałam, że jedną wycieczką do Łodzi mogę załatwić wizytę w Gamecie i endo. Po wcześniejszych wpisach dr Dąbrowski odpada:-)👩🏼🦰31 l 🧔🏻34 l Gameta Rzgów
Hashimoto💊 letrox
Histeroskopia -3x 2018/2019
Operacja - 6 mięśniaków - 2019
Drożność 💪 Facet 💪
IVF - 02.2020- bhcg 6,25 🙏🏻
IVF FET - 06.2020 bhcg 0 😔
IVF - 08.2020 bhcg 0 😔
💉 bemfola, orgalutran
Problemy:
Mutacja Leiden
Cytokiny 😱:
TNF alfa - 5686 (norma 322,3-1376,6), Interleukina 5 - 9 (norma 20-59,8 ), Interleukina 2 - 121 (norma 20- 62,5), IFN/IL4 - 12,8 (norma 36,7-175), IFN/IL10 - 0,6 (norma 1,2-3), TNF/II10 - 4,1 (norma 0,7-2,8 )
🧬Encorton, Zarzio, Flaxiparyna
💊 suple: Q10, wit. E,D3, cynk, selen, mg
IVF - 01.2021
💉Menopur, orgalutran
8.01 - transfer 3dniowego - 12dpt - bhcg 105 ✊🏻
9.02 - mamy serduszko ❤️🤰🏼💗
⛪️ Nowenna pompejańska
Iga - 21.09.2021 -
Silnaja wrote:Jakiego endokrynologa polecanie w Łodzi. Ja chodzę od kilku lat do Bauman-Antczak do Poznania, ale pomyślałam, że jedną wycieczką do Łodzi mogę załatwić wizytę w Gamecie i endo. Po wcześniejszych wpisach dr Dąbrowski odpada:-)M&M
-
Martoszka wrote:Ja tylko zwykłą luteinę zawsze brałam, przy iui, etach czy w ciążach i zawsze na początku tak miałam.
Ja nigdy tak nie miałam. I później - w sensie kolejna tabletka- zaczynała się rozpuszczać? Żeby coś się wchłonęło musi być w "uwodnionej" formie. -
Yuki wrote:Ja nigdy tak nie miałam. I później - w sensie kolejna tabletka- zaczynała się rozpuszczać? Żeby coś się wchłonęło musi być w "uwodnionej" formie.
Każdy ma inaczej.M&M -
Martosza, że właśnie taka papka, czy serek jak to określiłaś się pojawia to rozumiem, ale całej nie mogę pojąć 🤷♀️
Martoszka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny czy któraś z was przenosiła może zarodki z salve łódź do gamety rzgów? Wiecie może jakie to koszty?34lat
niedoczynność tarczycy,hashimoto,hiperprolaktynemia, io, endometrioza do kompletu🥴
Przerost nadnerczy
01.2021-laparoskopia
10.2021 laparotomia z wycięciem jajowodów
10transferów za nami ..
1 poronienie w 8tc
1cp
W końcu Zmiana kliniki!
06.2024 zaawansowana operacja endometriozy
Cdn..
„Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe.” -
Silnaja wrote:Jakiego endokrynologa polecanie w Łodzi. Ja chodzę od kilku lat do Bauman-Antczak do Poznania, ale pomyślałam, że jedną wycieczką do Łodzi mogę załatwić wizytę w Gamecie i endo. Po wcześniejszych wpisach dr Dąbrowski odpada:-)
Ja Polecam babińska - olejniczak ogarnęła mi niedoczynnosc, hashimoto hiperprolaktynemie i io🙂tylko teraz chyba prowadzi telewizyte albo videowizyte34lat
niedoczynność tarczycy,hashimoto,hiperprolaktynemia, io, endometrioza do kompletu🥴
Przerost nadnerczy
01.2021-laparoskopia
10transferów za nami ..
1 poronienie w 8tc
1cp
W końcu Zmiana kliniki!
Cdn..
„Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe.” -
Yuki wrote:Martosza, że właśnie taka papka, czy serek jak to określiłaś się pojawia to rozumiem, ale całej nie mogę pojąć 🤷♀️
Wracam do tematu🙈
Tak jak pierwsza tabletka wypłynęła cała tak teraz nie wypływa NIC. Totalnie nic. Dzisiaj jak aplikowałam nową to wyczułam w środku wczorajszą, raczej średnio rozpuszczoną. Coś ze mną jest nie tak chyba🙄
Żenada po prostu... Teraz mam rozmyślanie, że to tam przecież tak nie może siedzieć, musi się rozpuszczać i resztki muszą wylecieć.
Z cyclogestem było o wiele lepiej... Nie wiem co robić, a wizyta u mojego gin dopiero za tydzień🤦♀️ -
jane789 wrote:Wracam do tematu🙈
Tak jak pierwsza tabletka wypłynęła cała tak teraz nie wypływa NIC. Totalnie nic. Dzisiaj jak aplikowałam nową to wyczułam w środku wczorajszą, raczej średnio rozpuszczoną. Coś ze mną jest nie tak chyba🙄
Żenada po prostu... Teraz mam rozmyślanie, że to tam przecież tak nie może siedzieć, musi się rozpuszczać i resztki muszą wylecieć.
Z cyclogestem było o wiele lepiej... Nie wiem co robić, a wizyta u mojego gin dopiero za tydzień🤦♀️
Zadzwoń do lekarza niech Ci wystawi recepte na cyclogest. Szkoda Twoich nerwów...
Nie rozumiem wogole dlaczego miałaś zmieniane tabletki z cyclogestu na luteine 🤷🏽♀️
Raczej poprostu schodzi się z dawki... ale nie wiem ja utrogestan i duphaston brałam. Cyclogest ma wiekszą dawke.
Yuki, jane789 lubią tę wiadomość
Wysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 x ciąża pozam. natural.- usunięte oba jajowody;
3 Kliniki;
4 x ICSI, 8 transferów, 10 zarodków, 1 x cb
Ostani transfer 18.08.2020 r.
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
8dpt- beta 88; 10dpt- beta 234; 13dpt- beta 1199; 15dpt- beta 3100
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
1. USG Prenatalne z Sanco - zdrowa 👧
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
2021 r. - córka mój cały Świat -
martuska09 wrote:Cześć dziewczyny czy któraś z was przenosiła może zarodki z salve łódź do gamety rzgów? Wiecie może jakie to koszty?
Jednak się przenosisz? Stefka jednak odpada? Kogo wybrałaś w Gamecie na prowadzącego? Daj znać jak będziesz wiedzieć jakie są koszty przeniesienia zarodków. Ciekawi mnie ten temat.09.2016 poronienie zatrzymane naturalsika
02.2019/10.2019 - nieudane IVF x2
08.2020 - trzecie IVF ➡️10.2022 - 💕♂️ -
Śnieżka wrote:Dziewczyny proszę, kogo polecacie z czystego serca w Gamecie? Który ma najlepsze doświadczenie, i wyczucie?
Kolejna nieudana procedura, czas na zmianę kliniki..
Ja z własnego doświadczenia bardzo polecam prof. M. Radwana.
Nie trafiliśmy do niego przez przypadek tylko też z polecenia i teraz wiem, że naprawdę dobrze trafiliśmy.
Ma naprawdę dużą wiedzę, wie co robi, nic na oślep, nic „na próbę”, na wszystko ma jakiś plan.
Może czasem mało tłumaczy sam z siebie, ale ja jestem z tych co zadają dużo pytań i na każde odpowiada wyczerpująco🙂Yuki lubi tę wiadomość
-
Sunray wrote:Jednak się przenosisz? Stefka jednak odpada? Kogo wybrałaś w Gamecie na prowadzącego? Daj znać jak będziesz wiedzieć jakie są koszty przeniesienia zarodków. Ciekawi mnie ten temat.
Wiesz co narazie próbuje sie rozeznać jaki byłby to koszt w ogole ale ani na fcb na grupach nikt mi nie odp ani póki co tutaj. Jeślii będe miala zostać w salve to wtedy Stefka napewnoAgawa85 lubi tę wiadomość
34lat
Przerost nadnerczy
01.2021-laparoskopia
10transferów za nami ..
1 poronienie w 8tc
1cp
W końcu Zmiana kliniki!
Cdn..
martuska09 wrote:Wiesz co narazie próbuje sie rozeznać jaki byłby to koszt w ogole ale ani na fcb na grupach nikt mi nie odp ani póki co tutaj. Jeślii będe miala zostać w salve to wtedy Stefka napewno
Najlepiej zadzwoń do Gamety. W recepcji udzielą Ci najbardziej rzetelnej informacji, a jeśli nie to przełączą do administracji albo dowiedzą się i oddzwonią.09.2016 poronienie zatrzymane naturalsika
Sunray wrote:Najlepiej zadzwoń do Gamety. W recepcji udzielą Ci najbardziej rzetelnej informacji, a jeśli nie to przełączą do administracji albo dowiedzą się i oddzwonią.
Póki co dostałam od nich odpowiedź ze transport leży po mojej stronie a u nich płacę za mrożenie więc niewiele się dowiedziałam34lat
Przerost nadnerczy
01.2021-laparoskopia
10transferów za nami ..
1 poronienie w 8tc
1cp
W końcu Zmiana kliniki!
Cdn..
martuska09 wrote:Póki co dostałam od nich odpowiedź ze transport leży po mojej stronie a u nich płacę za mrożenie więc niewiele się dowiedziałam
Kurde, mogliby chociaż podpowiedzieć jak zrobić transport zarodków. Słabo 🤨09.2016 poronienie zatrzymane naturalsika
martuska09 wrote:Póki co dostałam od nich odpowiedź ze transport leży po mojej stronie a u nich płacę za mrożenie więc niewiele się dowiedziałam
Może korzystniej zadzwonić do embriologów? Te pindzie z rejestracji czy call center, bywają różne.Sunray lubi tę wiadomość
👩🏼🦰31 l 🧔🏻34 l Gameta Rzgów
Hashimoto💊 letrox
Histeroskopia -3x 2018/2019
Operacja - 6 mięśniaków - 2019
Drożność 💪 Facet 💪
IVF - 02.2020- bhcg 6,25 🙏🏻
IVF FET - 06.2020 bhcg 0 😔
IVF - 08.2020 bhcg 0 😔
💉 bemfola, orgalutran
Problemy:
Mutacja Leiden
Cytokiny 😱:
TNF alfa - 5686 (norma 322,3-1376,6), Interleukina 5 - 9 (norma 20-59,8 ), Interleukina 2 - 121 (norma 20- 62,5), IFN/IL4 - 12,8 (norma 36,7-175), IFN/IL10 - 0,6 (norma 1,2-3), TNF/II10 - 4,1 (norma 0,7-2,8 )
🧬Encorton, Zarzio, Flaxiparyna
💊 suple: Q10, wit. E,D3, cynk, selen, mg
IVF - 01.2021
💉Menopur, orgalutran
8.01 - transfer 3dniowego - 12dpt - bhcg 105 ✊🏻
9.02 - mamy serduszko ❤️🤰🏼💗
⛪️ Nowenna pompejańska
Iga - 21.09.2021 -
Martuska co z tym przenoszeniem, udało Ci się coś ustalić?