Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gabi kciuki na pokładzie, zdaj potem relację.
Koliberek, może to zarodek się zadomowił i stąd plamki. Dobrze, że to nie świeża krew.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
nick nieaktualny
-
Koliberek wrote:Napewno będzie dobrze Gabi;)
P.s czy Wy też po crinone miałyście uprawy brązowe z ciemnymi grudkami? Wybaczcie szczegóły....
Ja miałam luteine wymieszaną z takimi jakby właśnie grudkami i u mnie to była oznaka, że się udałoGinka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koliberek, sikańcem się nie przejmuj Pójdź sobie na betkę
Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 12:07
-
nick nieaktualny
-
Koliberek wrote:Betka w czwartek. Mąż niepozwala wcześniej zrobić. Ale objawy wszystkie okresowe są. Brzuch,jajniki,piersi plus wydzielina po crinone cały czas z grudkami... I od wczoraj obserwuje również śliski śluz.
Objawami też się nie przejmuj. Co słyszę dziewczynę w ciąży to objawy @ miała Poza tym dużo hormornów przyjmujemy po transferach- mogą mylić. Ja trzymam kciuki za bąbla A w czwartek czekam na pozytywną betkę Uwolnij głowę Jakoś -
Kurna ... Dziś wyjmując aplikator od luteiny zauważyłam, że w środku krew czerwona była. Nie dużo ale jest. Podczas siusiania nie ma krwi ani plam. Nic samoistnie nie leci ale w środku jeszcze jest krew ciekawe czy w takim układzie dr jutro zrobi mi Usg dopochwowo..?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 15:49
Gabi3
-
nick nieaktualny
-
Koliberek wrote:Powinien zrobić,ja po poronieniu miałam normalnie usg dopochwowe pomimo krwawienia
Oj przykro mi. W którym tygodniu zdarzyło się to nieszczęście? Jak TY się czujesz? Boję się nie było krwi przez dwa tygodnie.. Kurczę.. może nadal krwiak się złuszcza.. w ogóle to żelazo mam 180 ( norma 145). Boję się zaaplikować kolejną dawkę za kilka godzin.Gabi3
-
nick nieaktualnyGabi,pierwsze poronienie było w 5tyg. Drugie w 11. Kupa lat już minęła;)mowilam Ci zelazem się nie przejmuj. Jak wysokie jeszcze lepiej niż jakby anemia była. Może coś lekko zostało podrażnione przez aplikator. Dopóki nie ma krwawienia nie panikuj:*