X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Rzgów, Łódź ivf
Odpowiedz

Gameta Rzgów, Łódź ivf

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno będzie dobrze Gabi;)

P.s czy Wy też po crinone miałyście uprawy brązowe z ciemnymi grudkami? Wybaczcie szczegóły....

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upławy*

• aniab2205 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2017, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi kciuki na pokładzie, zdaj potem relację.
    Koliberek, może to zarodek się zadomowił i stąd plamki. Dobrze, że to nie świeża krew.

Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia :)
    08.18r-et nieudany
    09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2017, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie w sumie jest od środy. Ale i od środy bóle jajników i brzucha:(w czwartek testowanie, ale coraz mniejsza nadzieję mam.

• Ginka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2017, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koliberek wrote:
    Napewno będzie dobrze Gabi;)

P.s czy Wy też po crinone miałyście uprawy brązowe z ciemnymi grudkami? Wybaczcie szczegóły....

Ja miałam luteine wymieszaną z takimi jakby właśnie grudkami i u mnie to była oznaka, że się udało :)

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cała noc mnie bolał brzuch:(myślałam że rano już okres się pojawi...

• gabriela3 Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę może to oznaka implantacji? Ja dziś po wyjęciu aplikatora od luteiny zobaczyłam różową maź, więc pewnie krwiak jeszcze się nie wchłonął. Jutro USG. Musi być dobrze, musi...

Gabi3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikaniec by już wyszedł?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koliberek wrote:
    Sikaniec by już wyszedł?
    który dpt?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8dpt

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli to na Twoje nerwy to możesz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna kreska...

No nic chwilę trzeba odpocząć,porobić badania od nowa i wrócić do gry;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znajoma miała betę bliską 200 a test tez pokazał 1 kreskę. Po weryfikacji gdy beta prawdiłowo przyrastała także wskazywał 1. spokojnie, spokojnie :)

• Lubię_czekoladę Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koliberek, sikańcem się nie przejmuj :) Pójdź sobie na betkę :)

Trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 12:07

atdcg7rfvm6x7lmu.png
    6 cykli stymulowanych- Aromek :(
    ICSI Maj 2017 :(
    IMSI Kwiecień 2018- Mamy jedną ❄️ :)
    FET 24.05 Ciąża biochemiczna :(
    IMSI Lipiec 2018- Mamy dwie ❄️❄️ :)
    FET 4BB 22.08 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betka w czwartek. Mąż niepozwala wcześniej zrobić:(. Ale objawy wszystkie okresowe są. Brzuch,jajniki,piersi plus wydzielina po crinone cały czas z grudkami... I od wczoraj obserwuje również śliski śluz.

• Lubię_czekoladę Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koliberek wrote:
    Betka w czwartek. Mąż niepozwala wcześniej zrobić:(. Ale objawy wszystkie okresowe są. Brzuch,jajniki,piersi plus wydzielina po crinone cały czas z grudkami... I od wczoraj obserwuje również śliski śluz.

Objawami też się nie przejmuj. Co słyszę dziewczynę w ciąży to objawy @ miała :) Poza tym dużo hormornów przyjmujemy po transferach- mogą mylić. Ja trzymam kciuki za bąbla :) A w czwartek czekam na pozytywną betkę :) Uwolnij głowę :) Jakoś :P

atdcg7rfvm6x7lmu.png
    6 cykli stymulowanych- Aromek :(
    ICSI Maj 2017 :(
    IMSI Kwiecień 2018- Mamy jedną ❄️ :)
    FET 24.05 Ciąża biochemiczna :(
    IMSI Lipiec 2018- Mamy dwie ❄️❄️ :)
    FET 4BB 22.08 <3
  • gabriela3 Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna ... Dziś wyjmując aplikator od luteiny zauważyłam, że w środku krew czerwona była. Nie dużo ale jest. Podczas siusiania nie ma krwi ani plam. Nic samoistnie nie leci ale w środku jeszcze jest krew :( ciekawe czy w takim układzie dr jutro zrobi mi Usg dopochwowo..?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 15:49

Gabi3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinien zrobić,ja po poronieniu miałam normalnie usg dopochwowe pomimo krwawienia

• gabriela3 Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koliberek wrote:
    Powinien zrobić,ja po poronieniu miałam normalnie usg dopochwowe pomimo krwawienia

Oj przykro mi. W którym tygodniu zdarzyło się to nieszczęście? Jak TY się czujesz? Boję się :( nie było krwi przez dwa tygodnie.. Kurczę.. może nadal krwiak się złuszcza.. w ogóle to żelazo mam 180 ( norma 145). Boję się zaaplikować kolejną dawkę za kilka godzin.

Gabi3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi,pierwsze poronienie było w 5tyg. Drugie w 11. Kupa lat już minęła;)mowilam Ci zelazem się nie przejmuj. Jak wysokie jeszcze lepiej niż jakby anemia była. Może coś lekko zostało podrażnione przez aplikator. Dopóki nie ma krwawienia nie panikuj:*

‹‹ 760 761 762 763 764 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ