Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
ja po estrofemie na początku mam mdłości... i cycki bolą potem już ustępuje. \w sumie moze dobrze ze go biore... wyciszy mi troche jajniki? mam duże amh... 9,8Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Byłam dzisiaj zakończyć sprawę tych złych badań.
Poszłam, a tam inna babka niż w poniedziałek, więc spokojnie wytłumaczyłam o co chodzi itd. I mówię, że jeżeli kody z badania i ze zlecenia się zgadzają to oznacza, że to tutaj w punkcie pobrań pomieszali krew. A ona do mnie, że ona nie może brać na siebie, że to u nich, bo może w tamtym lab mieli złe odczynniki, a ja na to, że to ja im zlecałam, a nie temu komu oni zlecają, więc to oni odpowiadają. Oczywiście nic się nie wyjaśniło. Zostawiłam im te badania i te z Gamety dla porównania i mam czekać na telefon. Ale powiedziałam, że czas mają góra do poniedziałku, bo ja też nie mam czasu tak jeździć co kilka dni. Jak znowu nic nie ustalą i nie zobaczę moich pieniędzy to pójdę wyżej, a nie z pracownikami lab sobie gadam. Oni chyba myślą, że ja odpuszczę. Teraz zostawiłam im te badania by wiedzieli, że wrócę.
Agniesia30 lubi tę wiadomość
M&M -
Dzięki Kochana
Nie dam im za wygraną. Najwyżej popsuję im opinię, ale jest tu jeszcze jedna dziewczyna( wątek ivf) co robiłam właśnie u mnie w mieście i też dwa razy miała błąd, ale to nie były tak poważne badania, bo dzwoniła do nich, ale oni nie odbierali i dała sobie spokój. A ja mam czas, ale sądziłam, że przez tydzień coś załatwię. No ale trudno w poniedziałek mam nadzieję na jakieś konkrety w tej sprawie
Bo one rozumieją, że mi psychika siadła i moim bliskim, że byłam nad przepaścią, ale ewidentnie mają gdzieś mnie. Bo jestem młoda, a one około 655-60. Im też powinno zależeć na opinii wśród klientów laboratorium, prywatnych i państwowych.M&M -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Preparuje sie ale mi MR mowil ze nie daje zadnych wiekszych szans niz stosunek klasyczny i wsk sa jedynie wady anatomiczne szyjki kiedy nasienie nie moze sie dalej przedostac lub wrogi sluz.Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Jak Wam tak rekomendowala to sie sluchajcie.Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martoszka, ja bym im nie odpuściła dla zasady.taka walka o swoje jest w moim stylu.często coś reklamuje,bo wkurza mnie,że w dzisiejszych czasach nikt (a przynajmniej zdecydowana większość) za nic nie odpowiada i dużo osób ma wszystko w 4 literach,bo nawet jak nawalą,to i tak nie będą mieć konsekwencji.ja uważam,ze jak ktoś daje d...,to powinien z własnej kieszeni naprawić szkody,chociaż te materialne,bo na naprawę innych, związanych z Twoim stresem, nie ma co liczyc-no chyba ze podasz sprawę do sądu z kodeksu cywilnego.Agniesia
-
Powiem Wam,ze mam dziś takiego max doła,bo przez większość ostatniej procedury męża nie było w domu i musialam radzić sobie sama z zastrzykami,ale ok bo jeździł ze mną na wizyty.a teraz wyć mi się chce,bo najprawdopodobniej teraz nie będzie go ani przy zastrzykach ani na wizytach i chyba przeprowadze się do rodziców,bo od nich mam do gamety z 200 km bliżej i będę jeździć z tatą!k... myslalam,ze może teraz będzie normalnie.zastanawiam się czy nie przesunąć wszystkiego o jeden cykl później,ale nie wiem czy to jest rozsądne?zwłaszcza,ze kasa od rządu sie kończy.sorki za narzekanie,ale jak zwykle jestem w domu sama i nie mam komu sie wyżalićAgniesia
-
Aga pociesze Cie nie jestes sama. Moj maz ma taka prace ze jest ze mna tylko wtedy gdy wymaga tego sytuacja, a co do zastrzykow nie zrobil mi ani jednego, z jesnej strony przez prace bo go nie ma a z srugiej wole sama.
Agniesia30 lubi tę wiadomość
Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️