Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Polly_love wrote:tak, Czoko, mieliśmy ICSI. łącznie 9 zarodków. Straciliśmy nieodżałowany czas...
Niedobrze.. Kiedy ruszacie z adopcją zarodka? -
nick nieaktualnyna razie pozbieraliśmy "po wsiach" kilka zarodków zgodnych fenotypowo w wymaganych 60%, z kompletną zgodnością grup krwi. Więc jakieś alternatywy są i jest co pozbierać. Zaczynam od et w Rzgowie, ale póki co muszę zaleczyć infekcję i ogarnąć kilka badań.
-
nick nieaktualny
-
Polly, czyli jeszcze chwilę ale robi się już namacalnie..
Trzymam kciuki, żeby poszło gładko
Ja w Październiku, bo przyszły cykl histero a we Wrześniu mam wyjazd służbowy, więc nie będę mogła podejść do transferu.. Dofinansowania już nie ma do przyszłego roku.. Panie w recepcji powiedziały, że najwcześniej po Styczniu, więc podchodzimy komercyjnie a dofinansowanie najwyżej "w razie czego" weźmiemy w przyszłym roku..Polly_love lubi tę wiadomość
-
gabriela3 wrote:No mnie dziś wypisali po 4 dniach. Mam w domu leżeć i brać leki. Za dwa tygodnie mam jechać do swojego lekarza czyli do Łodzi.
Będzie wszystko dobrze! Masz silnego bąbelkagabriela3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za informację. Teraz już wiem wszystko co i jak. Tym razem na spokojnie podchodzę do et bez stresu,potem też zamierzam,aż tak bardzo nie przeżywać no i zobaczymy co z tego wyjdzie.
gabriela3, Lubię_czekoladę, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
Martoszka wrote:6 miesięcy.
Amh rok i cytologia chyba 3 lata
Cytologia 2lata -
To z cytologią się pozmieniało, było ważne 3 lata.
Czoko, ja swojemu m. zabroniłam wszelkiego piwkowania i nie powiem, wziął to sobie do serca. Słodycze je sporadycznie, jak ma fazę, to zażera spore ilości, normalnie mogą dla njego nie istnieć. Gorzej by było jakbym mu zabroniła schaboszczaka czy golonkiPrawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Gabi, dobrze, że wracasz do domu. Tam będziesz miała spokojniejszą atmosferę.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
Od roku napewno jest 2lata
aniab2205 lubi tę wiadomość
-
Życzę powodzenia wszystkim dziewczynom, które podchodzą niebawem do transferu. Moja rada jest taka by nie dźwigać zakupów, nie sprzątać i nie uprawiać sportów. Ja Ja 23dpt poszłam na wesele w butach na koturnie i dostałam krwawienia. Potem kolejne krwawienie. Teraz mam dwa tygodnie leżenia bo 30% kosmówki się odkleja. Mimo to wierzę, że we mnie jest niezły siłacz skoro nadal serduszko bije 150uderzeń/min. Transfer był 6 lipca. Ach...Gabi3
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koliberek mnie za każdym razem pobolewało.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
nick nieaktualny
-
Witam kochane powoli przygotowuje sie do kolejnej 4 procedury 3 poprzednie nieudane
Tym.razem niestety bez refundacji na leki dlatego tez poszukuje menopuru gdyby ktoras z Was miala w lodowce niepotrzebne niewykorzystane opakowanie z checia odkupie
Prosze o info
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤