Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Koliberek wrote:Niestety... :/beta ujemna
Bella93 wrote:Dzisiaj mamy ICSI
Deseo wrote:hej dziewczyny powoli wracam do tematu 2 podejścia do procedury. Dziś zrobiliśmy większość badań, jeszcze tylko AMH i FSH na początku cyklu i jedziemy z koksem
Mycha666 wrote:Chyba mogę się nieśmiało pochwalić. Beta 120,5 w 9dpt. W poniedziałek pójdę na kolejną sprawdzić przyrost. Mam nadzieję, że drugi transfer będzie ostatnim.
efwka83 wrote:no w końcu, jedziemy po mrozaczka
Ale Wam naserduszkowałam Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, starałam się nadrobić ostatnie wydarzenia
Miłego
Bella93, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
Ewka powodzeniaPrawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
efwka83 wrote:Dziewczyny,znajoma ma bete na poziomie 7..jak oceniacie ten wynik?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gabriela3 wrote:Powodzenia Ewuś. 3mam kciuki. Jak się czujesz?
a powiedzcie jak to dalej wyglada po podaniu mrożonego 5 dniowego zarodka? co się i kiedy z nim dalej dzieje..za bardzo nie rozumiem co sie dzieje w przypadku 5 dniowego a co 3 dniowego.. -
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Embrion sie dzieli
2dpt .. Embrion staje sie blastocysta
3dpt .. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna „zakopywac” sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
7dpt.. Zarodekjest juz zaimplantowana
8dpt…Zaczyna byc produkowane HCG
11dpt…HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie
Jezeli tansferowany 5 dniowa blastocyste :
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna „zakopywac” sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt…Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt…HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikaczaGabi3
-
gabriela3 wrote:1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Embrion sie dzieli
2dpt .. Embrion staje sie blastocysta
3dpt .. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna „zakopywac” sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
7dpt.. Zarodekjest juz zaimplantowana
8dpt…Zaczyna byc produkowane HCG
11dpt…HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie
Jezeli tansferowany 5 dniowa blastocyste :
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna „zakopywac” sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt…Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt…HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny