Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Koliberek wrote:Jakieś rozkminki mi się włączyły:(więc chyba cięższe dni...
-
nick nieaktualny
-
efwka83 wrote:popłacz sobie, mi to pomaga, ale zaraz po tym musisz się wziąść w garść i walczyć z podwójna siłą..jesteśmy tu po to żeby sie wspierac, w tych dobrych i złych chwilach..:*
Ewa ja Betę robiłam sama. Odbierałam wynik bety online przy mężu. Jak ja dostałam krwawienia zadzwoniłam do lekarza i ryczałam przez telefon czujecie?? On mnie uspokoił i powiedział by jechać do szpitala. To są emocje a lekarz na pewno je zrozumie. Czekam z niecierpliwością na wynik Twojej bety ale pamiętaj: jesteśmy z Tobą. Myślę, że tym razem uda wam się i też będziesz płakać tyle, że że szczęściaGabi3
-
Koliberek, przyjęłam zaproszenie
Gabi, super, że z dzieciątkiem dobrze
Efwka, ja robiłam betę w tajemnicy w 8dpt Nie drgnęła, więc powiedziałam mojemu- dla mnie 3 dni stresu więcej to było jak wyrok..
Polly, bardzo mi przykro -
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Czoko, no takie życie... 8 transferów, 10 zarodków, 1 ciąża... wielka dupa...
Walczymy..
Kiedy teraz podejście? Znowu trzeba szukać odpowiedniego zarodka?aniab2205 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Czoko, mam zarodki, kilka. Ale teraz muszę ustalić z IP kilka spraw. Jutro wizyta, potem wakacje. Pewnie w październiku
To październik będzie obfity w transfery tutaj Mam nadzieję, że już teraz same udane
Nie zakodowałam chyba, że też jesteś u Irka Strasznie go polubiłam Zobaczymy jak się mną zajmie w Medeorze na tej histero
EDIT:
Albo zakodowałam, bo możliwe, że się Twoją opinią sugerowałam przy jego wyborzeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2017, 13:29
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:jestem u niego 4 lata zaraz, chyba Ci go polecałam, faktycznie
wakacje ... -
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Wielkie zazdro Gdzie się wybieracie? Wygrzać tyłki czy po prostu odpocząć?
Lubię_czekoladę, gabriela3, Koliberek, aniab2205, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Polly_love wrote:Na Sycylię, wynajęliśmy dom na plaży... z prywatnym jej kawałkiem, by mieć trochę spokoju. Nie do końca, bo lecimy z parą znajomych, ale i tak będzie to czego potrzebuję - spokój..
Udanego wypoczynkuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2017, 14:06
Polly_love lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFaktycznie wieczór spędzony z chusteczkami w lozku, w tajemnicy przed mężem przeplakalam. Dziś od rana dużo lepiej,nawet na zakupy się wybrałam po pracy. Mam jednak mieszane uczucia co do kolejnego transferu i badań. Jeśli by wszustko dobrze poszło,transfer przed Bożym narodzeniem. Czoko dziękuję,spokojnie napisze z domu cocchce;) poly tule i ściskam mocno:*
-
Koliberek wrote:Faktycznie wieczór spędzony z chusteczkami w lozku, w tajemnicy przed mężem przeplakalam. Dziś od rana dużo lepiej,nawet na zakupy się wybrałam po pracy. Mam jednak mieszane uczucia co do kolejnego transferu i badań. Jeśli by wszustko dobrze poszło,transfer przed Bożym narodzeniem. Czoko dziękuję,spokojnie napisze z domu cocchce;) poly tule i ściskam mocno:*
-
Mycha666 wrote:W środę na wizycie u IP dopytywałam się o branie paracetamolu. Wszędzie piszą, że nie szkodzi dziecku. Doktor powiedział, że czytał ostatnio artykuł, w którym stwierdzano, że paracetamol jest szkodliwy i, że o dziwo ibuprofen jest lepszy. Swoją wypowiedź zakończył stwierdzeniem, żeby lepiej nic nie brać, ewentualnie cofnąć się do metod prababek i użyć kadzidła;)
Ja właśnie najbardziej boję się bólu głowy, bo choć miewam go sporadycznie, to nigdy nie przechodzi sam. Ale dla dobra Kruszynki dam radę.
Mycha666 kruszynce nic nie da jak mama będzie walczyła z bólem głowy kilka godzin Takiego bólu jaki mnie złapał w nocy dawno nie miałam. W nocy u nas deszcz padał. Głowa pulsowała i aż na wymioty się zebrało. Na szczęście po tabletce przeszło a ja brałam go pierwszy raz. Ból głowy - okropieństwo. Nie życzę nikomu. W aptece mówili, że można brać. Mimo wszystko dzięki za informację.Gabi3
-
nick nieaktualny