Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
tak, uważam, że źle kod przykleili.
Nie wiem jak oni to sprawdzą teraz, bo próbkę krwi trzyma się 30 dni, a już zaraz będzie 60, więc krwi nie ma. Chodzi o to, że jakby jeden wynik był zły to ja bym powtórzyła badania i tyle, ale że wszystkie 3 są złe i wszystkie ewidentnie wskazują na menopauzę to trochę dziwne. Z resztą wiem, że czasem lab robi w takiej sytuacji drugie badanie, jak mu coś się nie zgadza. A tu nie wiem czy było czy nie.
Ja chcę tylko odzyskać swoje pieniądze, a to kto zawinił to mogą sobie sami ustalać, a nie najpierw myślą, że ja nie wrócę, a po 3 dniach zdziwienie, że jednak wróciłam dokończyć tą sprawę i jeszcze się dowiaduję, że nic nie zrobili przez 3 dni. Ja przejdę się do osób wyższych, bo jakby mi synevo odpisało, że te choroby moje ( niedoczynność tarczycy) nie miała wpływu na wynik badania i że wg nich to skc zawiniły, to nie chcę by mi tu powiedzieli, że był czas na tą sprawę , a teraz to już tym się nie zajmą, więc uprzedzę ich, że jakby synevo nie widziało winy po swojej stronie to wtedy wracam tutaj i będę chciała swoje pieniądze od nich.M&M -
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:2 lutego....to czekanie to jest niezłe wyzwanie. Jak spytałam IP na wizycie na ile maluchów wskazuje beta z 11dpt to powiedział,że na 1.Zobaczymy...
Przypomnijcie mi proszę która z Was miała 15 et? Bo czekam na wieści, ale jestem tak zamotana, że nie mogę skojarzyć nicka
juz powoli dopada mnie dawny znajomy-stres , im blizej oznaczenia bety tym wiekszyPolly_love lubi tę wiadomość
-
Polly_love wrote:Martoszka - tego dnia ma też urodziny moja siostra. Jak tylko wszystko będzie dobrze dostanie piękny prezent...
Ancoma-kiedy beta, jak się czujesz?Asiamar?
26 stycznia mam isc na badanie . Czuje sie dobrze , osatnio mielismy kilka rzeczy do pozałatwiania wiec nie bylo czasu nad roztrzasanie sie nad soba
od wczoraj mnie troche ciagnie brzuch zobaczymy czy to dobry omam .
Ale sters powoli narasta ... -
nick nieaktualnyTo chyba tchnę w Ciebie nadzieję i wiarę... Mimo stresu, drżenia serca i strachu, a znam to wszystko równie dobrze jak Ty,uwierz, że mogło Ci się udać. Że pod Twoim sercem jest już nowe Życie...
dziś moja beta w 15dpt wynosi 1018... Przed nami i moimi/moim maluszkami długa droga i trudna, ale dziś uwierzyłam, ze jestem w ciąży....
ancoma, Martoszka, Agniesia30, freya, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka jedziemy na jednym wózku oby się udało teraz zajść ja w poniedziałek mam wizytę u polaciaGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Witam po ciezkim dniu.
Martoszka jak dla mnie szkoda twoich nerwow. Zle przyklejony kod raczej malo mozliwy, to sie zdarza w szpitalach gdzie naraz pobiera sie krew kilkunastu pacjentow, a do tych komercyjnych punktow pobran wchodzi sie pojedynczo i kod laduje od razu na probowkach i skierowaniu. Trudno stwierdzic gdzie byl blad. A przy takich badaniach pobieranych w roznych cyklach nie udowodnisz tego bo fsh w kazdy z cykli moze byc diameralnie rozne dlatego wlasnie robi sie tez amh. Fakt ze rozbieznosc w wynikach gigantyczna, ale juz sie stalo i szkoda sobie nerwow szarpac.Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Dziewczyny wynik 37,02 malutki , ale jestem bardzo szczęsliwa i mam nadzieję że będzie rósł Pozdrawiam serdecznie
zielinka_97, zielinka_97, Polly_love, józefka, freya, Agniesia30, ancoma, Martoszka, sylvuś lubią tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
takasobieja wrote:Agnieszka jedziemy na jednym wózku oby się udało teraz zajść ja w poniedziałek mam wizytę u polacia
A czemu w pon jedziesz?nie przedunelo Ci się wszystko o jeden cykl?i jedziesz już po leku do stymulacji?Agniesia -
Asiamar na ten moment po transferze jest ok. Super!!! Pieknie rozpoczal sie tu dla nas rok. 11 dpt bedzie że 150, zobaczysz!Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
nick nieaktualny
-
Asiula super ! Kciukam za przyrost piękny!
asiamar lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g.