Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Zwykli oszuści i naciągacze ! Jeśli zdecydujecie się na inseminację radzę dzień przed zabiegiem bądź w tym samym dniu zbadać się u swojego ginekologa czy są rzeczywiście pęcherzyki nadające się do zabiegu . Naciągają , że pęcherzyki są idealne a w rzeczywistości ich nie ma - bądz nie spełniają kryteriów .... Strata waszego czasu i pieniędzy a co najgorsze DAJĄ NADZIEJĘ ŻERUJĄC NA CZYIMŚ NIESZCZĘŚCIU !!!Ms.Anna
-
nick nieaktualny
-
Ms.Anna wrote:Zwykli oszuści i naciągacze ! Jeśli zdecydujecie się na inseminację radzę dzień przed zabiegiem bądź w tym samym dniu zbadać się u swojego ginekologa czy są rzeczywiście pęcherzyki nadające się do zabiegu . Naciągają , że pęcherzyki są idealne a w rzeczywistości ich nie ma - bądz nie spełniają kryteriów .... Strata waszego czasu i pieniędzy a co najgorsze DAJĄ NADZIEJĘ ŻERUJĄC NA CZYIMŚ NIESZCZĘŚCIU !!!Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów. Jest cud ❤
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Co się dzieje Czoko??
może złożymy wniosek o dofinansowanie.. rzuca pewnie koło maja.. ale wtedy chyba nie można brać dodatków jak wspomaganie wylęgania czy klej
Chociaz z drugiej strony zawsze warto próbować
sama nie wiem...
A jak u Ciebie?? -
Lubię_czekoladę wrote:Nie mamy kasy
może złożymy wniosek o dofinansowanie.. rzuca pewnie koło maja.. ale wtedy chyba nie można brać dodatków jak wspomaganie wylęgania czy klej
sama nie wiem...
A jak u Ciebie??Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów. Jest cud ❤
-
u mnie jak nie urok to ... standardowo miał być transfer w piątek tuż przed świętami. A na usg wyszedł jakiś mały pęcherzyk? przestrzeń z płynem?
Nie wiem do końca co to, ale oczywiście transfer nie może się odbyć.
Wiecie co? Nawet się bardzo nie przejęłam, już tyle rzeczy się przez ten rok działo, że zawsze coś. A więc czekamy do stycznia.
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Nie mamy kasy
sama nie wiem...
A jak u Ciebie??
Czoko, do lutego jest jeszcze trochę czasu...A jeśli nie luty to marzec, kwiecień... AH jest w cenie transferu, a klej działa na takiej zasadzie jak wypicie szklanki wody. Gdy zapytałam IP co o nim myśli to powiedział, że to "jak całowanie się z tygrysem-można ale po co?" Uszy do góry :*
Deseo, jeśli to o czym piszesz to woda w macicy, to Pragnąca to miała. Już tu nie zagląda, ale poproszę ją aby się do Ciebie odezwałaLubię_czekoladę, Deseo lubią tę wiadomość
-
Macie rację.. Nie wiedziałam, że można z dodatkami.. Byłam pewna, że na dofinansowaniu można tylko ICSI a my mamy mieć IMSI i że nie można brać dodatków ale to fajnie, że byłam w błędzie.. Zaraz się umawiam do IP
Deseo, przykro mi.. Styczeń już blisko.zielinka_97, Deseo lubią tę wiadomość
-
Ja w eg akurat wierzę. Miałam przy każdym z udanych transferów a jeśli ah jest w cenie transferu to nie jest to już taki mega wielki koszt. Oczywiście rozumiem że dla każdego dużo/mało znaczy co innego. Dla mnie 280 zł przy kosztach transferu i leków to już nie było znacząco dużo. W okno implantacyjne też wierzę, ten zarodek musi przetrwać do czasu zanim ono się pojawi. A to że któryś lekarz mówi że nie działa średnio do mnie przemawia. Przecież do niedawna twierdzili że ah też nie działa, chociaż mieli w ofercie a teraz lecą z tym standardowo. Kiedyś nie dawali encorton,clexanu, teraz to standard. A intralipid??? Byli pierwszymi przeciwnikami, jeszcze za czasów początku mojej drugiej procedury dziewczyny dopytywały to lekarze wyśmiewali te wlewy i co? I jakoś w cenniku się pojawił i dziewczyny hurtowo przetaczały mix tłuszczów nienasyconych (bo to jest właśnie to). Sprzedać można wszystko. Pytanie co chcemy kupić. Suplementy? Klinika też jest na nie a chyba nie ma tu takiej która czegoś nie łyka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 10:20
Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy, 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Jeszcze wspomnę o tym że imsi też rzekomo nie było nam potrzebne i miało nic nie wnosić ale skoro się uparliśmy...Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy
, 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Polly wprowadzasz dziewczyny w lekki blad, AH jest w cenie tylko przy crio, przy swiezym et kosztuje 500zl, czyli przy swiezym et wychodzi 100zl drozej.
Czoko, przy dofinansowaniu mozna korzystac ze wszystkiego co jest dostępne. UM nie wplywa na wybor procedury ani dodatkow, daja po prostu 5000zl a Wy dopłacacie reszte -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPolly, Irek,a zarodek został nam jeden,dwa już wykorzystaliśmy, a jeden padł. Deseo też mieliśmy plan na święta i wyszło inaczej. Nic się nie dzieje bez przyczyny. Czoko ściskam :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 11:32
Deseo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoliberek wrote:Polly, Irek,a zarodek został nam jeden,dwa już wykorzystaliśmy, a jeden padł. Deseo też mieliśmy plan na święta i wyszło inaczej. Nic się nie dzieje bez przyczyny. Czoko ściskam :*
-
nick nieaktualny
-
Dobra, LOVE i uwielbiam
Ja tu zrezygnowana a Wy jak zwykle dacie kopa
Zadzwoniłam do Gamety i uwaga
Jutro wizyta a Pani z rejestracji powiedziała, że od stycznia już wpłyną dofinansowania
Więc może Luty jest osiągalny
Grudzień/ Styczeń muszę badania porobić w takim razie, oj oj
No aż mam wypieki haha
Polly_love, sylvuś, Deseo, asiamar, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Dobra, LOVE i uwielbiam
Ja tu zrezygnowana a Wy jak zwykle dacie kopa
Zadzwoniłam do Gamety i uwaga
Jutro wizyta a Pani z rejestracji powiedziała, że od stycznia już wpłyną dofinansowania
Więc może Luty jest osiągalny
Grudzień/ Styczeń muszę badania porobić w takim razie, oj oj
No aż mam wypieki haha
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość