Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago,jak czytam Twoje wpisy, to od razu mi się płodzić chce, a tak naprawdę to chce mi się już poseksić się, bo już zapomniałam jak to jest. Szkoda, że u nas nie da się tego połączyć.
Ewka, gratuluję wywalczenia sobie tych dwóch zarodków. Myślę, ze to poważnie zwiększy szansę, a ostatecznie przeważy na korzyść pozytywnej bety i nie będziesz się musiała martwić o fundusze.
Jomi, u mnie nadal tylko jakieś plamienie, więc chyba zrezygnuję z wizyty 14 i umówię się na 25. To już tak niezależnie od tego, kiedy mi się ta @ zacznie. Chyba, że można się umówić na wizytę wcześniej niż ten 14-18 dc. Orientujecie się jak to jest?
Saramago lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
hey dziewczyny pozdrawiam cieplutko. U mnie znowu problemy. Dostałam kłuć w żołądku i wymiotów żółcią i męczyłam się w piątek całą noc. Rano mąż się wkurzył zadzwonił po karetkę bo już siły chodzić z bólu nie miałam.Zabrali mnie na oddział okazało się że to kamyczek w woreczku . Powiedziałam dr o moich próbach ,lekach jakie biorę i ... dr powiedział, że kamyk mam od estrofemu i to nie pierwszy taki przypadek. Powiedział że najlepiej byłoby wyciąć woreczek ale ja tu zaraz zaczynam stymulacje i nie wiem co mam zrobić bo nie chce tracić czasu i kolejnej szansy.Już jestem w domu i nic mnie nie boli. Zastanawiam się czy można być w ciąży i mieć kamyczek. Spotkałyście się z takim czymś ??Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
Asia biedna jesteś, kamyczki, nawet najmniejsze mogą nieźle dokuczyć. Powiedzieli coś więcej? Dziwne, że tak od razu wycinać chcą. Zazwyczaj robią to w ostateczności.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
Pewnie zakladaja ze zaraz znow bedzie jadla estrofem. Choc poki male to bym nie.ruszala bo nawet w razie pozytywu ten estrofem szybko idzie w odstawke.Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Jest jeden kamyczek 10 mm ,ale dowalił mi po całości. Teraz dietka zero smażonego, kwaśnego, tłustego . Róbcie dziewczyny usg bo jak was tak złapie jak mnie to współczuje. Dr woli ,aby pozbyć się tego laparoskopowo. Ja jednak zaczekam biorę dalej estrofem , oby mnie nic nie złapało . Czekam na @ i zaczynam stymulacje. Tylko zastanawia mnie ewentualna ciąża czy to jakoś nie zagraża.Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
nick nieaktualnyAsiamar- nie wpadłabym na to, że moze zrobić się kamień od Estrofemu. Kiedy będziesz go rozbijać? Po stymulacji?
Sarmatów
Moja infekcja będzie leczona Pimafucinem. 3 globulki na 3 kolejne noce. Myślicie, ze można stosując je iść na basen? Dziś na noc jedna, a jutro po basenie kolejna?.... Od jutra zaczynam brać luteinę na wywołanie okresu. To będzie TEN cykl...zielinka_97, ewka25, Agniesia30, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polly widze ze idziesz moim tropem z TYM cyklem
Basen bym juz sobie odpuscila, serioLuty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Polly_love wrote:To będzie TEN cykl...
Tego Ci życzę i za to trzymam kciuki. Cytrynka z forum gazety też się ostatnio wybrała na basen, żeby się odmóżdżyć. Uwielbiam taką formę ruchu, ale ja z niej zrezygnowałam na czas starań, właśnie ze względu na nawracające infekcje. Utwierdziła mnie w tej decyzji koleżanka, która regularnie z dzieckiem jeździła, a kiedy zaczęła się starać o drugie, to okazało się, że właśnie na basenie jakąś bakterię złapała i musiała to przeleczyć, a leczenie miało trwać pół roku.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
Nie da się go rozbić. Kamienie na nerkach rozbijają a w woreczku usuwa się je z woreczkiem. Przeczytałam aż ulotkę do leki i faktycznie jest tam kamica , ale jest też wiele innych chorób . Poczytałam w internecie , że na dietce to można sobie żyć z kamyczkiem , kontrolować go aby się nie powiększył .Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Polly_love wrote:Asiamar- nie wpadłabym na to, że moze zrobić się kamień od Estrofemu. Kiedy będziesz go rozbijać? Po stymulacji?
Sarmatów
Moja infekcja będzie leczona Pimafucinem. 3 globulki na 3 kolejne noce. Myślicie, ze można stosując je iść na basen? Dziś na noc jedna, a jutro po basenie kolejna?.... Od jutra zaczynam brać luteinę na wywołanie okresu. To będzie TEN cykl...Agniesia -
Dziewczyny mam dylemat i proszę poradzcie cos.bo ten mój M jednak nie dal ostatecznie rady rzucić calkowicie tego palenia, tzn znowu pali.i wymyslil ze zacznie brać desmoxan i wtedy rzuci.ale poczytalam trochę i okazali sue ze desmoxan zawiera substancje toksyczna.i juz sama nie wiem czy może lepiej żeby palił niż bral ten desmoxan.bo on bierze profertil i boje się czy desmoxsn nie popsuje nam nasienia które w sumie bylo ok? Zwlaszcza ze pewnie gdzieś na początku czerwca będzie punkcja... sama nie wiem ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 09:29
Agniesia -
Aga tego to juz nie przewidzimy co jest horsze. Moj bral tabex w listopadzie a punkcja i zalodnienie bylo w lutym.
Agniesia30 lubi tę wiadomość
Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Witam się przesłonecznie kobity
Jak dzisiejsze nastroje?
Aniubprzynajmniej Ci się chce seksić, ja bym wiele dała, żeby poczuć taką potrzebę nie z chęci posiadania dziecka tylko ot po prostu. Chyba zapomniałam jak to jest
Może zaproszę murzynów na ŚDM? hihihi....
Zielinko jak się czujesz? wyszłam ze szpitala?
Polly infekcje to dla mnie mega trauma... zanim odstawiłam pigułki, żebvy starać się o dziecko, leczyłam 5 lat różne infekcje, przerobiłam milion lekarzy i leków. Nawet jedna chciała mnie na stół brać i usuwać wszystko - ot taka mądra. w końcu udało się wyleczyć i dostałam zielone światło na starania, tyle tylko że mnóstwo lat straciłam
Z basenem teraz jestem bardzo ostrożna, tak jak piszą dziewczyny, jak ktoś jest podatny to najłatwiej coś przyplątać. Jak już mam iść to szprycuje się jakimiś lactovaginalami przed i po. ale żeby iść spontanicznie na basen to odpada
Miłego dnia Kochane
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Pragnąca - moja procedura jest komercyjna ponieważ korzystam z komórki dawczyni. Tu nie ma innej opcji- tylko komercja.
Pytałam o ten basen bo to jedyna forma rekreacji jaka mi została biegać nie mogę bo mam uszkodzony od jazdy konnej kręgosłup, jeździć konno tez nie moge przez ten sam problem. Rower tez odpada chciałam trochę schudnąć i sie poruszać. Znajoma mówiła, ze chodziła z założonym tamponem a potem po basenie kapała sie i po kąpieli wyhamowała go dopiero i używała provagu... Dupa nic nie moge robić -
Polly_love wrote:Hej dziewczyny,
Pragnąca - moja procedura jest komercyjna ponieważ korzystam z komórki dawczyni. Tu nie ma innej opcji- tylko komercja.
Pytałam o ten basen bo to jedyna forma rekreacji jaka mi została biegać nie mogę bo mam uszkodzony od jazdy konnej kręgosłup, jeździć konno tez nie moge przez ten sam problem. Rower tez odpada chciałam trochę schudnąć i sie poruszać. Znajoma mówiła, ze chodziła z założonym tamponem a potem po basenie kapała sie i po kąpieli wyhamowała go dopiero i używała provagu... Dupa nic nie moge robić
A joga? spacery z kijkami?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają