Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Polly_love wrote::* no i startujesz
To się okaże :* :* :*
Ale wiesz.. ja to chyba wezmę tym razem wszystkie możliwe dodatki.. Myślę, że nie zaszkodzą.. A i się nad hodowaniem zarodka zastanawiam na wapniu.. Bo mamy słabe nasienie i wszystkie padają po 3 dobie -
Czoko ty bierz wapń zamiast hodowania. Ja tak zrobiłam przed drugą procedura.Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
nick nieaktualny
-
zielinka_97 wrote:Czoko ty bierz wapń zamiast hodowania. Ja tak zrobiłam przed drugą procedura.
-
Polly_love wrote:ile kosztuje wapń, z ciekawości?
Polly_love lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A to jak masz pomrozone to Twoja suplementacja nic nie da ale nie jestem przekonana że teraz jest sens tego podłoża z wapniem w takim razie.Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
A jak będziesz mieć dofinansowanie z UM to nie lepiej zrobić nowa stymulację?Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Czoko- super wieści! Widzisz, trzeba z optymizmem patrzeć w przyszłość
Polly- sama dokładnie nie wiem co to jest, drB powiedziała że to taki mały pęcherzyk (3mm) z płynem i w następnym cyklu nie powinno go już być.Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. -
zielinka_97 wrote:A jak będziesz mieć dofinansowanie z UM to nie lepiej zrobić nowa stymulację?
A co do tego podłoża to Irek chce hodować nam teraz zarodki do 5 doby, więc przyda się aktywator -
I przyznam się bez bicia, że nie biorę żadnych suplementów od jakiegoś już czasu.. Ani witamin ani kwasu foliowego- totalnie odpuściłam
-
nick nieaktualny
-
Cześć wam.
Ja już głupieje w zeszły poniedziałek miałam transfer 5-dniowego zarodka w czwartek już testuje,ale dziś zawitały do mnie wątpliwości. Jak zaczynałam to byłam pozytywnie nastawiona bo może będzie prezent na święta. Od trzech dni mam ból brzucha, żadnych plamień, piersi mnie nie bolą i nie bolały. Tylko dziś mam straszne upławy co chwilę chodzę do toalety to mam
wrażenie, że @ mnie odwiedziła. Ale te upławy moze są efektem żelu crinone. W sumie piszę, żeby się wygadać. Mieszkam za granicą jak przyjeżdżam nie mam gdzie mieszkać wiec pomieszkiwuje u przyjaciół. I tak sie zdarzyło, że moja przyjaciółka w dzień mojego transferu pojechała niespodziewanie na porodówkę. Także wszystko w okół przypomina mi teraz o małych dzieciach. I nikt nie chce słuchać o moich obawach, ale to zrozumiałe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 14:55
trzymam kciuki za nas wszystkie ! -
nick nieaktualnyJa się już nauczyłam że nie ma reguły. I bóle mogą wskazywać @ i brak boli też, jak i ciążę. Więc do testowania no stress. Fajnie się pisze po czasie,ale sama szalalam jak czekałam na swoje testowanie . Nic więcej prócz czekania na dobrą lub zła wiadomość nam nie pozostało. Trzymam kciuki za pozytywną betę.
-
nick nieaktualnyA teraz pytanie do moich starszych koleżanek. 1. Jak wygląda procedura kleju? 2. Czy podczas histero wykonują ryse czy to się robi przed transferem? Może śmieszne moje pytanie ale w sumie nie mam bladego pojęcia o tych wszystkich dodatkach i jak one działają,więc proszę o wyrozumiałość.
Cykle po ostatnim transferze się uregoluwaly,obecny był co do dnia,stąd pewność że histero się odbędzie. Irek nic nie wspominał o dodatkowych badaniach. Na wcześniejszej wizycie pytałam o badania pod względem imuno. Ale ponoć jeszcze jest czas. Histero pokaże czy ostatni transfer z przeszkodą był spowodowany urokiem mej macicy czy jakimś defektem typu zrost czy coś innego. Mam nadzieję że wyjdzie urok. Nadal mam anemie i brak pomysłów jak podnieść zelazo. Pomimo przyjmowania sztucznego niestety wyniki słabe,a tabletki powodują zaparcia:(.(nie przyswajalnosc żelaza). A teraz najgorsze z najgorszych, przez stresy w pracy wróciłam do palenia (((((((. -
nick nieaktualnyKoliberek wrote:A teraz pytanie do moich starszych koleżanek. 1. Jak wygląda procedura kleju? 2. Czy podczas histero wykonują ryse czy to się robi przed transferem? Może śmieszne moje pytanie ale w sumie nie mam bladego pojęcia o tych wszystkich dodatkach i jak one działają,więc proszę o wyrozumiałość.
Cykle po ostatnim transferze się uregoluwaly,obecny był co do dnia,stąd pewność że histero się odbędzie. Irek nic nie wspominał o dodatkowych badaniach. Na wcześniejszej wizycie pytałam o badania pod względem imuno. Ale ponoć jeszcze jest czas. Histero pokaże czy ostatni transfer z przeszkodą był spowodowany urokiem mej macicy czy jakimś defektem typu zrost czy coś innego. Mam nadzieję że wyjdzie urok. Nadal mam anemie i brak pomysłów jak podnieść zelazo. Pomimo przyjmowania sztucznego niestety wyniki słabe,a tabletki powodują zaparcia:(.(nie przyswajalnosc żelaza). A teraz najgorsze z najgorszych, przez stresy w pracy wróciłam do palenia (((((((.natty85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koliberek wrote:A teraz pytanie do moich starszych koleżanek. 1. Jak wygląda procedura kleju? 2. Czy podczas histero wykonują ryse czy to się robi przed transferem? Może śmieszne moje pytanie ale w sumie nie mam bladego pojęcia o tych wszystkich dodatkach i jak one działają,więc proszę o wyrozumiałość.
Cykle po ostatnim transferze się uregoluwaly,obecny był co do dnia,stąd pewność że histero się odbędzie. Irek nic nie wspominał o dodatkowych badaniach. Na wcześniejszej wizycie pytałam o badania pod względem imuno. Ale ponoć jeszcze jest czas. Histero pokaże czy ostatni transfer z przeszkodą był spowodowany urokiem mej macicy czy jakimś defektem typu zrost czy coś innego. Mam nadzieję że wyjdzie urok. Nadal mam anemie i brak pomysłów jak podnieść zelazo. Pomimo przyjmowania sztucznego niestety wyniki słabe,a tabletki powodują zaparcia:(.(nie przyswajalnosc żelaza). A teraz najgorsze z najgorszych, przez stresy w pracy wróciłam do palenia (((((((.
Ryse mogą zrobić przy histero jak i przed et.M&M -
Cześć dziewczyny, wpadłam zobaczyć co u Was.
Czoko ja zrobiłbym od nowa procedurę i poprosiła aby dołożyli mi 6 zamrozonych komórek do zapłodnienia. Wiem z własnego doświadczenia że komórki mrożone nie są tak "dobre" jak świeże(np.nie będą nadawały się do zaplodnienia), ale oczywiście zrobisz jak uważasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 17:10